maanantai 16. joulukuuta 2013

Supersize me

Ei pitäis kirjoittaa tätä, mutta kirjoitanpa kuitenkin. Kylällä on jäätävän lihavaksi syötetty pikkukoira. 

Voitte kuvista päätellä, mitkä on kyseisen koiran jälkiä. 
Ei ole meilläkään ihan nappiin osuttu koiran pidossa, mutta kyllä tämmönen terveyden vaarantaminen sylettää. Ei mulla muuta.


10 kommenttia:

 1. Voi raukkaa, lyhyt on elämä hällä... :(

  VastaaPoista
 2. Puuttuu enää keskeltä semmonen mahan jättämä vana.

  VastaaPoista
 3. Ai miksei sais kirjoittaa? Jos tuosta joku tuntee piston sydämessään, on pisto aiheellinen.

  VastaaPoista
 4. eläinrääkkäystä pahimmasta päästä tuommonen ylensyöttäminen..

  VastaaPoista
 5. Mun eläinlääkärituttu kiehui aina aikoinaan kiukusta kun kertoi vastaanotolle tuodun taas kerran koiria, joista saisi täyttämällä sohvapöydän. :-(

  VastaaPoista
 6. Kaverin lonkkavaivainen koiravanhus jättää myös tuollaista jälkeä, kun ei ihan käpälä nouse enää entiseen malliin.

  VastaaPoista
 7. Jospa se oli hiihtämässä eikä kävelyllä. Hiihtohan on nivelille hellävaraista liikuntaa vähän ylipainoisemmallekin.

  VastaaPoista
 8. Juustopala koiralle on sama kuin hampurilainen ihmiselle kertoi eläinlääkärini...Pulleahan tuo oma koirakin on muttei lihava. Säälittävä koiranomistaja kun ei tajua koiransa kärsivän.

  -pelinainen-

  ps. Sanontahan kuuluu että omistaja muistuttutaa koiraansa, kuis tässä tapauksssa?

  VastaaPoista
 9. Kyllä minua sylettää kun omia koiria lenkittäessä törmää jatkuvasti järkyttävän ylipainoisiin koiriin. Mielestäni sellaiset saisi eläinlääkäri takavarikoida omistajiltaan heti tavattaessa.
  Koiranpitoon voisi mielestäni laittaa "ajokortin" ja pito-oikeuksia oikeasti katsoa sillä silmällä, että onko avuja huolehtia elävästä eläimestä vai ei.
  Kyllähän kuolema nuo raukat yleensä korjaa nopeammin pois, mutta ei eläimen pitäisi joutua raahustamaan viimeisillä voimillaan. Ei ainakaan koirien, jotka lähtökohtaisesti rakastaa liikkumista. (Ainakin kaikki minun koirat tähän mennessä on rakastaneet. Ja koiria on tullut pidettyä noin 35 vuotta ja koirayksilöitä on ollut 11 nykyiset 2 mukaanlukien.) Jostain luin myös sen, että liikalihavuus vaikuttaa koiran elimistön toimintaan huomattavasti enemmän kuin ihmisen. Ihmiset ovat totuttaneet perimäänsä läskiin jo kauan, mutta liikalihavuus on tullut vasta ihan viime vuosina koirien ongelmaksi.
  Ja meillä ainakin on periaatteena ollut, että se riittää, että olen itse läski - koirien ei tarvitse ylipainosta kärsiä. Eli meillä ei koirat muistuta omistajaa muuten kuin ihanan luonteen ja miellyttävän käytöksen suhteen.

  VastaaPoista