keskiviikko 17. elokuuta 2022

Komentaja Tissi

Ipana keksi minulle upean lempinimen. Minulta kysytään jatkuvasti joko olen Tinderissä tai milloin aion tehdä sinne profiilin.

Edistyneemmät ovat kertoneet, että Tinderissä kuuluu käyttää myös reippaasti emojeja - voi esimerkiksi kätevästi ilmoittaa lasten lukumäärän, harrastukset jne. tuhlaamatta kirjaimia. Kokeillaanpas! Kertokaa mitä mieltä olette.


Komentaja Tissi

Olen 40-vuotias loppusijoituspaikassaan asuva eskari-ikäisen lapsen äiti. 

🏠

👩‍👧

🌲

💼

🍽️

🧶

✍️


Kun erosin, ensiajatuksena oli ottaa kosijoita vastaan kerran vuodessa audienssityyppisesti, mutta koska ymmärsin olevani tavallinen ihminen, olen nyt täällä selvittämässä, onko täällä muita tavallisia ihmisiä. (Mutta ei liian tavallisia.)

Olen konsultti ja metsätalousyrittäjä. Pärjään yksin asioissa enkä etsi itselleni minkäänlaista pelastajaa. Joskin myönnän reilusti, että välillä saa viiskymppistä vuolla kuin pärekoneella, että saa kaikki mahdolliset asiat hoidettua. Mutta ne hoituvat. Asun omassa talossa ja en muuta täältä koskaan minnekään: pyörätuolin mentävät rampit ja leveät ovetkin ovat valmiina seniorivaihetta varten.

Pidän rankasta huumorista ja meemeistä. Nautin hyvästä ruoasta, toisten valmistamana. Koska omaa aikaa ei liiemmälti ole aiemmassa elämänvaiheessa ollut, olen hämmentynyt uudesta vapaa-aikaulottuvuudesta ja olen vähän neuvoton mitä sillä kaikella kannattaisi tehdä. Matkustaminen, arkkitehtuuri ja kulttuuri kiinnostavat. Rannalla makoilu ei yhtään.

Sinä siellä saat mielellään olla henkilö, joka tekee asioita eikä vain puhu niiden tekemisestä. Osaat puhua suoraan ja välillä maltat hetken miettiä sen sijaan, että vain tohotat menemään. Sisällät jäämiä empatiasta ja tunnetaidoista. Teet töitä ja pärjäät omillasi. Ja jos sinulla on 5-6 kuuden kuution imevä kusikärri, se olisi iso plussa.

Ps. Komentaja Tissi on lapseni keksimä nimi. Jätän vastuun kuulijalle.
Edit! Asiantuntijat kiirehtivät kertomaan, että maksimimerkkimäärä on 400. Tässä uusi yritys:

40v loppusijoituspaikassa asuva 5v tytön äiti.

🏠👩‍👧🌲💼🍽️🧶✍️

Kun erosin, ajattelin ottaa kosijoita vastaan audienssityyppisesti, mutta koska ymmärsin olevani tavallinen ihminen, olen selvittämässä, onko täällä muita tavallisia ihmisiä.

Olen konsultti ja metsätalousyrittäjä.

Vaatimusmäärittely:
Pärjäät omillasi
Sisällät jäämiä empatiasta ja tunnetaidoista
Olet hauska
5-6 m3 imevä kusikärri iso plussa!


10 kommenttia:

 1. Loistava ja totuudenmukainen, tosin "tolokunimmeinen" puuttui 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Täällähän se kriteeristö on:

   https://not-the-life-i-ordered.blogspot.com/2014/12/kuinka-pisteyttaa-mies.html?m=1

   Poista
 2. muuten oivallinen, muttei mahdu Tinderiin :/ ehdotan tiivistystä about max kahden ekan kappaleen pituiseksi - mielellään viinipullon ja/tai tenavan kera, muttei kuitenkaan pelkkiin emojeihin asti.

  Toki selattavilla ukoilla on sitten profiilissa max kalakuva ja kasa emojeita (vaihtoehtoisesti päättömiä mutta muuten paljasta pintaa uuh ooh kuvia), että ei se kovin tarkkaa ole laaduntarkkailun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiantuntijalausunnosta. Tiivistelmähommiin siis joutuu! Kalakuva ei ole huono asia. Uuh ooh -kuvat taas turnoff.

   Poista
 3. Englanniksi kuulostaa paremmalta eli Commander Boop ;D Harmi kun ole teoreetikko, en siis kovin fyysinen suorittaja, suoruus ja huumori natsaisi sata varmasti. Tuo loppukaneetti rajaa cityihmiset tehokkaast ;DDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän englantia sekaan, niin heti vastapuoli käsittää, että täällä on kansainvälinen jetset-nainen. Hyvä ajatus. Viestistäsi tulikin mieleen että voisi tehdä A vai B -tyyppisen lajittelun. Esimerkki:

   Hyötyliikunta (K) - Kuntosali (E)

   Kusikärriasiasta olen saanut tosi paljon hyvää palautetta, it's a keeper. Teho on juuri oikea!

   Poista
  2. Pist referaatissa kärrin speksiin m3, niin vastaa tekstin pitkää versiota (ja tilavuutta). Tämä pilkunviilaus kaikella ystävällisyydellä. Kaikkea parasta sinne päin!

   Poista
  3. Kiitos viilauksesta! Korjattu, ja oishan tuo pitänyt itsekin huomata.

   Poista
 4. En tiedä musamakuasi mutta tää muija kuulostaa komentajalta, Danielle Nicole, es Save me on tosi tiukkaa!!
  Blogissa postaus jossa esittely: https://susulvoo.blogspot.com/
  Antaisin kyllä kometnaja Kitaristin minua määräillä miten tahtoo, uuh ja ooh ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu olipa ihana nainen ja ääni. Eiku soittolistalle!

   Poista