torstai 10. tammikuuta 2013

Lahohoitoraportti

Kävin tänään ensimmäistä kertaa ikinä lahohoidossa. Sen verran selittelen, että menin sinne kaveria miellyttääkseni.

Kylpylän hoito-osaston vastaanottotiskin yläpuolella oli sellaisia hoitoja tarjolla, joista minäkin vilpittömästi kiinnostuin. Esim. juustoateria. Hyvinvointikeskus yhdistettynä Scan Burgerin tarjontaan - nerokas konsepti.
Varaamassani kasvohoidossa ei valitettavasti ollut tuplajuustoa eikä pekonia. 65 euron hintaan simpsakka kosmetologi hivelsi ja taputteli naamaani tunnin ajan. Kaikenkaikkiaan neljää voidetta oli naamalla ja yhtä montaa entsyymiä tarvittiin voiteiden pois putsaamiseen. Sain maata peiton alla ja taustalta kuului rentouttavaa pimpelipompelimusiikkia. Höyrykonekin oli käytössä. Sillä saatiin vissiin ihohuokoset auki hoidon vähemmän miellyttävää osuutta varten.

Junteille tiedoksi, että ihonpuhdistus menee niin, että ensin hoidettava sokaistaan paksuilla silmälapuilla. Varmasti ihan sen vuoksi, ettei siinä rytäkässä pääsisi näkemään millaisilla välineillä homma hoidetaan. Olen aika varma, että käytössä olivat nuppineulat, pinsetit ja erikokoiset virkkuukoukut.

Kosmetologi kehui, että ihoni on hyvässä kunnossa. Se oli hyvä uutinen. Myöskin sen takia, ettei tökkimistä ja puristelua kestänyt pitkään. Hoitohenkilö totesi myös, että taidan käyttää aika laadukkaita ihonhoitotuotteita. Sanoin että joo, Rexonalla pesen naaman ja kosteusvoide on Erisania. Kauneudenhoitoalan ammattilainen oli hetken hiljaa ja sanoi, että hän ei oikein suosittelisi Rexonaa kasvojen pesuun.

Ei ole kyllä kristillistä monenlaisia purnukoita suihkunurkkauksessa pitää. Shampoo, hoitoaine, Rexona ja palasaippua riittää. Jälkimmäistä en tosin itse käytä. Joku raja se on minullakin.

3 kommenttia:

 1. Käyn säännöllisesti kasvohoidossa, keskimäärin noin kerran vuodessa. Oikeastaan en usko seerumeihin enkä ultraäänihoitohöpötyksiin. Jos olenkin väärässä, niin peli ei ole täysin menetetty, koska tosiaan säännöllisesti hoidan ihoani ammattilaisen käsissä.

  Viime kerralla tehtiin timanttihionta. Kun kyselin, että mistähän tässä mahtaa olla kyse, niin se minikokoinen hiomapää/pyörivä terä, jolla kasvojeni ihoa siloiteltiin, oli kuulemma leikattu timantilla. Go figure.

  VastaaPoista
 2. Hahhah :D Minä kans sain hiljennettyä kerran erään kosmetologi/kampaajan kertomalla että pesen ripsivärit pois käsisaippualla. Hyvin lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimii perustuotteet. Oli kyllä aika turha keikka tuo. Muistaakseni tuli jotain finnejä tuon jälkeen, niitä ei normaalisti ole ollenkaan.

   Poista