lauantai 12. heinäkuuta 2014

Länsimaisen ihmisen ongelmia

Eilen vietettiin iltaa muutaman ystävän kanssa. Tämä perjantai-illan jamboree saatiin sovittua hämmästyttävästi ilman kutsukortteja, viikkokausien suunnittelua, menun hiomista, stressiperäisiä parisuhdekonflikteja ja harkittuja kukka-asetelmia. Ihan niinku silleen että yks oli että onks teillä niinku mitään huomenna ja muut oli että ei niinku oo.Pääsimme illan aikana keskustelemaan monenlaisista länsimaisista ongelmista. On esimerkiksi kovin ärsyttävää, että paljun täyttämistä tuhannella litralla vettä saa odotella niin pitkään. Samoin erikoissavukkeiden polttaminenkin oli muuttunut banaalin tuntuiseksi ja joku pohti että pitäisi hankkia semmoinen holkki. Eli tavoitteena saada keuhkosyöpä tyylillä. Illan emäntä huokaili pienen hiljaisen hetken (3 sekuntia) jälkeen että hänestä on ihanaa tarkkailla luontoa. Tälleen saunan terassilta. Viinipäissään.

Eräs seurueen jäsen oli kuitenkin mennyt rikkomaan länsimaista kulutuskoodia ja korjannut aurinkolasinsa. Hyvillä mielin voi uudistetut arskat laittaa päähän. Niiden pois ottaminen ei käykään yhtä vaivattomasti, sillä juuri superliimatut sangat voivat jännästi jumahtaa tukkaan kiinni.Ilta oli erityinen. Kiitos ystävät.


3 kommenttia:

  1. Kyllä noin kauniita maisemia kelpaakin tarkkailla, vaikka ihan selvinpäin :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä olis mennyt minultakin selvin päin. On sentään silmä- ja aurinkolasit vartioitavina. Ihan parasta on tämmöiset rauhaisat illat, etenkin maalaisten lomanvieton jälkeen!

    VastaaPoista
  3. Vuoden Siivoojalle ehdotan lisätitteliksi Vuoden paljuluontokuvaaja. Ihan oikeesti makeita kuvia, hattu vek!

    VastaaPoista