sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Jotain minusta -haaste


Lankahommien Heidi pyysi minua pyörimään hetkisen oman napani ympärillä. Se ei ole ollut koskaan minulle ongelma. Kiitos vielä mielenkiinnostasi elämääni kohtaan, tässä sinulle vastauksia.

1 Ketä ihailet ja miksi?

Janne Katajaa. Se retardin oloinen veijari saa aina töitä.


2 Viimeksi lukemasi kirja?

Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike tuli luettua. En pahoittanut mieltäni sen kirjan vuoksi. Eli suosittelen


3 Mitä teet mieluiten vapaa-aikanasi?

Syön. Dr. Phil sanoi jossain painonpudotusjaksossa, että ”You can’t have a party in your mouth all the time.”. Mietin vaan että miksei?


4 Mitä harrastat?

Lähinnä avomiehen tai sen sukulaisten jälkien siivousta ja nyt parin vuoden ajan olen melkein päivittäin putsannut koiran kusia subwooferista, sohvasta tai runkkarisänkymme reunasta.

Viron kieltä alkeita on tullut opiskeltua puoli vuotta kansalaisopistossa. Osaaminen on sillä tasolla, että jos minulta joku kysyy viroksi, että mitä kuuluu niin osaan vastata vain että ”Hästi!” (=hyvää). Täytyypä ensitilassa selvittää mitä on viroksi ”Elä kysele” tai ”No sitä samaa paskaa” tai "Et kuule ikinä usko mitä se yks taas teki.".

 

5 Mitä kotityötä et voi sietää ja miksi?

Ikkunanpesu on kyllä semmonen urakka, mitä olen jo viisi vuotta vältellyt tässä luksusasunnossamme. Kysynpähän vaan, että minkälainen vatipää pitää olla, että suunnittelee järjettömän kokoiset ikkunat, joiden saranat ovat ruudun ylälaidassa. Kyllä. Ylälaidassa. Mietipä. Seuraava asukas saa pestä ne ruudut.

6 Mistä olet kotoisin?

En ole oikein mistään kotoisin mutta jos tällä tarkoitetaan maantieteellisiä asioita niin Pohjois-Savosta.


7 Parhain luonteenpiirteesi?

Eiköhän se oo tämä valoisa luonteeni. Vaatimattomuus on kans toinen hyvä.

8 Missä olet hyvä?

Vissiin oman elämäni dokumentoinnissa. Niin paljon vierailuja blogissa, että kusi alkaa nousta nuppiin.


9 Teetkö unelmiesi työtä?

En ymmärrä kysymystä.

10 Paheesi?

Toisten keskeyttäminen. Mutta vain koska mulla on joku vielä parempi juttu takataskussa tai jokin hulvaton välikommentti toisen kertomaan juttuun.


11 Kumpi ja kampi tappeli, kumpi voitti?

En tunne. Minun puolesta hillukoot keskenään.

Näissä haasteissa on semmonen pikku ongelma, että niitä pitäisi jakaa eteenpäin. Oon niin uusi tässä blogimaailmassa, että en oo oikein joutanut vielä tarjontaan sen kummemmin perehtymään. Tässähän tulee semmonen olo, että oon vähän mulkku. Mietitääs. Aloitin blogin pitämisen Jennijeen
ja Helin ansiosta. Tuntui, että kun on noin tervehenkistä/ekologista/positiivista tarinaa, niin on välttämätöntä saada kertomuksille vastavoima. Muutoin maailma nyrjähtäisi ikävästi paikaltaan. Jennijee oli jo aiemmin kutsuttu, joten pyyntö lähtee Helille. Wandaben olisin pyytänyt, mutta se pitää omaa ruokablogiaan - eihän tämä tarina siihen taas käy.

Yritän parantaa tapani.


4 kommenttia:

  1. *Potkasee perseelle* Nonni, ny se kusi valahti lattialle. ;D

    VastaaPoista
  2. Liekö pohjois-savolainen mentaliteetti vai mikähän tässä niin kolisee. Oot niin hauska että naurattaa. Tuokin janne kataja -juttu, en voi kun allekirjottaa. :)

    VastaaPoista