sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Maailman paras tyttöystävä


Pitkälahden ABC-liikennemyymälän parkkipaikalla tuli havaittua, että joku oli lähtenyt tyttöystävänsä kanssa kesälomamatkalle.




 

Eivät varmaan riitele koskaan. Ja akka ei liho kesällä yhtään. Eikä lipitä kaikkea punaviiniä.

Kyllä on toisilla paremmin. 
 

25 kommenttia:

  1. Kyllä, täydellinen. Ei mitään lisättävää :D

    VastaaPoista
  2. Tuohan näyttää enemmän tytär -nukelta... :/

    VastaaPoista
  3. Nappara! Hiljainen ja halpa pidettava, ja lisaksi kaytannollinen jos ulkomaille paatyy - kun kyydissa on useampi kuin yksi henkilo niin tietyissa maissa saa ajaa bussikaistaa ruuhkien ohi ;)

    VastaaPoista
  4. Tällainen on varmaan haussa sillä isännällä, hiukan Oravikoskea idempänä sijaitsevalla paikkakunnalla, joka paikallisella myydään-ostetaan-vaihdetaan palstalla ilmoitteli eilen: "Myydään vähän käytetty vaimo,vaihdossa käy nuorempi kurvikas neiti;)"

    VastaaPoista
  5. Hehhee! Tuommoisista "vaimoista" oli taannoin Tabu-ohjelmassa tv:ssä juttua ;) Aika karmivaa...no kukin taaplaa tyylillään.

    VastaaPoista
  6. Ensin tuli mieleen ettei varmaan paljon huutele opastuksia risteyksissä ja varoittele joka mummosta... Mutta kovin nuorelta vaikuttaa... yyh... Tuo jeesusteippi pyyhkijän sulassa kruunaa kaiken. nojoo...kaikki tyylillään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeesus/ roudarin teippiä pitää olla aina mukana ! Taas piristi päivää, kun luki näitä juttuja. : ))

      Poista
  7. No mutta, Wunderbaumit ja kaikki matkassa mukana. Kyllä kelpaa. Tuosta tuli vaan väistämättä mieleen tämä aihetta erittäin läheisesti liippaava countryvideo: https://www.youtube.com/watch?v=BSUSlN7htyU
    ...ja linkki ei näköjään suoraan toimi, joten löytyy juutuubista myös hakusanoilla Steve Holy/Brand new girlfriend.

    VastaaPoista
  8. Jo tuo pyyhkijänsulan asennus viestii, että tältä autoilijalta irtoaa ennakkoluulottomia ja luovia ratkaisuja. Näin myös matkaseuran suhteen.

    VastaaPoista
  9. Ehkä se on amerikkalainen naisystävä, ne näyttää yleensä niitten lukuisten nuorennusleikkauskäsittelyiden jälkeen niin kovin keinotekoisilta ja ilmeettömiltä...

    VastaaPoista
  10. kyllä olis meikäläisen anoppi innoissaan tuommoisesta miniästä. =) Ei pirstaa eikä vattuile, mut ei toisaalta taida kauheesti kokkailla, siivota tai maksaa laskujakaan...

    VastaaPoista
  11. Mäkin katsoin jonkin dokkarin miehistä, jotka elävät näiden nukkejensa kanssa :) Aika hupaisaa, jos multa kysytään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin Iltasanomissa joskus artikkelin, jossa mies kertoi harrastavansa seksiä autonsa kanssa. Ensin olin ihan että just joo, mutta alla oleva video puhui karua kieltään :D Siellähän se nytki silmät ummessa ajokkinsa alla...

      Poista
  12. Tämähän on vallan mainio matkakumppani, ei syö, ei juo eikä paljoa puhele. Eikä osta vaatteita - vai onkohan niin, että vuodenaikojen mukaan vaatekerta vaihtuu?

    VastaaPoista
  13. Kohtuullisesti samaa näköä https://www.youtube.com/watch?v=eg3tGvuQyVA

    VastaaPoista
  14. Oisko tää nyt sitten sellanen eliittikumppani?

    VastaaPoista
  15. Nyt meni iltateet väärään kurkkuun :D

    VastaaPoista
  16. Mutta mitä tuon matkailuauton takaikkunalla roikkuu? Vaippa, alushousut vai jotain muuta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh, en ees huomannut aiemmin! Vai oisko joku naamari. Brrh.

      Poista
    2. Creepy... se kyllä näyttää joltakin maskilta. Onkohan kuskilla jokunen nukke paloteltuna kellarissa tms. mukavaa? Tai sitten tyyppi valmentaa lasten miekkailujoukkuetta.

      Poista
  17. Hieno toi pyyhkijän korjaus.

    VastaaPoista