perjantai 8. elokuuta 2014

Raksalla tapahtuu

Imeytyskenttä pitäisi tehdä loppuun. Avomies pyysi että kävisin haravoimassa lehdet pois sen päältä. Kuulostaa helpolta ja vaivattomalta. Kuten moni muukin asia etukäteen ajatellen.Soittelin sitten kohteeseen päästyäni että ootko tuota millonka viimeks käyny kahtomassa miltä imeytyskenttä näyttää. Eipä ollu hetkeen.

Puolentoistatunnin mittaisen 30 asteen lämpötilassa itikka- ja paarmainvaasion alaisuudessa tehty haravointiurakka (lue: kitkemisurakka) lämmitti kehoa ja mieltä. Nyt se näyttää tältä:Eikös tuo oo ihan hyvä?

Muilta osin raksailu etenee niin, että suunniteltiin valaistus loppuun. Suunnitteluprosessiin liittyi kahnauksia ja osittaista mykkäkoulua. Seuraavassa numerossa, jonka julkaisuajankohdasta en pysty antamaan tarkempia yksityiskohtia, ehkä aletaan vetää niitä sähköjä.5 kommenttia:

 1. Ettei vaan kävisi niin että ennen kuin imeytyskenttä muistuu uudelleen mieleen, on se taas saman näköinen kuin lähtötilanteessa.. :)

  VastaaPoista
 2. Luin että "imetyskenttä" ja mietin, että ensin tuli fb:n imetysviikko ja nyt sitten ilmeisesti tää on joku uus juttu.. :D

  VastaaPoista
 3. Raivaussahaan siimaperä, aikaa olisi mennyt muutama minuutti.

  VastaaPoista
 4. Imetyskenttä? Hetken mietin... Hieno raivaustulos!

  VastaaPoista
 5. Vuoden siivooja, olet kone! :-)
  -a

  VastaaPoista