keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Eliittikumppani.fi

Telkkarissa oli Eliittikumppanien mainos, jota mainostettiin sloganilla "Tapaa ihmisiä, jotka vastaavat odotuksiasi." Jos olisin sinkku, haluaisin nimenomaan tavata ihmisiä, jotka eivät vastaa odotuksiani.

Halusin selvittää, millä tavalla tämä kone oikein toimii ja miten tämä eliittiys määritellään. Palvelun kerrotaan olevan "luotettava seuranhakupalvelu, joka saattaa toisilleen sopivia ihmisiä yhteen tieteellisen Matching-menetelmän avulla". No niin, tiede on mukana. Ei voi epäonnistua.

Kysymykset olivat yllättävän kesyjä, vähän vaan mentiin etnisen syntyperän ja varallisuuden puolelle. Odotin lähinnä, että tulotaso-kysymykseen olisi voinut vastata alimmillaan 100 000 e / vuodessa. Oli aika pettymys, kun maksimilukema oli yli 65 000 e vuodessa.

No, siitäkin huolimatta näppäilin profiilini ja odotan yhteydenottoja. Nyt testataan, kuka on kiinnostunut Jorgoksesta, 36-vuotiaasta intialaissyntyisestä aikuisviihdeammattilaisesta, jonka parhaita ominaisuuksia ovat iso penis, varallisuus ja loistava persoona.

11 kommenttia:

 1. Mahtaakohan inboxissa tila riittää? Mä suhtaudun hieman epäilevästi tähän projektiin. Tee uusi profiili naisena, unelmavartalon speksit sulla olikin jo tiedossa. Ei miehille kukaan kirjoita.

  Ja hei, voitko kirjautua myös mukaan tähän: https://www.buzzador.com Maailman kuluttajille olisi ehdottoman tärkeää kuulla sun rehellisiä arvioita. Eiköhän siellä jotain Hiace-kamaakin ole.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että jotakuta muutakin askarruttaa moinen palvelu.
  Innolla jään odottamaan kokemuksiasi, sillä mä pidin tota systeemiä mainoksen perusteella ainakin suorastaan rasistisena. Ja toisaalta, sinne voi rekisteröityä kuka vaan ilmaiseksi, joten...

  VastaaPoista
 3. HA!
  Jollain sitä välähtää. Ihan oikein tehty!

  VastaaPoista
 4. Buah hah haa! Eliittikumppanin mainos täräytti täälläkin ärsytyshermoon (ehkä siksi etten itse täytä vaatimiaan speksejä, köhh..). Ei ristus mää niin repeilen täälä Mansesterissa näille sun teksteille!

  VastaaPoista
 5. Jos sinne voi ilmaiseksi rekisteröityä niin se (arvelluttava) idea meni siinä. Kukapa sitä muutenkaan oikeita tietoja laittaisi, miehet varsinkaan... Ja sitten kun tavallinen-teppo haluaa eliittinaisen, hän kirjautuu tuonne eliittimiehenä ja hakee seksiseuraa... Onpa harvinaisen tyhmä idea... Sen sijaan raporttia Jorgokselta odotan innolla ;D

  VastaaPoista
 6. HYVÄ!! Herneet nenään vaan niille elitisteille =)

  VastaaPoista
 7. "Täällä hyvämulkkunen ja perseinen lihaskimppu , unelmiesi prinssi. Rahaa piisaa ja älliä kansssa. Seisoo 24/7. Järki;D"

  ETTÄ voi telkkamainos olla ärsyttävä.

  VastaaPoista
 8. Mites jos sä tahdot tavata ihmisiä jotka ovat kaikkea muuta kuin mitä ensin antavat ymmärtää, niin mene jonnekin chat-sivusolle ja jutustelet siellä jonkun kanssa seuranhaku mielessä. Sovit tapaamisen ja voin vannoa miltei että se henkilö joka paikalle ilmestyy (jos ilmestyy) ei vastaa odotuksiasi siitä mitä hän on ensin sinulle kertonut itsestään. :D
  En puhu omasta kokemuksestani, mutta ystäväni kertoi joskus aika hurjiakin juttuja... :D Yhdessä niille on naurettu jälkeenpäin kun vain puheeksi tulee.

  VastaaPoista
 9. Minua - vanhana naisena(kin) naurattaa - tämä kirurgi joka sanoo, että etsii naista, jolla on hyvä huumorintaju. Miten hän mahtaa määritellä sen? Minusta tässä kohtaa riittää se, että jos joku nainen yleensä ottaa häneen yhteyttä, vaatii melkoista huumorintajua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua keski-ikäisenä, koulutettuna, hyvätuloisena ja kohtuunäköisenä naisena naurattaa erityisesti. Eliittikumppaneista löytyy eliittimiehiä! Tapasin useamman ja jokainen oli miellyttävä ja speksiini sopiva. Juuri lopetin jäsenyyteni ja aloitin suhteen miehen kanssa, jota voin kuvailla täydelliseksi: älykäs, koulutettu, hyvätuloinen, miellyttävä keskustelukumppani...

   Poista