torstai 15. kesäkuuta 2017

Vihaan ihmisiä

Kuten viimeistään nyt moni tietää, Martti Ahtisaaren järjestölle oli tehtailtu häneltä salassa rahankeräys. Kerrassaan upea someraivoaihe. Porukka on huolissaan siitä, että se perkele kuitennii ostaa itelleen kesämökin, kolibrin ja kultahampaat. "On ennestään jo rikas, ois antanu köyhille ne rahat, niinku esim. mulle, mutta eihän se raha löydä mun luokse kun oon varaton. Kyllä pitää verottajan puuttua tähän. Nobel-rahoillakin maksoi piru asuntolainansa eikä mulle antanu mitään. Ja mulla kalsaritkin hiertää aina persvakoa. Ja kierrätyskeskuksesta haettu nahkasohva on kesällä kuuma. Sekin on Martin vika."

Martti Ahtisaari ei tiennyt keräyskampanjasta mitään, koska ei käytä Facebookia. Viisas mies.

Pitäisin hyvänä uudistuksena, että sosiaalisesta mediasta poistettaisiin se sosiaalisuus. Jos haluaa jotain seinälleen kirjoittaa, voi tehdä sen omassa tuvassa. Sieltä voi kiinnostuneet käydä lukemassa ja tökkimässä peukulla tekstiä, jos siltä tuntuu. Ja veikkaan, ettei tunnu.

Ps. Anoppi oli säästänyt retron satukirjan ja sain sen. Jos minulla olisi taipumusta vainoharhaisuuteen, saattaisin reagoida.
4 kommenttia:

 1. Oliko pistetty kirjanmerkki tuohon kohtaan? Parempi muuten sinun hallussa kuin mummon kirjahyllyssä. Kannattaa muuten ajoissa ratsata mummolan iltasatuvarastot, jottei siellä lueta lapselle epäsopivaa kirjallisuutta. T: blogin fani Joensuusta (henkinen etelä-savolainen ja maalainen) PS. Kiitän laadukkaasta sanan säilän viuhtomisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kirjoittaa oma satukirja. Ei muut osaa.

   Kiitos kun olet kiinnostunut vaiherikkaasta elämästäni.

   Poista
 2. On hyvä totuttaa Piltti erilaisiin kirjallisuuden lajeihin jo pienestä. Ihan ammatillisesta mielenkiinnosta kyselen kirjan nimeä?

  Itse olen lopettanut kaikkien uutisten kommenttiosioiden lukemisen, en kestä sitä mielensäpahoittajien ryömimistä esiin kivien alta enää ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkumatti kertoo 365 hyvänyön satua. Näköjään kustantamolla on
   nimestä päätellen ymmärretty sarkasmin päälle.

   Poista