perjantai 19. lokakuuta 2012

Plussapallot


Uutiskynnyksen ylitti se, että muotitalon vaatteita esittelee pluskoon malli ja jopa vielä itsestään ylpeä sellainen (oho). Pluskoolla tässä tarkoitetaan vaatekokoa 40. Minusta aika vähän on kyllä sitä plussaa vielä tuossa vaiheessa, mutta menkööt nyt tämän kerran, kun runwaylla kaverina stomppaa 2D-malli (=katoaa näkyvistä, jos kääntyy 90 astetta).

Tämä häkellyttävän suurikokoinen Ralph Laurenin tuotteita esittelevä malli on Robyn Lawley:

Kuvasta inspiroituneena söin heti kolme munkkia. Tällä hetkellä odottelen munkkien asettuvan strategisesti parhaisiin kohtiin vartaloani.

Millainen on ihannevartalo? Koska minulla ei ole aikaa eikä kiinnostusta kysellä mielipiteitä keneltäkään, päätin luottaa Googleen. Viralliset ihannevartalot ovat seuraavat: 
Erityisesti sydäntäni lämmitti Paavon sijoittuminen sijalle kuusi. Tuloksena oli minusta varsin kattava repertuaari – kaikkea luurankojen ja michelinien välillä ja varmasti jokaisen makuun jotakin. Kuten Nalle Puhilla, myös minulla on erikokoisia ystäviä. Laihin kavereistani on nelikymppinen mies, jolla on todistettavasti kerran ollut rasvaa kropassaan – teini-iässä hänen niskaansa nimittäin nousi rasvapatti. Se onneksi amputoitiin terveyskeskuksessa.

Koska en käsittele mitään asioita objektiivisesti, pidän parhaana vartalotyyppinä omaani eli hedelmäsalaattivartaloa: siinä on sopivasti sekä melonia että päärynää. Jos joku ei ole hedelmäsalaatin ystävä, niin sallittakoot se hänelle – minulle kuitenkin kelpaa.

2 kommenttia:

  1. "Kuvasta inspiroituneena söin heti kolme munkkia."
    Aivan mahtavaa tekstiä! Piristää päivääni niin paljon ettet uskokaan!

    VastaaPoista
  2. Jumankekka...Putosin tuolilta kohdassa 2D-malli ja sain kouristuskohtauksen kun näin Paavo Väyrysen.. Yritän vetää henkeä ja olla kusematta housuihin... :D

    VastaaPoista