perjantai 6. joulukuuta 2013

Pari kommenttia pukuloistosta
"Keksittiin hyvä tapa havainnollistaa, että meille on tulossa vauva. Muutoin kukaan ei ois, niinku, älkänny sitä."Upea tapa kierrättää bussin penkkien päällyskangasta. Arvostan.
"Tultiin taksilla Helsingistä. Siinä oli aikaa syödä konvehti jos toinenkin.""Huomaa myös näyttävät kynnet." Jep. Heti ekana kiinnittivät huomioni."I'm too sexy for this man."
Batgirl's return.14 kommenttia:

 1. Siis täh?? Eikö ollu edes juhlapukua?? Missä pitkät mekot ja frakit??

  VastaaPoista
 2. Siis toi Taiveaho oli pahin kaikista!

  VastaaPoista
 3. Olipa viiltävä analyysi :D Paras "I'm too sexy for this man." :DDD

  VastaaPoista
 4. Paras pukukommentointi ever... Samanlaista telkkariin, niin jo alkaisin viihtymään

  VastaaPoista
 5. Evil minds think alike vai miten se nyt oli..? Näitä muutamia pakanamaan karttoja kun näin ihan lehtikuvina niin mietin, että eikö siinä vaiheesa mikään kello hälyytä, jos kysymykseen minkävärinen puku sulla on voi vastata vain "Kaiken."? Tai silimiäsärkevän. Minkä takia Minna Parikan kolttu on mahtava ja hieno ja tarkkaan harkittu, jos vastaava sekametelisoppa teilataan TainaTavallisen päällä oitis? Kysynpähän vaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ottaa ukon pitkät kalsarit ja laatia niistä mekko. Merkki vois olla Lady Cuckoo.

   Poista
 6. Joo tällanen kommentointi töllöön myös, nykyisin kuulee vaan toimittajien äänestä jos joku puku ei miellytä, oikein hienoja (karseita) pukuja korkeintaan kommentoidaan laimeesti parilla sanalla.

  Kuka on tuo blondi toiseksi viimeisessä kuvassa? Saatan olla vanhanaikainen, mutta tuo on kyllä mielestäni turhan avoin itsenäisyysjuhlapuvuksi :D Olisi edes säästänyt uudeksivuodeksi tai jotain.

  VastaaPoista
 7. Taiveahoon olisin voinut pukeutua jos "kurvit" olis toisenlaiset. Eniten minua hämästytti kuinka monelta puuttuu peili - siis ihan kokovartalopeili. Sitä mietin tuossa illalla kun vilkasin telkkaria saunomiseni ohessa, jos on makkaroita silloin ei kyllä kiiltävät taftit käy :( Onneksi on tälläinen tavis ettei tartte miettiä noita. Ihan jo omiin pikkujouluihin oli tarpeeksi ahdistavaa löytää kolttu joka olis ystävällinen figuurille. (musta putki) No panostin sitten ihan muuhun - ja loppuillasta olikin sitten kaikkea muuta kuin ahdistavaa :) eikä kukaan huomioinut sen enempää kolttua...

  -pelinainen-

  VastaaPoista
 8. Tuota Tolan mekon ylistystä en minäkään tajunnut. Kun luin, että mekossa on Magnumien kääreitä, kuvittelin että ne ois niinkus tahalteen laitettu eikä joku olisi istunut tahmeiden kääreenrepaleiden päälle. Niinkus vaikka kokonaisina jonakin raitana tai rimpsuna. Tuo oli kamala puku.

  VastaaPoista
 9. Mä kyllä pidin tuosta Minna Parikan puvusta. Kivalla tavalla överi, mutta ei mitään kulunutta "rohkeaa" ja "seksikästä". Tykkäsin sen glittereistä tolppakengistäkin. Mun mielestä on vain kiva, jos päästäisiin liiasta pönötyksestä ja jäykistelystä.

  - Gillette

  VastaaPoista
 10. Jesusmaaria tuo Kiikko on laiha.

  VastaaPoista