lauantai 14. toukokuuta 2016

Helvetin hyvin menee

Eilen oli perjantai 13. päivä. Se alkoi ennen sian peraisua heräämiseen Erittäin Tärkeää Tarjousesittelymatkaa varten. Sitten puoli viiden aikaan tulikin tehtyä havainto, että ei tarvii tällä kiululla lähteä ajelemaan lentokenttää kohti: 
Otin aviomiehen ranchin onnenpyöräauton alle ja pääsin kohteeseen. Ajoissa.

Tämä oli sellainen kuorrutus kakkuun, jota on hartaudella leivottu jo kuukausia. Aateekoossa ja intternetissä on niin kiirettä, että toisen kvartaalin loppuun mennessä viimeistään lienee jo naama sulanut, sisäelimet mädäntyneet, hiukset hierottu irti ohimoilta ja saatu aivoverenvuoto.

Yksi asia sai jaksamaan tämän viikon (joskin nyt tuli tässä kohtaa mieleen, että sunnuntaina on viimeisteltävä jälleen yksi tarjous). Se oli nimittäin kaverilta saatu odotettu kutsu yhdistettyyn kinkunpaisto- ja Euroviisuvalvojaisiin. Tämän kolahtaessa postiin tunsin ilmeisesti onnea. Ainakin joku kaukainen muisto tuli mieleen, vähän sellainen tiedättekö tuoksumuiston oloinen - että jostain tuoksusta tulee mieleen kaukaisesti joku ihana lapsuuden kesä -tyyppinen tilanne.Tästä hurmioituneena tein valmiiksi iltaa varten bingolomakkeen. Jännittää ihan helvetisti tuleeko bingo.Edes tämän illan aion olla rentoutunut ja rauhallinen. Jatkosta en lupaa mitään.7 kommenttia:

 1. Muistahan sitten raportoida ketkä esiintyjät tuottivat parhaimmat eli täydellisimmät bingo-osumat. Kenellä syvin tissivako ja kenellä kimaltavin glitter-asu jne?

  VastaaPoista
 2. Toi sun bingo on niin loistava, että voisin melkein (vain melkein) katsoa viisut ensimmäisen kerran sitten Lordin ( ja toisen kerran sitten...vuoden kivi ja kirves?)
  Samalla tulis pelattua elämänsä eka bingo 😄

  VastaaPoista
 3. Sen verran miekkii oon viisuja seurannu , että tiijän suomen edustajan jo tippunneeen.


  Oiskoon nuo euroviisut verrattavissa semmosseen kilipailuun; 'Kuka riekkuu eniten!' sanoi entinenkin likka kun aitan oven säppiin laittoi.

  VastaaPoista
 4. Kauanko ajattelit säilyä järjissäsi? Savolainen voisi pystyä moiseen suoritukseen... :D

  VastaaPoista
 5. Hiton hitto, unohdin tulostaa bingolapun viisuihin! sattuneesta syystä seurasin kisaa hotellissa far away. Nyt täytyy kaivaa ohjelma Areenasta ja ottaa uusiksi piletin kera. Ehdottomasti.

  VastaaPoista
 6. Olisinkin ollut tavattoman pettynyt, jos perjantaina 13. päivä ei Vuoden Siivoojalle olisi tapahtunut mitään asianmukaista vastoinkäymistä.

  VastaaPoista