tiistai 30. toukokuuta 2017

Soijaa ja säkkituoleja

Kävin kirkonkylällä asioimassa. Perjantaina menen taas ökysyömään ja halusin hankkia uuden asukokonaisuuden juhlan kunniaksi ja osittain myös siitä syystä, että minulla ei ole mitään päällepantavaa, koska olen marittanut kaiken. On huono idea, että pessimisti ryhtyy marittamaan, koska eihän tällaiselle mikään iloa tuota.

Myyjä kokosi lajitelman erinäisiä retonkeja ja niitä sitten sovittelin ja mölysin samalla jälkikasvulle, jotta viihtyy. Valitsin Soijaa pukkaa -mallistosta eli Soyaconceptilta spandex-housut, löysän topin sekä ohuen neuloshurstin. Olin aidosti tyytyväinen ostoksestani. Pelkästään siitä ois jo voinut ennustaa, että vituiks tämäkin hanke menee.

Ajelimme lammasfarmarin kanssa pihhaan ja koska hän ei tajunnut pyytää, ehdotin itse, että voisin esitellä uutta luukkiani. Näin tehtiin.

Kun vedin kammarissa housuja jalkaan, mietin että mistäs lähtien taloudessa on ollut säkkituoli ja että mitä lammasfarmari oikein yhtäkkiä telekkuaa sellaisen kanssa.

Sitten tajusin, että se olenkin minä. Hyvä on lähteä tällä kahinalla kaapuntiin.
Kilautin myymälään. Kahina voi kuulemma lähteä kun housut on ekan kerran pesty. Se onkin viidenkympin kysymys, kannattaako kokeilla vai käykö nöyränä palauttamassa muotihiihtarit kauppaan. Niitä on kuulemma myyty paljon mutta koskaan kukaan ei ole valittanut tästä asiasta.
Säkkituolihousut, Soyaconcept, 49,90 e

Ounastelen, että sain viimeistään kanta-asiakasrekisteriin maininnan: asiakas on hullu.


10 kommenttia:

 1. Hienot on byysat ja paita sopii hyvin verhoihin �� ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarkasmidetektori meni villiksi, tulkitsen kehoitukseksi jäädä pihhaan.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hyvältähän nuo näyttävät - ääni ei kuulu tänne asti. Onko se ääni oikeasti niin paha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se spontaanin naurun myös isännästä herätti :D Kuulemma on hyvät kalsarit ja että vois niille ääniefekteille ravintolassakin nauraa.

   Poista
 4. Todella kivan näköiset vaatteet!! Harmillista jos kahisevat liikaa. Ääninäyte kieltämättä oli aika selkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää stompata korkkareilla niin kovaa että vaimentaa säkkistä.

   Poista
 5. Just ihmettelin, että mikä ääni täällä kuuluu! Mutta savolaispöksyhän ne! Soijaa pukkaa on ollut lempparimallistoni pitkään.

  VastaaPoista
 6. Tämei mitenkään tähän liity... muuten vaan tiedoksi... https://mokkivuokraajankasikirja.fi/ en pystynyt vielä perehtymään.. alkusivu löi niin tainnoksihin..

  VastaaPoista
 7. Hyvännäköiset housut!
  Odota nyt hyvä ihminen äläkä palauta niitä. Luulis nyt yhden kahinan lakkaavan.

  VastaaPoista