tiistai 29. tammikuuta 2013

Hiacen takalasi-saaga jatkuu

Oli tuossa äskettäin tarinaa siitä, miten pakettiautossa on järkevä kuljettaa tavaraa.

Avomieheni kävi tänään vaihdattamassa takalasin. Soitti sitten kotimatkalla moottoritieltä ja kysyi, että etpä ikinä usko mitä nyt kävi. Olin että no mitä. Minulle kerrottiin, että vastavaihdettu takalasi oli räjähtänyt tuhannen pillun päreiksi moottoritiellä. Tällä kertaa "mikään ei ollut varppina lasiin osunut".


Tarkkasilmäisimmät varmasti huomasivatkin jo kuvasta, että kodinkoneet oli aseteltu liikenneturvallisesti vaaka-asentoon, tai ainakin melkein. Ja kuormaliinojen käyttöä on varmasti ainakin harkittu. Jotain se on siis oppinut viime tällistä. Yritystä on ollut, yrittäjämiehellä.

Liike epäili materiaalivirhettä, minä epäilen pikkuisen jotain muuta. Näin meidän kesken, veikkaan että kodinkoneet on saattaneet olla toisenakin turmahetkenä ihan samalla tavalla aseteltuna kuin aiemmin.

Ei vaan uskalla sanoa mulle mitään. Pelkää pirulainen.10 kommenttia:

 1. Ei sais nauraa, mutta eihän tässä muutakaan voi. Sori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa ja pitää nauraa. Olen havainnut, että oman talouden toilailujen dokumentointi on parasta terapiaa. No okei, siitä ikkunatilaus-incidentistä meni kyllä pari viikkoa ennen kuin pystyin asiasta kirjoittamaan, mutta kirjoitinpa kuitenkin :D

   Poista
 2. Nyt on uusi takalasi taas paikallaan. Kestänyt ehjänä jo kaksi päivää, joten alku on ainakin lupaava.

  VastaaPoista
 3. Sun miehelläs on varmaan kiva olla kun pidät sitä tollasena pellenä ja ihan blogissakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sehän ei tietenkään oo mahdollista, että me yksinkertaisesti osattais nauraa itsellemme ja mä hyväksyttäisin hänellä etukäteen mitä hänestä kirjoitan? xD

   Poista
 4. en elämässäni ole millekään blogitekstille nauranut kuin näille. ah kiitos.

  VastaaPoista
 5. Kahvee jäähty kuppiin kun en nauramiseltani sitä saanut juotua. :D

  VastaaPoista