keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kesämuoti - mitä vittua?!


Erehdyin lukemaan kampaajalla naistenlehtiä. Olisi pitänyt ymmärtää paremmin ja tarttua Tekniikan Maailmaan. Olen ilmeisesti hyvin naiivi ihminen. Uskoin ihan aidosti, etteivät salihousut ikinä enää tulisi muotiin. Ja kuvittelin, että naiset eivät ainakaan koskaan pukeutuisi niihin.

Erityiskiitos lähtee sairaalapöksyjen varsin maltillisesta hinnoittelusta. Syyttäkää minua itseni toistamisesta, mutta mitenkä tässä voi muuta sanoa kuin kesämuoti - mitä vittua?!





 
 
 
Herkkä mieleni on ikuisiksi ajoiksi vioittunut.

 

47 kommenttia:

  1. Mullahan on melkein tommoset yöhousut...
    Eli voin vaan laittaa ne jalkaan, ja astua ovesta ulos ja tadaa, olen trendikäs..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ittellä on sellaset pari kokoo liian isot vaaleensiniraidalliset pyjamahousut tuohon malliin. Ja tuli jo toissavuonna mentyä niillä kylillä. Olenko siis muodin edelläkävijä? *yrjöää*

      Poista
  2. Minä luen kampaajalla vain ja ainoastaan sisustuslehtiä!

    VastaaPoista
  3. Oon nähnyt vieläkin hirveämpiä kuoseja, kiitos käyntini H&M:ssä. Vähän sellainen granny meets hippie vaikutelma, molemmista tyylisuunnista (jos nyt tyylisuunniksi voi molemmat laskea) onnistuttu ottamaan ne hirveimmät jutut. Kamalat kuosit vaatteessa, joka ei istu kenellekään. Jeij!

    ps. mun kotihousut on tyylikkäämmät kuin ne näkemäni "tyylikkäät" housut. Enkä vois vitsilläkään väittää, että mun kotivaatteissa mitään tyyliä olis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en päässyt yli siitä että näin yhtäkkiä edessäni koko aukeaman täydeltä salihousuja. Painoi mieltäni viikonlopun ajan. Sitten oli pakko mennä takaisin kampaajalle ja pyytää lehti lainaksi. Antoi kokonaan omaksi, mistähän johtuu.

      Poista
    2. Halusi tietysti säilyttää asiakassuhteen!

      Poista
  4. Parempi kun ei käy kampaajallakaan. Ties mitä ne tekee muodin nimissä!

    VastaaPoista
  5. Ei saatana mitä kirppisrättejä. Ja jotkut viel kehtaa tollassis tulla ihmisten ilmoille. Mä en käy parturissa, onneks. Leikkaan vähät hiukseni kerran kuussa, koneella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmonen lestiä myöten vedetty tukka on hyvä. Minulle ei ehkä sopis. Tai eihän sitä tiiä ennen kuin kokeilee.

      Taidan käydä paikallisessa terveyskeskuksessa pyykkikorilla ja pistän putiikin pystyyn.

      Poista
    2. Muista ottaa myös niitä toimenpidehousuja ja mainosta mukavan vilpoisina =D

      Poista
    3. Älkää unohtako, että suomalaiset naiset ovat usein muodista auttamattomasti jäljessä tai muuten vain muotilehtien mukaan tyylittömiä. Luojan kiitos tässä tapauksessa.

      Poista
  6. Onko joku sukupuolemme edustaja ihan oikeasti niin hullu, että ensin maksaa manteleita ja sitten pukee nuo hirvitykset päällensä julkisesti??! Kyllä miehillä on taas hauskaa - tosin myös muilla naisilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun joku sanoo että rumat salihousut on pop, niin nehän on!

      Poista
    2. Näin se on nähtävä. Näihin (helevetin puistattaviin) salihousuihin kun yhdistää vielä purjehduskengät ja jotakin neonväristä-vaikka huivin muodossa johonkin roikkumaan?->Dingo efekti mukana.) Niin jopa ne on Pariisissa ihmeissään jos näkisivät/kuulivivat meidän meneillään olevasta muodista.
      Koko komeuden voisi kruunata -ainakin näin juhannuksen alla- vetämällä hirmu ison tennissukan kruunuksi päähänsä! Tehden vaikka hiuspannan siitä resori-kohdasta ,tai miksi ei vaikka leikkelis hiuslenkkejä. Olis trendikkäitä!

      Poista
  7. :D tuommosia rääsyjä saa Afrikasta 5e kipale, ja sekin on liikaa :D

    VastaaPoista
  8. Voi ristus. Ei noita kammotuksia näe edes hikisimmillä kellaripunttiksilla, ei ole vuosikymmeniin näkynyt. Ja nyt ne on hoteinta hottia ! Silmät vuotavat verta.

    Eihän tuosta puutu kuin vanha kunnon nahkainen vyölaukku ja avokkaat punaisilla sukilla!

    Siksi luen kampaajalla seiskaa (salaa).

    VastaaPoista
  9. 200 euroa tuommosista, huhhuh!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole hullu joka pyytää vaan se joka sen maksaa.
      xD

      Poista
  10. Miten nokkelaa, ylijäämäkankaista muodottomia housuja kiskurihintaan! Jonku markkinoinnin opinnot on menny kokolailla puikkareihin ko saa tuommosen idean myytyä tyylikkäänä ihimisille. Ei muuta ko lentäjän lakki päähän ja kirves kätehen, aletaan olla järkyttävimpien juhannusmökkityylinen äärellä. Mallistosta "kun mitään muuta ei ole puhtaana"..

    VastaaPoista
  11. Huuh!Törkiän hintaaset! Housuja kuvailevia sanojakin on joutunut selkeästi kaivelemaan; lanteilla hauskat liuhukkeet?! :D

    VastaaPoista
  12. Kiitos varotuksesta. Jahka kouluvuosi taas lähenee, alkaa täällä Helsingissä lomilta palaavat teinit näyttämään siis vielä nykyistäkin järkyttävämmältä. Ei riitä neljä kokoa liian pienet pillifarkut, muka-housut-pitkikset pöllönsilmärillikehykset eikä muut kotkotukset. Jospa muutan Inariin. Pilkkihaalari kaikilla kymmenen kuukautta vuodesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni, muuta surffaajien mekkaan Kaliforniaan. Rannan läheisyydessä näkee vain mustaan kokomärkäpukuun pukeutunutta poppoota. Asuun voipi kuulua myös musta lipallinen huppu, sormikkaat ja kaksvarpaiset tossut. Paljon ei jää paljaaksi :-) Kesällä parin kuukauden ajan osa jättää puvun hetkeksi tauolle, ihan kuten pilkkihaalarin.

      Poista
  13. Luin just Me Naiset-lehteä. Muotisivuilla just sama tyyli ja ajattelin, että pitäiskö sulle vinkata asiasta mutta tokihan sä olet ajan tasalla :-)
    Luojan kiitos ollaan tämä kesä rannikon tuntumassa Kaliforniassa. Täällä pukeutuminen on simppeliä: farkkusortsit, ihan siniset eikä kerralla kaikissa pastelliväreissä, t-paita tai toppi, miel. valkoinen, harmaa collegehuppari ja flipflopit. Jos haluu oikein repäistä, voi laittaa hellemekon. Ainoitakaan tollaisia hirvityshousuja en ole täällä vielä nähnyt.
    Elokuussa mennään Kentuckyyn, katotaan, jos siellä sitten :-)

    VastaaPoista
  14. Noiden Vilan housujen "ruutu"kuviointi jäi vaivaamaan. Ruudun ei olla ankaran suoraviivainen? Kai sen nyt ruutu kuitenkin pitäis olla?

    VastaaPoista
  15. Ae kun on tuas kaanista... :D Ennemmin katon naita meidan kylan maajusseja niissa ainaisissa kumpparit-shortsit yhdistelmassaan, vuoden ympari, kelista riippumatta...

    http://3.bp.blogspot.com/-gJ8SkG7EF9w/UO3dF8hQnCI/AAAAAAAAC_w/HOU46J4bMy0/s1600/919315.JohnCLARKE.jpg

    VastaaPoista
  16. Tossahan on ohjeetkin, miten valita itselle housut: "sopiva vyötärön korkeus näyttää ja tuntuu hyvältä". Really?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihan pysähdyin miettimään hetkeksi tuota loistavaa oivallusta.

      Poista
    2. Nauroin ääneen tälle uskomattomalle viisaudelle, oikea helmi!

      Poista
  17. Voi ristus mitä pököttimiä! Alimman kuvan 'housut' voisi olla melkein ihan ok mun 7-vuotiaalle rimppakintulleni..

    VastaaPoista
  18. Näytin miehelle ja kysyin, pitäisikö ostaa. Nyt hän nauraa niin, ettei saa edes kaljaa juotua. Otan eron.

    VastaaPoista
  19. Kiva, pyjamapartyyyy! Nuo Alysin housukkeet lisäksi leventävät persettä tosi mukavasti, sitähän moni nainen just haluaa ja kovasti tykkää.

    VastaaPoista
  20. Mikään vaate, josta käytetään sanaa p ö k s y t, ei voi maksaa yli 15 euroa.

    VastaaPoista
  21. Vitsit, mähän olen päivittäin tyylikäs tepastellessani sairaalan tarjoamissa pöksyissä!

    VastaaPoista
  22. Ai kauhee! Kai toi oli joku aprillipäiväksi tehty mainos? Olihan?

    VastaaPoista
  23. Tänään bongattu Helsingin keskustassa kahdella tuollaiset housut, joten todistettavasti muotia ovat ja täällä ollaan trendistä tietoisia. Kumpikaan muoti-ilmestys ei ollut teini-ikäinen, joten siellä koulussa saattavat ensimmäiset pöksyt syksyllä tulla vastaan opettajainhuoneessa. Kesälomakausi tuonee ilmestykset sinne maaseudun kylänraitillekin millä hetkellä tahansa. On erinomaista, että siellä tiedetään, että kyse on muodista eikä mistään kaupunkilaisten alentuvasta yrityksestä pukeutua niin kuin paikalliset alkuasukkaat.

    - Gillette

    VastaaPoista
  24. vittu mitä rättejä. ylihintaisiakin vielä.

    meneekö osa vaatteista saaduista rahoista Suomen Sirkuksen Pellekoulun tukemiseen?

    VastaaPoista
  25. Näitä hintoja (ja kaikkea muutakin) katsellessani iski voimakas mielihalu nielaista oma kieli. Mistä sitä tietää jos se vaikka pelastaisi ihmiskunnan. Ja mikäli ei, niin eipähän tarvitse katsella enää tätä meininkiä mikä täällä maailmassa vallitsee.

    VastaaPoista
  26. http://www.alexadagmar.com/2013/07/lokapoksy.html#comment-form

    ...mitä löysin...........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun isän pitkissä kalsareissa on lähes tuo sama ultramuodikas kuosi. Pitääpä muistaa kertoa.

      Poista