torstai 27. tammikuuta 2022

Vuoden Siivoojan politiikka-analyysi

Samalla kun koronamaailmassa #nytriittää, ajattelin laittaa puolueiden kustannuksella vähän ranttaliksi. 

Joku politiikkaenergiapiikki on tarttunut, lie ohimenevää, mutta olen kuunnellut Yle Areenasta Ruben Stillerin ja Ben Zyskowiczin kiihkeän keskustelun suomettumisesta sekä samasta sarjasta Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen laitoksen johtajan, Markku Jokisipilän, analyysia perussuomalaisten noususta ja mediasuhteista.

Ennen kuin aamuajelut menevät yhtään sairaammiksi audio-ohjelmistoltaan, pakko saada ulos koneistosta poliittisperäiset purkaukset.

Jokainen puolue, jonka olemassaolon muistin on tässä mukana. Aakkosissa <3

Keskusta

Supermenestyjä vaaleissa, joissa helsinkiläiset eivät pääse äänestämään. Upea keksintö, tarjolla Vuoden Innovaatio -palkinnon saajaksi.

Ilo on vilpitöntä.Kokoomus

Aluevaalieissa lanseerattu Ilman tervettä järkeä -slogan oli niin samaistuttava, että äänivyöryhän siinä oli väistämättömänä tuloksena. Arvostan suoruutta.Perussuomalaiset

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio selitteli huonoa vaalimenestystä näin Ylen jutussa: "...ilmeinen merkitys on sillä, että perussuomalaisille sosiaali- ja terveyspalvelut eivät ole keskeinen aihe samaan tapaan kuin maahanmuutto, EU ja ilmastonmuutos." 

Eli kannattajat eivät ole sosiaali- ja terveyspalveluita vastaan, joten ei ole tarvetta käyttää ääntään toistaiseksi muutoin kuin tankkausautomaatilla kiroilemalla.


SDP

Arvostan vaalikuvassa sitä, että kädet eivät ole toisten taskuissa. Tämän voisi lainaraha-o-maticin äärellä muistaa ihan arjessakin.Siniset

Sininen tulevaisuus ei ole turvallinen:
Suomen Kristillisdemokraatit

Meneillään olevien (turpa)käräjien innoittamana on syntynyt modernisoitu sanonta Pohjois-Savon perukoilla. "Lukee kuin Räsänen raamattua".


Vasemmistoliitto

Äänestystuloksen perusteella voitaneen todeta, että onneksi muutkin ovat tämän hoksanneet:
Vihreät

Vihreiden puoluesihteeri Veli Liikanen totesi, että koronapandemia vaikutti äänestysaktiivisuuteen. Tuli kommentista elävästi mieleen satasen karsinnat kauan sitten, jossa itkuinen pikajuoksija antoi erästä karsiutumisen syyksi vastatuulen. Lie tuuli puhaltanut vain tämän ainoan kilpailijan kaistalle. Ei muiden tahtia näyttänyt vastustavan.

Peeäs. Jatkakaa vain Helsingissä kivihiilellä lämmittämistä. Teitä lohduttanee, ettei meitä puilla lämmittäviä juntteja ei enää paljoa ole jäljellä. Maltatte vain odotella pari vuosikymmentä vielä niin ilmasto kyllä pelastuu, kun suuri joukko maalaisia potkaisee tyhjää ja tämä holtiton elämäntapa uusiutuvien luonnonvarojen käytön merkeissä päättyy.


7 kommenttia:

 1. Viiltävää analyysiä, totesi entinen lääkäri;) Hjalliksen liike Nyt jäi väliin vaan se nyt on niin merkityksetön puolue ettei paremmasta väliä.
  Ihanaa kun olet taas kirjoitustuulella!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kyllä, unohdin Hjallis&sons -puolueen. Eikös ne oo jossain purjehtimassa 🤔

   Poista
  2. Poika lienee, Hajllis on maatunut, juurtunut huvilakotiinsa vastaan ottamaan vieraita Jethron kanssa. Ja sitten ne heittää tikkaa ja on niin tekohauskaa että se alkaa lähestyä oikeata hauskaa;)

   Poista
 2. Rehellisin analyysi näistä vaaleista 😀😁😂

  VastaaPoista
 3. Siivousmusaa ;D
  Oass voi huudattaa täysillä imuroinnin päälle metelin maksimoimiseksi, osaa taas huokailla mukana pölyjä pyyhkiessä:
  https://sushuokailee.blogspot.com/2022/02/8-countryrockia-americanaa.html

  VastaaPoista
 4. Nimeni on Elfrida. Kun mieheni jätti minut, olin järkyttynyt ja murtunut, enkä voinut hillitä itseäni moneen kuukauteen. Tein kaikkeni saadakseni hänet takaisin, mutta turhaan. Lähdin toiseen kaupunkiin siinä toivossa, että voisin aloittaa kaiken alusta. Tapasin toisen miehen, jonka kanssa yritin parhaani olla, mutta se ei onnistunut, koska en voinut rakastaa häntä. Tiesin, että rakastan edelleen ja haluan mieheni palaavan luokseni. Niinpä aloin etsiä apua ja sitten löysin VALKOISTA MAGIAA, eri näkemyksistä, joista olin lukenut. Juttelimme ja sain hänet ymmärtämään kaiken, mitä minun piti tietää, uskoin häneen ja noudatin menettelytapoja. Hän työskenteli minulle ja palautti rakkauden ja siteen minun ja mieheni välille, ja juuri 48 tunnin kuluttua, kuten hän lupasi, mieheni etsi minua ja aloimme puhua, ja hän tuli katsomaan minua missä olen, ja teimme asioita. ja meistä tuli taas onnellisia yhdessä. WHITE MAGIC on luotettava ja voi auttaa sinua, jos otat häneen yhteyttä missä tahansa. Lähetä hänelle vain tekstiviesti sähköpostitse: findritualforlife@gmail.com
  Tai WhatsApp: { +2349046229159 }
  { +3550685677099 }

  VastaaPoista