keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ihana Yrjö


Keskustelin työkavereiden kanssa eilen lounaalla Catherinen ja Williamin perheenlisäyksestä. Ilmeisen sentimentaalinen kollegani oli halunnut ostaa heinäkuiselta Englannin matkaltaan jääkaappimagneetin, jossa on George-vauvan kuva. Siis näitä ihan oikeasti valmistetaan, mutta ostos jäi häneltä tekemättä koska hänen vähemmän kuninkaalliset lapsensa olivat olleet myymälässä vahvasti sitä mieltä, että shoppailu on perseestä.


No, jos tuo naama olisi jääkaapissa niin ainakin ruokahalu menisi heti.

Lisäksi kollegani oli täysin vaikuttunut siitä, miten Catherinen pallokuosimekko oli selkeä kunnianosoitus edesmenneelle Dianalle.


Jepjep, kuin kaksi marjaa. Ja OMG, Williamilla on mustat housut ja sininen kauluspaita kuten isälläänkin! Ja lapsi on kiedottu hämmästyttävän identtisesti valkeaan rättiin!
 
Tältä näyttää kuninkaallinen perhekuva.


 

Tältä taas rahvaan perhekuva.


Kyllä jos magneetteja lähdetään tehtailemaan, niin ennemmin niitä pitäis tuottaa tästä kuvasta.
 

22 kommenttia:

  1. Minä kyllä kieltämättä järkytyin kun kuulin että lapsiparka on saanu tuollasen nimen. Eikö oikeesti maailmassa olis ollu vaikka miten paljon kivempiä nimiä... huhhuh.

    Tuossa alakuvassa on totisesti onnellinen perhe. =D

    VastaaPoista
  2. This is not the life I ordered :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos että sain taas tukehtua nauruun blogisi äärellä. Alakuvan miehen ilme = priceless.

    VastaaPoista
  4. Mut nyt Iltasanomat kertoo, että on mahdollista saada ihan oma Prinssi Yrjö: http://www.iltasanomat.fi/kuninkaalliset/art-1288589834755.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole Yrjo, vaan George, joka on aivan yleinen nimi Iso-Britanniassa-ihan kuin Matti tai Olli Suomessa.

      Poista
    2. Menneisyydessä suomalaiset käyttivät ihan virallisesti Yrjö-nimeä Georgen tilalla.

      Poista
  5. Rouva: Mun torttu on revenny navasta niskaan asti. Tuo lapsi ajaa mopolla ennenkö sää saat seuraavan kerran. Ja täsä kohtaa räpsähti kamera. Grattis!

    VastaaPoista
  6. Alakuvan mies näyttää tältä: "Oh f*ck, what am I gonna do now..."

    Ja minä olen samaa mieltä Catherinen pallomekosta. Aivan ihana ja mukava, että näytti, ettei se vatsa tunneissa mihinkään katoa. Muutenkin pidän kovasti noista kuninkaallisista, vaikka viis veisaankin normaalisti kruunupäistä.

    VastaaPoista
  7. No hard fiilings Dianaa kohtaan, mutta se hänen kolttunsa näyttää aivan kuin kertakäyttöiset (?lienee kai ne sitä!!!) leikkaussalin kirurgien puvulta josta on ne lanteiden kohdin tulevat narut unohdettu sitoa kiinni.. liehuuko ne muuten jossain sillä siinä kuvassa?
    Cathrinen asu puolestaan ilman palloja olisi kuin siivoojan virka-asu menneiltä vuosilta.. tätäkö on muoti suuressa maailmassa :D
    Pitäisikö itse vetää joku valkea pitkätakki ja sohrata siihen hieman Portin myymästä pakaste veripurkista sisusta ja siihen vielä nahkainen pitkänmallin esiliina ja kirves taskuun ja torille jäätelöpalloa ostamaan.
    Kauankohan sais kulkea ennen kuin puhtaammat valkotakkiset tulisi hakemaan. Tuskin auttaisi sanoa että "Seuraan vaan suurenmaailman muotia-ettekä TE ole asioista perillä ollenkaan, tämä on rahvaan versio julkkisten asusta."

    VastaaPoista
  8. Alakuvan mies on sen näköinen että ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:
    " Pitikö se penska just NYT alkaa tulemaan kun oli Penan kanssa just aloteltu ja grillikin tulilla...katkes hyvin alkanu ilta lyhyeen, kun soitit jotta -se taitaa syntyä nyt!
    Kun mä tästä taas pääsen niin ekana mä kysyn Penalta montako makkaraa se ehti syödä ja jättikös mulle periä yhtään jääkaappiin?
    Hikistä on humppa täällä sairaalassa, mutta olipahan hetkellisesti näköalat. "

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grillimakkara on vakava asia. Näyttää tuo penska muuten ilmeen perusteella pilanneen myös mamman systeemit :D

      Poista
    2. - juurikin nöin! Että Unelma-Sirpaleena sitten vaan ...

      Poista
  9. Repesin jo sängyssä ennen aamukahvia, kun luin tätä aihetta.
    Alin kuva on niin aito!

    VastaaPoista
  10. Alakuvan perheesta en jaakaapissani katsoisi minkaanlaista magneettia!

    Hauska lukea blogiasi noin muuten ..;)

    VastaaPoista
  11. Alakuvan perheellä ei ole ollut julkkisuusvalmentaja eikä kampaaja käynyt ennen kuvausta niin kuin uusimman pikkuprinssin äidillä (ja isilläkin, vai onko prinssin isällä niin paljon tukkaa)

    VastaaPoista
  12. Herää kysymys, milloin Yrjöllä on enempi tukkaa, kuin isillään?

    Alakuvan isi taas miettii: "Nyt loppu elämä, kun ei pääse enää poikien kans strippibaariin. Pitikin panna akka paksuksi. Pojan nimeks tulee ainakin Yrjö"...

    VastaaPoista
  13. Voi jumpe,minä kyllä katsoin tuota kuvaa että ompa ykällä aika jykevä alapurenta...sitten vasta älysin että sormi kai tuossa onkin..Odotan vain lööppejä kuinka kate edusti tapahtumissa yrjö sylissä ja matti kukkarossa jne jne..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin...siltähän tuo alakuvan isäntä jo näyttääkin..

      Poista