perjantai 29. tammikuuta 2016

Talvi maalla tiivistettynä

Lyhyesti: sulatellaan putkia, viemäreitä ja odotellaan sähköjen palautumista. 

Viime yön aktiviteetit liittyivät jälkimmäiseen. Sähköt katkesivat yhdeksän maissa. Tein aateekoo- ja internet-töitä siihen asti kun akkua riitti. Kattilassa oli, luonnollisesti, tulet kun sivistys pakeni kiinteistöstä ja lämpötila alkoi nopeasti nousta kiehumispisteen lähelle. Vesi kun ei oikein kierrä kun sähköt on poissa.


Vaihtoehdot. Aggregaatin virittely tai palavien halkojen kantaminen hankeen. 


Kun sähköt palautuivat, tällä kertaa hyvinkin nopeasti eli reilun neljän tunnin kuluttua, oli aika pomppia sängystä tarkistamaan että kaikki on pannuhuoneessa OK.

Rentouttavan yön jälkeen olikin aika lähteä päivätöihin kohti kaapuntia. Sinnekään ei pääse ilman netivetoa ja kassaraa, perkele.Ei mulla muuta.18 kommenttia:

 1. Täällä liperissä on lunta tullut n.20 cm.
  Tiet on tukossa . Auraaja oli ahne ja otti urakoita enemmän kuin jaksaa yhden vuorokauden aikana ajaa.


  VastaaPoista
 2. ...Kyllä maalla on mukavaa...

  VastaaPoista
 3. Täällä kaupungissa valkoinen paska on lähes poistunut ja jos sataa vielä, niin se katoaa kokonaan. Lumi pitäisi kieltää.

  VastaaPoista
 4. Vanhassa maatalossa on kyllä mukavaa asua talvella. Kahta en vaihda, toppahaalarit ja villasukat!

  VastaaPoista
 5. Meillä sähköjen katkeaminen ei liity mitenkään erityisesti talveen, vaan kyllä sitä riemua täällä riittää ympärivuotisesti. Muuten talvi maalla menee täälläkin juuri noin.

  VastaaPoista
 6. Hankkii lämmityskaapelit niihin jäätyviin putkiin.

  VastaaPoista
 7. Sitä minä vaan, että paljonko sulle tippuu rojalteja nyt kun kaikki on vaan tolkun sitä ja tolkun tätä? Sun selkeästi ensin lanseeraama konsepti kuitennii. Jos ei tipu, haasta Sale käräjille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää soittaa sille julkkis-lakimiehelle heti ensi tilassa.

   Poista
 8. Ei se oo aina (melkein koskaan) tää elämä helppoa, asu sitte maalla tai kaupungissa, etelässä tai pohjosessa, pitää vaan porskuttaa... Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 9. Tämä on todistukseni ihmisen hyvää työtä kohtaan, joka auttoi minua. Nimeni on ELDA VERA ja olen Espanjassa. Elämäni on palannut! 8 vuoden avioliiton jälkeen aviomies jätti minut ja jätti minut kolmen lapsen kanssa. Tunsin, että elämäni oli loppumassa ja kaatunut. Kiitos avustajan, nimeltään DR Chamberc, jonka tapasin verkossa. Uskollinen päivä, kun surffailin internetissä, etsin hyvää oikeinkirjoittajaa, joka pystyi ratkaisemaan ongelmani. Löysin sarjan todistuksia tästä erikoisavusta. Jotkut ovat todistaneet, että hän toi takaisin entisen rakastajansa, jotkut todistivat, että hän oli palauttanut kohdun, jotkut todistavat, että hän voisi saada loitsun lopettamaan avioeron ja niin edelleen. Oli erityinen todistus siitä, että minä näin, Grace-nimisen naisen, joka todisti, kuinka Dr.Chamberc vetäytyi entisen rakastajansa alle 48 tunnissa ja todistuksen lopussa hän julkaisi Dr.Chambercin sähköpostiosoitteen. Kun olen lukenut tämän kaiken, päätin kokeilla DR Chanbercia. Otin yhteyttä sähköpostitse ja selitin ongelmani. Vain kolmessa päivässä mieheni tuli takaisin minulle. Me ratkaisemme ongelmamme, ja olemme edes onnellisempiakin. Dr.Chamberc on todella lahjakas mies, enkä lopeta julkaisemista, koska hän on ihana mies. Jos sinulla on ongelmia ja etsit todellista ja aitoa ohjatun tehtävän ongelman ratkaisemiseksi. Kokeile suurta Dr.Chambercia tänään, hän voisi olla vastaus ongelmaan. Voit ottaa hänet yhteyttä sähköpostilla chamberc564@yahoo.com Kiitos,
  Ota hänet yhteyttä seuraaviin:
  (1) Jos haluat palauttaa ex
  (2) Jos sinulla on aina pahoja unia.
  (3) Haluat olla edustettuina toimistossasi.
  (4) Haluat, että naiset / miehet juoksevat sinua
  (5) Jos haluat lapsen.
  (6) Haluat olla rikas.
  (7) Haluat sitoa miehesi / vaimosi niin, että sinun tahtosi kestää ikuisesti.
  (8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
  (9) Yrttien hoito
  10) Auta ihmisiä ulos vankilasta
  (11) Avioliitto roolit
  (12) Ihmeelliset sauvat
  (13) Lotto
  (14) CHARMING PROPHET
  (15) Houkuttelevat hetket
  (16) Tautien poistaminen
  (17) PUPPIEN VOITUSJOHTAJAT
  (18) MENETELMÄN JÄLKEEN
  (19) Lumo tietää, kuka rakastaa sinua.
  (20) Yritystoiminta
  (21) Poista HIV-tartunnan sauvat
  Ota yhteyttä tänään:
  chamberc564@yahoo.com

  VastaaPoista
 10. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  VastaaPoista
 11. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391 . Dr.Osasu also cures: 1. HIV / AIDS 2. HERPES 1/2 3. CANCER 4. ALS (Lou Gehrig’s disease) 5. Hepatitis B

  VastaaPoista