torstai 16. toukokuuta 2013

10 kuvaa kerran kuussa - 6 kk tilannepäivitys


Ukko on vieny kameran jonnekin. Kuvanlaatu on tavallistakin huonompi. Pardonia vaan.
 
 
Lipaston päällinen


Aku Ankkaa ja avaamatonta pakettia löytyy. Lumikko on edelleen odottamassa käyttöönottoa. Anopin 60-vuotisjuhlien jäljiltä lipaston päälle viskattu kravaatti on kadonnut. Olen mykistynyt.
 

Yöpöytä ja lähialue


Äkkiä laskettuna yöpöydältä ei oo pyyhitty pölyjä seitsemään kuukauteen. Mikäs siinä, ei kai sinne ees sitä mahdukaan.
 
 

Käyttövaatteet


Kesä tulossa! Vaatteet kevenee ja pino madaltuu.
 

Ruokapöytä
 


Meillä ei käytetä oliiviöljyä. Meillä käytetään aseöljyä.
 
Työpöytä

 
Huomaa, että veroilmiotukset on jätetty. Siis siitä, että päällimmäisenä on veroilmoituksen täyttöohje.

 

Uutuus! Vaatehuone 

 
Varmaan mietitte, että mikä ihmeen vaatehuone. Sellainen siitä piti lähtöjään tulla. Sitten avomies ihastui tilaan. Hyvä että ovi menee kiinni.

 
 

17 kommenttia:

 1. Voi apua tuota vaatehuonetta. Otan osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdotin kerran, että voisin ostaa erikokoisia säilytyslaatikoita ja laitettaisiin tavarat paikoilleen. Loogisesti lajiteltuna. "Mulla on jo siellä järjestys!" oli reaktio. No siltähän tuo tosiaan näyttää.

   Poista
  2. Olen huomannut, että säilytyslaatikot eivät miesten mielestä ole tarpeen. Ja muutenkin on hyvä, että kaikki on esillä (lue levällään), kun tavaroita ei muuten löydä.

   Poista
  3. Just niin. Tuollakin on siis ilmiselvä _järjestys_ kuten kuvasta näkyy. Laatikot on saatanasta.

   Poista
 2. Luulen tosiaankin, et mieheni asuu sekä teillä että meillä! Ihan huippujuttu taas!
  Vaaransin asemani kaapin paikan määrääjänä siivoamalla mieheni hyllyt yhteisestä vaatehuoneestamme. Voi taivas mitä kasoja siellä oli! Löysin mm. "tähän tyhjensin housujeni taskut kerran"-kökköjä useita. Tiedättekö niitä kasoja, joissa on ainakin käytettyjä, käyttämättömiä ja ruttuisia nenäliinoja, kuitteja, kolikoita ja Ikean kynä? Ei tullut kiitosta. Hän ei kuulemma löydä enää mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minä tiedän nuo housuntyhjennysjutut. Siellä on käytettyjä nenäliinoja, ruuveja, nöyhtää, rikkoja, kuitteja, kolikoita.. Kaikkea mahdollista.

   Meillä ois ehkä eron paikka jos menisin siivoamaan tuon "vaatehuoneen".

   Poista
 3. Olen niin onnellinen kun huomaan, että en olekkaan ainoa, jolla on näitä organisatoorisia ongelmia. Joskus oon mietiny, ,että ennen aikaan esmes maatilan emännät hoiti kahdeksaa lasta, leipo leivät akanoista alkaen ja siinä sivussa pyöritti maatilan eläinten hoidot yms pikku puhteet tuosta noin vaan. Itsehän en saa pidettyä 42 neliön lapsetonta, kahden aikuisen asuttamaa kaksiota järjestyksessä ja haaveilen kodinhoitajattaresta. Hävettää.

  Niina

  VastaaPoista
 4. Tästä ei valokuvanäyttely parane - kiitos, pelasti päivän!

  VastaaPoista
 5. Loistavat kuvat ja vaatehuone on ehottomasti paras!!
  Meillä on kiistoja vältelty erilaisilla jutuilla. Kummallaki on omat kasvimaat, ei tuu kiistaa mitä kylvetää. Molemmil on omat......vajat. Joskus V koittaa tulla siivoomaa mun vajaa (Vaja on aina siisti) ja mä sanon, et tänne on naisilt pääsy kielletty.
  Vatteet on oikeestaa ainoo mist tulee kiistaa. Oon sanonnu, et mä vien ite vaatteeni kaappeihi, ni voin vaik pimees hakee sielt vaatetta ja tiiän mis mitäki on. Jos en just sillo oo kotona ku vaatteet siirtyy kaappeihi, ni V vie ne mun yhtee kaappii ja sit saa kiroilla ku vaatteet on vääris paikois... Jättäs ees mun peräkammarin sängylle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uhkaile emäntää kuntopyörän hankkimisella. Siis vaatenaulakkotarkoituksiin tottakai.

   Hyvä että pidät sotkijan poissa omalta reviiriltä. Se on oikein.

   Poista
 6. Vaatehuone näyttää rinkkaa myöten hyvin pitkälti meidän vaatehuoneelta... Eräänä yönä n. vuosi sitten sieltä kuului karmea romahdus; toiselta seinältä kaikki hyllyt oli tulleet alas ja sekalainen lajitelma ruuveja, työkaluja yms. tarpeellista oli levällään kaiken sen päällä mitä lattialle oli kasattu. Kurkkasin sisään ja laitoin oven kiinni. Meni n. 6kk että se siivottiin ja silloinkin vain sen takia, että juurikin se rinkka oli kaiken alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kurkkasin sisään ja laitoin oven kiinni"

   Repesin :D

   Poista
 7. Haha. Minunkin mies asuu sekä teillä että meillä. Ainaski tutulta näyttää. Meillä on kyllä kolme kappaletta jälkikasvuakin sotkemassa.
  -LauraK

  VastaaPoista
 8. Hihhii :) tulipas hyvä mieli. Meillä mies kyllä siivoaakin ihan kivasti, mutta tyhjentää taskunsa ja tunkee muutenkin kaiken mahdollisen lokerikkokirjahyllyn eri hyllyille, niin että siellä on yhdessä kuitteja ja kolikoita, toisessa tyhjä röökiaski, kolmannessa epämääräisiä avaimia, neljännessä puhelin ja mainoksia..oon tehnyt sille oman laatikon, hyllyn yms. rojuille muttei auta. "Ne on hyvät siinä, koskaan ei oo avaimet hukassa." Yhteistä vaatehuonetta järjestän säännöllisesti, on siisti ehkä päivän kerrallaan.

  VastaaPoista
 9. Voi että käy kateeksi! Mun exät oli semmosia järjestyshirviöitä, ettei niitä meinannut miespuolisiksi ees uskoa. Nämä näyttää ihan mun omilta kaapeilta ja pöydiltä. Ei tipu sympatiaa siis täältä muille kuin miehille :)

  VastaaPoista