maanantai 14. tammikuuta 2013

10 kuvaa kerran kuussa - 2 kk tilannepäivitys

Suuren suosion saanut 10 kuvaa kerran kuussa -raportti saa nyt jatkoa. Ensimmäisen kuukauden jälkeinen tilanne täällä.

1 Olohuoneen lattia

 

 
 
 
 
 
Tilanne on hallinnassa. Huomatkaa uutuutena viihdepaketin laitteistoon kuuluva verkkopiuha, joka ei ollut riittävän pitkä kulkeakseen listan alla koko matkan.
 
2 Lipaston päällinen

Maanäytteet on lähetetty ja olohuoneen valaisimen polttimo vaihdettu. En olis kyllä ikinä uskonut.

3 Eteinen

Pientä taantumista havaittavissa. Kirjekuori, kaksi päähinettä ja tunnistamaton todennäköisesti sähköasennuksiin liittyvä osa ovat tulleet kehiin.

4 Yöpöytä ja lähialue

Tältähän se aina näyttää. Mitähän minä oikein odotin. En jaksa edes luetteloida enää tavaroita. Päiväpeite ei ole paikallaan, koska koira kusi siihen. Taas.

5 Käyttövaatteet

Joo-o.

6 Muu materiaali

Kiivaasti on huipputärkeitä messuesitteitä selailtu...

7 Ruokapöytä

Heikkona hetkenä motkotin erinäisistä julkaisuista ja dokumenteista, joita oli taas levitelty pöydälle. Miehen ratkaisu oli näköjään niiden pinoaminen. No, näyttäähän tuo hallitummalta kuin ennen. 

3 kommenttia:

 1. On blogimattoja ja -tyynyjä, jotka kulovalkean leviävät kaikkiin trendikkäisiin koteihin. Veikkaan, että tosta punaisesta muovipussista tulee blogipussi jokaiseen vähääkään aikaansa seuraavaan asumukseen.

  VastaaPoista
 2. Ootko huomannu, että sun vaatenaulakko on kuntoiluväline?

  VastaaPoista
 3. Nuo hemmetin messuesitteet meilläkin riivaavat. Niitä ei missään tapauksessa saa heittää roskiin, koska ne on tärkeitä työpapereita. Töissä niitä ei kuitenkaan voi säilyttää, ei siellä ole tilaa. Öh.
  Olen ottanut tavaksi heittää niitä salaa roskiin noin kolmivuotiaina. Kerran jäin kiinni, kun siinä oli sitten mennyt jotakin oikeastikin tärkeää ns. pesuveden mukana.

  Paras säilytettävä meillä on kyllä ehdottomasti ollut muutama sata kappaletta virheellisesti painettuja cdromppuja töistä. Niin kauan kuin mies oli siellä töissä, jotenkin etäisesti vielä käsitin, miksi käyttökelvottomia romppuja pitää juuri meillä säilyttää, mutta sitten kun työpaikka vaihtui, eikä romput vuoteen pariin mihinkään siirtyneet, minä siirsin ne roskiin. Ihan sellaisinaan, miehen pelkäämää tietoturvariskiä sen kummemmin pohtimatta. Ehkä rikkinäiset viis vuotta vanhat mainosromput nyt ei ihan ydinliikesalaisuuksia kuitenkaan ole.

  VastaaPoista