maanantai 10. elokuuta 2015

Kuinka järjestää polttarit

Miten voi kirjoittaa yhdestä elämänsä hauskimmista päivistä sarkastisesti? Ehkä teeskentelemällä tarinoidessaan, etteivät polttarit olleetkaan omat. Kokeillaas niin.

Muutamia vinkkejä järjestelyihin.


Kohta 1: Salassa pitäminen

- Julista suureen ääneen joulukuussa, miten et aio missään tapauksessa juhlia synttäreitäsi ensi vuonna tai sitäkään seuraavina vuosina, koska synttäreitä juhlivat vain lapset tai pyöreitä täyttävät. Kutsu elokuussa synttärijuhliesi varjolla polttariyllätettävä kemuihin ja luota siihen, ettei asia herätä mitään epäilyksiä.

- Kysy lenkillä vaivihkaa että "Mikäs hei olikaan sen sun entisen työkaverin sukunimi, sen joka oli todistajana sun häissä?" ja jälleen luota siihen, ettei kysymys herätä mitään epäilyksiä.Kohta 2: Ohjelman laadinta

- Järjestä polttarisankarille mieluisaa tekemistä. Esimerkiksi urheilua vihaavalle telinevoimistelu-temppurata ja seinäkiipeilyä.En päässyt enää ylemmäs.Jumppa-junttie.


- Varaa piknikille niin paljon erinäisiä ruokia ja naposteltavia, ettei kukaan jaksa syödä enää illalla ravintolassa mitään. Huolehdi sivistyneestä määrästä alkoholia, polttarisankarille on  hyvä varata 24 pulloa siideriä noin 4 tuntia kestävää anniskelualueiden ulkopuolella tapahtuvaa oleskelua ajatellen ja piknikille osapuilleen yksi kuoharipullo per naama. Sitten voi aamuyöstä ihmetellä miksi polttarisankari on juonut niin vähän kun vieläkin on siideriä jäljellä.
- Golf-treeneihin on syytä varata ammattiapua. Meidän päihdeongelmainen oppaamme oli ollut paikallisessa yökerhossa tappiin asti, oli nauttimassa tasoittavaa olutta kymmeneltä aamulta ja golf-session jälkeen ajoi kotiinsa. Ja parin tunnin päästä näimme tämän samaisen anniskeluravintolan terassilla uutta nousua kirimässä. Opas lupasi että jokainen saa lyötyä pallon sadan metrin päähän koulutuksen jälkeen. Kukaan ei saanut.


Golf-junttie.
Kohta 3: Ajoitus

- Pitäkää molempien polttarit samaan aikaan, Paras keino varmistaa, että moni nainen joutuu jäämään lastenhoidollisista syistä pois polttareista, koska miehet ennättivät aloittaa omat polttarinsa päivää ennen.


Kohta 4: Ole läsnä juhlassa

- Tekstaa, whatsappaa ja faceta säännöllisin väliajoinLoppuun asueleganssia ja yhteisjunttie.Hyvät oli polttarit. Ehkä ensi kerralla vielä paremmat. 


Vitsi vitsi.


ps. Mutta jos olisin arvannut polttareideni tarkan ajankohdan, olisin kyllä ajanut kainalokarvani.


7 kommenttia:

 1. Onneksi kaikki junttiet on otettu "kainalokarvaesteettisesti"... Hienot kekkerit. Onnistuneet junttiet = kukaan ei hymyile ��.

  VastaaPoista
 2. Erityisesti Golf-junttiekuva on ihan superi :D.

  VastaaPoista
 3. Missä miesstrippari kuvat?

  VastaaPoista
 4. Viileä kesä on siitä just niin hyvä, että jää karvojen ajelemiselta aikaa tärkeämpiin hommiin. Noo...vaikka...vaikka vanhojen lomakuvien katseluun ja niiden jakamiseen ystävien (ja vihamiesten) iloksi. Valehtelu kans sallittua - tarpeen mukaan. Esim. "lähettiin etelään, kun oli Suomessa niin kylmä" (kuva usean vuoden takaa).

  VastaaPoista
 5. Ihania junttieita, kyllä tuo jumppajunttie on paras :D Mukavankuuloiset polttarit on ollu, mutta jestas sentään tuota golfopettajaa.

  VastaaPoista
 6. Piknik - junttie !
  Se ilme :D

  VastaaPoista