torstai 24. tammikuuta 2013

Eliittikumppani.fi pahoitti mieleni
Tarkastajalle on varmaan iskenyt peniskateus. Pitäisin aika räikeänä väitettä siitä, että Jorgos joko olisi pettämässä puolisoaan tai ettei tämä olisi tällä hetkellä kiinnostunut pitkäaikaisesta suhteesta. Miksei 36-vuotias intialainen aikuisviihdeammattilainen, jolla on loistava persoona, varallisuutta ja iso penis voisi haluta normaalia parisuhdetta?

Kai tekin pahoititte mielenne Jorgoksen kohtalon takia?

21 kommenttia:

 1. No toki pahoitin! Toihan on rasismia pahimmillaan. Millähän perusteella ne päättelivät moista?
  Ei ole maailmassa oikeutta Jorgokselle ja kaltaisilleen...

  VastaaPoista
 2. Ja kyllä on saatanan vaikeaa päästä eroon niistä maksuista! Tuki ei vastaa, vaikka edellytys jäsenyyden päättämiseen on ilmoittaa siitä tuelle. Varsinaista perussaksalaista rahastusta. Siten siellä lukee muutaman pellen nimi, ihan kuin se olisi joku tae.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On touhua. Sinun pitäis varmaan olla semmonen Markku-niminen kirurgi tai Leena-niminen hotellinjohtaja, niin ettei haittais nuo maksut.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Hauskintahan on se, että mainoksen ihmiset on tekaistuja. Hotellinjohtaja Paula(?) esim. on naimisissa oleva lentoemäntä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muissa mainoksissahan ne ihmiset ei koskaan oo näyttelijöitä vaan aina ihan aitoja kuluttajia, jotka just tykkää siitä vatsaystävällisestä jugurtista tai just käy siellä Sunwind lomalla valokuvauksellisen perheensä kanssa =) Olis hyvä herätä realismiin ja ymmärtää mainoksen ja todellisuuden ero, oli palvelu mikä tahansa =)

   Poista
 4. Hah. Eliittikumppani-sivustona teki työnsä hyvin - poisti epäaidon profiilin. Mutta sarkastisen huumorin vuoksi se ei ollutkaan nyt oikea veto? ;) Jokaisessa asiassa katso molemmin puolin pihaa....

  VastaaPoista
 5. Joo olisi melko ikävää jos joku hotellinjohtajatar haksahtaisi Jorgokseen ja siellä olisikin pienipeniksinen trolli vedättämässä uranaisparkaa. Eli palvelu teki juuri sen mitä lupasi.

  VastaaPoista
 6. Varmasti joku "Kari kirurgi" menisi paljastamaan naamansa näinkin vakavan palvelun mainokseen. Kaikki ovat Anttilankuvasto malleja.

  VastaaPoista
 7. No olin mukana yhdellä tapaamisella, järjestäjistä toinen pokasi matchini, jotta paha mieli täälläkin : (.

  VastaaPoista
 8. Missä ihmeen tapaamisissa? Järjestävätkö ne tapaamisiakin? Onko siellä useitakin hotellin johtajattaria?

  VastaaPoista
 9. Ja uskottavaa mainosta kun samat " hahmot " hakee ja hakee... laittaisivat Kirurgin ja Hotellitytsän kimppaan :)

  VastaaPoista