keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Miten tulla paremmaksi ihmiseksi?

Ainakin yksi askel tähän suuntaan on suhteellisen helppo toteuttaa.

Vedä perkele se pönttö sen jälkeen kun olet kussut tai paskonut!
Tämä näky (ja haju) oli taas toimistolla vastassa. Jäin miettimään, että onko naisen tullut vain ravisteltua kun paperia ei näy missään?!
Hauskaa päivää teille kaikille jotka olette hyviä ihmisiä. Sen sijaan "vetämättömille" minulla ei ole enää mitään sanottavaa.
13 kommenttia:

 1. Aamun syvällisin viisaus. Blogisi on muuten meillä myös 9-vuotiaan suursuosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro 9-vuotiaalle terkkuja ja sano ettei ihan kaikkia blogin ilmaisuja ja kirosanoja välttämättä kannata ottaa omaan käyttöön ;)

   Mukava että Tolkun Immeisyys yhdistää sukupolvet.

   Poista
 2. Lisäys: käytä sitä perkeleen vessaharjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!

   Täällä on tarkempi prosessikuva:

   http://not-the-life-i-ordered.blogspot.fi/2013/08/vessaetiketti-10.html

   Poista
 3. Ja pese kätesi kun olet asiasi toimittanut ja sen vessan vetänyt!
  Ihan järkyttävän paljon naisia poistuu hotelli helpotuksesta pesemättä käsiään. Miesten vastaavaa osuutta en edes halua ajatella... Yyyyyöööökkkk!!!

  VastaaPoista
 4. Tämän postauksen vois laittaa meidän firman sähköpostilistalle. Tosin tarttis myös lontoonkielisen käännöksen.

  Itehän käyn miestenvessassa, koska naistenvessasta löytyy mm. todella verisiä kuukautissiteitä täysin avonaisina roskiksesta. Maalaistahan ei pienet veriroiskeet häiritte, mutta siinä vaiheessa ei naurata ku tiputtaa avaimet vahingossa sinne sekaan.

  Vanhimmat kollegat muistelevat yhä lämmöllä niitä ulkomaaneläviä, joitten jäljiltä vessa oli vyötärönkorkeudelle paskaroiskeissa ja jouduttiin tilaamaan erillinen siivousfirma kun siivooja löi kumihanskat tiskiin ja totes, että ei kuulu tämmönen enää hänen toimenkuvaansa.
  (Ja kun kuitenki kiinnostaa, että miten sitä paskaa niin korkealle lentää, niin pönttöä oli käytetty kuten reikää maassa, eli noustaan seisomaan renkaan päälle ja siinä sitten kyykistellään. Kokeilkaapa, ei oo helppoa!)

  VastaaPoista
 5. Tuota fanaattista käsienpesu hommaa en aina ihan sisäistä. Sormellako te pyyhitte, kun niitä käsiä pitää niin vimmatusti vessassa käynnin jälkeen hinkata??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten pöpöjä löytyy vessan vetimestä. Jos haluaa vähentää omaa riskiä saada joku noro, on käsienpesu ihan järkevää...

   Poista
  2. http://www.adlibris.com/fi/kirja/heippa-taalla-bakteeri-9789510331606
   Suositeltavaa lukemistoa kaikille lapsilla ja lapsenmielisille!

   Poista
  3. Siinä ei tietääkseni ole mitään "fanaattista" jos kätensä pesaisee. Kuten joku jo sanoikin se kahvojen ja vetimien kosketus jo sinällään puhuu pesun puolesta. Sitten jos jollain huolettomalla henna kesäheinällä humahtaa kynsi tai parhaassa tapauksessa koko sormi paperista läpi niin en halua edes kuvitella monenko ihmisen kuset ja ties mitkä eritteen ovien kahvoja ja vetimiä kuorruttaa....

   Poista
 6. En tiedä millainen ihminen jättää pytyn vetämättä, Helsingin bussiasemalla oli joskus varmaan viisi ihmistä putkeen jättänyt pytyn vetämässä, siellä oli paperia, paskaa ja kusta sen verran, että ei sitä enää uskaltanut vetää. Vaihdoin toiseen vessaan suosiolla, oli sen verran pelottava kokemus.
  Ja vessanpöntön kansi voidaan ja pitääkin laittaa kiinni tarpeiden jälkeen. Miehelle yritän aina tolkuttaa, että se hammasharja tykkää kyttyrää siinä pytyn vieressä olevalla hyllyllä kun pytyn huuhtelee kansi auki, mutta ilmeisesti hänestä on mukava harjata hampaansa vessaharjalla.

  VastaaPoista
 7. Joo, tuttu tunne.
  Meillä on töissä yks viherpiipertäjä. Käy sammuttamassa työhuoneista valot, jos muut on palavereissa, saarnaa vedestä ja sen tärkeydestä. Ja pahin: jättää vessan vetämättä.

  Muutaman kerran olen tästä jo tälle kaverille sanonut, että kotona saat vaikka viikon kuset pitää pöntössä, mutta vedä töissä tarpeittesi jälkeen vessa. Sitten alkaa saarna, kuinka vettä menee hukkaan. Helvetti, minä en toisten kusten päälle kuse, vedän joka tapauksessa vessan ennen kuin omille tarpeilleni alan. Että tässä se veden säästö. Mutta kun ei mene perille.

  Huoh. On meitä moneen.

  VastaaPoista
 8. Karmiva esimerkki "pienehköistä" kulttuurieroista välillä Intia-Suomi. Intialaiset harjoittelijat pääsivät konttorille ja tuota pikaa alkoi esimiehen korviin kuulua, että tarttis pojille vähän kertoa suomalaisesta vessakulttuurista. Kolleegat eivät arvostaneet kengän kuvia vessanrenkaalla, ja niinpä isällinen esimies päätyi pitämään opetussession, miksi vesiwc:n renkaalla ei seistä, että siinä ihan istutaan. Näin 2003 vuonna Suomessa.

  VastaaPoista