perjantai 10. toukokuuta 2013

Eniten vituttaa... mainokset


Miettikää, näistä  aivopieruista vielä maksetaan jollekin palkkaa.

Zalando
Ensinnäkin. Äijä sanoo tsisko eikä sisko. En tiiä onko joku muu huomannut. Ja se kiljuminen. Naisten elämähän ei ole muuta kuin uusien kenkien ja laukkujen ostoa ja niiden kaunista varastointia.
 
Antiexem
Jeesus mitä lässytystä. Keinotekoinen kutituskohtaus ja tekonauru saa minut putoamaan henkiseen mustaan kuiluun. ”Ei kutita enää”. Jepjep. On tehokasta kun ostohalutkin hävis samalla kertaa.

Always
Ei petä koskaan. Viimeisin on tämä New York –kampanjan mainostaminen. Jos sidepakkauksesta löytyy voittokuponki, eihän siinä ole muuta vaihtoehtoa kuin lähteä pikkarit polvissa pomppimaan pitkin käytävää. Siis oikeesti.

Vakuutusmainos (If)
Jossain vaiheessa telkkarissa pyöri vakuutusmainos, jossa laatikossa asui hiiriä ja niille sattui kaikenlaista talossa ja puutarhassa. Hiiret oli rumia ja se sohlaaminen vaan ärsytti. Tämä mainos ei ehkä mahdu paskimpien sarjaan, mutta tästä tuli sattumoisin mieleen yksi tarina. Minä tunnen yhden tosielämän laatikkohiiren. Muutti tilapäisesti yhdelle meidän mökeistä tässä taannoin ja lähti virittelemään lisäantennia katolle. Reinoissa. Syksyllä. No, sehän otti ja liukastui ja rojahti alas katolta. Antenni pysyi rytinässä mukana sillä tavalla, että se upposi asentajan rektumiin. Kaveri pyöri tuskissaan nurmikolla ja eikö puhelin alkanut soimaan. Siellä Ifiltä tarjottiin koti- ja tapaturmavakuutuksia. Asentaja laittoi heti tilaukseen kaikki mitä oli. Edes typerä mainos ei estänyt sitä tilausta. Kontaktointi sattui juuri oikeaan paikkaan.


56 kommenttia:

  1. Entäpä nää pauligit, joissa nainen kertoo tummalla äänellä kahvin olevan vahva ja PEHMÖÄ... Aiemmassa mainoksessa se sitäpaitsi sanoi, että PÖHMEÄ.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyi kauhia mäki vihaan tuota pauligin kahvimainosta..

      Poista
    2. Uuh, ärsyttävä mainos joka on jäänyt väliin. Kommenteista päätellen vittuunnun heti kun näen sen ekan kerran :)

      Poista
    3. Mut siis sehän on kulta katriinan mainos? Ja joo, se oksettaa mua joka kerta

      Poista
  2. Kultajousen radiomainos (pyörii ainakin NRJ:llä) on maailman ällöimelin mainos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks en oo kuullu :D Välttelen radiomainoksia kuin ruttoa, aina vaihtuu asema kun mainokset alkaa. Hätätilanteessa kuuntelen vaikka Anssi Kelaa jos vaihtoehtoina on mainokset tai se, että joku puhuu jotain paskaa.

      Poista
  3. Radiomainokset. Ihan kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiacessa on nappuloiden takana 6 tallennettua radioasemaa. Aina kun alkaa mainokset tai joku alkaa puhua, vaihdan asemaa.

      Poista
  4. Mulla ei oo telkkaa mutta pystyn katsomaan netistä vaan ylen areenaa... joskus on pakko kattoo maikkarin katsomosta tai nelosen ruudusta joku yksittäinen ohjelma mut tää kolmen mainoksen overture menee joka kerta äänettömällä. Ei vaan pysty. Ei kykene. Ne teennäis äänet on vaan niin rectumista.

    VastaaPoista
  5. Siwan mainokset. Voi oikeesti. Mä en _pysty_ katsomaan niitä, mua etoo ne!

    VastaaPoista
  6. Sun postaukset ovat aina päivän pelastuksia :)

    VastaaPoista
  7. Oma mitta tuli kyllä NIIIIIIN täyteen (luojan kiitos jo loppuneista) Miss Suomi telkkarimainoksista, tuli tehtyä semmosia ninjahyökkäyksiä kaukosäätimelle aina kun se helvetin ihanan hempee hönkäily tunnaribiisi alko töllöstä kuulua, että ois moni Bruce Lee fani kateellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On menny ohi tuo - onneksi :D Sitä oon miettinyt että miksi niitä missejä enää ees kruunataan. Katsooko niitä kisoja enää kukaan?

      Poista
    2. Hermot meni jo niihin mainoksiin, joita varuilta alettiin pyörittää jo kaksi kuukautta etuajassa, niin ei tullu kyllä pieneen mieleenkään että rupeisin ite kisoja kattomaan. :D Kauheeta kuraa. Melkein yhtä ärsyttävä on se biisi mitä ne lässyttää siinä uudessa Cupsolo mainoksessa.

      Poista
  8. Mut entä se intiimivaivat.fi (tjtn) -sivustoa mainostava vaaleanpunainen ruutu, jossa on ainoastaan pipari (siis keksi!) lautasella.

    Mä en oo ihan varma vielä, että onko se nerokkain vai karmein naisen alapään eritteisiin liittyvä mainos, ever... :-DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa nerokkaalta. JOS siinä ei sanota mitään typerää vaan siinä on vaan se kuva ja nettiosoite :)

      Poista
    2. Niin siinä sanotaan, että ei tähän hiivaa tarvita..tai jotain vastaavaa...ehh...

      Poista
    3. Tähän ei hiivaa tarvita..? Aika hyvä minusta :D

      Poista
    4. Taitaa olla hiivatulehduslääkkeen mainos ja se mainos on Nerokas!

      Poista
  9. Haha satun tuntemaan kyseisessä zalandon mainoksessa olevan miehen ja täyty sanoa että hyvää näyttelijäntyötä :D

    VastaaPoista
  10. Zalando, hojohojo isopomo (en edes tiie mitä ne mainostaa kun kanava vaihtuu sekunnin sadasosassa) ja sitten se sipsimainos missä hölläillään laulaskellen. Mä saan näistä mainoksista aivoinfarktin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinkin unohtanut tuon hojohojon. Hyh.

      Poista
    2. Voi jumalauta. "Hölläillään" on kyl mun ykkös inhokki. Jos jotain hyvää siitä yli pitkästä, järkyttävästä mainoksesta pitää hakea, niin se lopetti meikäläisen sipsien syömiset about kokonaan. Ei auta että ostais toisen valmistajan tuotteita, jos ja kun hyllyn kohdalla alkaa päässä soida se saakelin epävireinen renkutus.

      Poista
  11. Aaaargh, Zalando! "Älä koskaan päästä sun tyttöystävääs Zalandon nettisivuille" - haloo, missä ihmeen talutushihnan päässä se jannu pitää sitä muijaansa? Joskus teki mieli heittää telkkari ikkunasta tasan sillä sekunnilla, kun toi aivopieru kajahti mainoskatkon koittaessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se pidäkään muijaansa talutushihnassa ja siksi se kirkuu. Se vaan haluaa säästää muut miehet samalta kohtalolta ja tarjoaa sitä hihnaa ratkaisuksi muille.
      Kyllä jos mulle jotain talutusnuoraa tarjottais niin siinä vasta saiski kirkua :D

      Poista
  12. Mä en ees tiedä mitä mainoksissa puhutaan nykyään...mies INHOAA mainosääniä niin paljon että 'mute'nappula on ahkerassa käytössä :D Ite yleensä luen kirjaa mainoksien ajan, ne on niiiiiiiiiiiiiin turhia! Kiva täällä huomata ettei olla ainoita keiden päät repeää noista :D

    VastaaPoista
  13. Mainoksen ensimmäinen tehtävä on jäädä mieleen esimerkiksi ärsyttämällä. Kuulema. Nämä mainitut on siis hyviä mainoksia. Mutta ei ne mua ainakaan saa niitä tuotteita ostamaan, ihan sen takia että ne mainokset ärsyttää ihan älyttömästi. Että kantsii mainospuljujen miettiä vähän sitä ärsyttämistä :D

    VastaaPoista
  14. Ne halavatun puhuvat lehmät, lampaat ja oravat... Muka tasapainottavia tuotteita. Kyllä siinä piäkoppa menee totaalisesti epätasapainoon, kun niitä mainoksia kattelee! Ihan samaan *#&!"%*kategoriaan menee nää "vatsa toimii hienosti" (lue paska lentää) jugurttimainokset. Niin ärsyttäviä mainoksia ovat, että olen laittanut jokaisen niissä olevan tuotteen boikottiin. En varmasti osta! Ikinä!

    Dna sen sijaan tekee hyviä mainoksia. Loistavia jopa. Harmi että muuten en ole yhteensopiva ko firman kanssa. "Tunneli päättyy liikennemerkki: kaikille teille, ketkä ihmettelitte maiseman äkillistä ilmestymistä näköpiiriin".

    VastaaPoista
  15. Luojan kiitos, Seiskalla oli lyhyet synttärit enkä saanut Marilynin häpäisseen irvi-Tuksun takia kuin parit painajaiset, reaktiokyvyn 0,1 sekuntiin ja entistä vahvemman seiskainhon. Meinasin oksentaa!

    VastaaPoista
  16. Eniten ehkä ärsyttää kumminkin se että mainokset huutaa. Kiva kun korvat aina hajoo kun tulee mainoskatko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. En ymmärrä miksei mainokset voi tulla samalla volyymitasolla. Jos vaikka torkkuu sohvalla niin voi saada säikähdyspohjaisen infarktin.

      Poista
  17. Peräpukamavoide-mainoskin on aika kammottava. Ei jaksa yhtään kattella eikä kuunnellakaan. Siis se, jossa nainen alkaa rahnuttaa takalistoaan puuhun. Jotain rajaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin idiootti mainos kuin olla ja voi. Kipukynnys ylittyy. Sitä ei oo näkyny pitkään aikaan, tai olen ollut vaan onnekas.

      Poista
  18. Activia-mainokset. Akat kokoontuvat yhteen hihittämään ja syömään jogurttia. Kuinka moni on kutsunut ystäviä kotiinsa pitääkseen heidän kanssaan intiimin Activia-hetken? Sitten mennään varmaan yhdessä vessaan paskalle ja kikatellaan miten hyvin suoli toimiikaan, kiitos Activian. Ei turvota, ja paska lentää kuin varpusparvi.

    Meidän äiti tekee teidän äideistä ruokaa.

    VastaaPoista
  19. Ärsyttävin mainos on (antiexem-mainoksen lisäksi) tällä hetkellä se, missä kaks radiojuontajaa keskustelee aamuKeksistä. Mitä ihmettä! Se on niin idiootti mainos. Ei kyllä houkuttele mua ostamaan kyseisiä keksejä.

    VastaaPoista
  20. Olen ottanut tavakseni kurkistaa facbook viestejäni mainosten aikana (mainarifeissari...) - samalla tulee haetuksi jääkaapilta jotakin pientä. Muuten hyvä, mutta farkkujen vyötärö on alkanut kutistua kummasti.

    VastaaPoista
  21. Pirkkaa, plussaa, pirkkaa, plussaa... ja arla-apetina jossa orava hölisee ku nainen kokkaa.. Hrrr...

    VastaaPoista
  22. 99% kaikesta mainonnasta - erityisesti televisiossa on aivan hirveetä tuubaa. Ei pelkästään Suomessa toki, mutta kyllä täällä ihan erityisesti tämän lajin huonoudessa kunnostaudutaan. Yleisin syy on se, että mainostaja ei vain tajua , mitä sellaista sen pitäisi mainonnassa sanoa, jolla on merkitystä niille, jotka tuotteita ostavat. Ja ketju heikkenee merkittävästi kun sellainen mainostaja kääntyy mainostoimiston puoleen. Siellä on kytätty Cannesin viime vuoden parhaita mainoselokuvia ja päätetty sitten vain tehdä ainaski jotain yhtä siistii, kymmenesosalla siitä substanssista millä niitä palkittuja filmejä on tehty. Sillä tavalla syntyy paska käsis, tavallisesti noin puolessa tunnissa. (sellaiset oikeasti hyvät käsikset vaativat paljon osaamista vaikka idea voi syntyä paljon nopeamminkin). No, sen paskan käsiksen kanssa sitten saadaan aikaan joukkohysteria: awardikamaa tulee, nyt on hyvä käsis! Eiksniin, eiksniin. Ja eikun presentoimaan asiakkaalle, joka siis ei ymmärrä vieläkään mitä sen pitäisi tehdä. Sitä ennen ollaan kytketty projektiin myös muutama eri tuotantoyhtiö, joiden ohjaajat antavat oman treatmentinsa eli näkemyksensä käsiksestä. Taitavin ohjaaja taas varmistaa tuotannon saamisen omalle yhtiölleen kehumalla varmuudeksi läpipaskaa käsikirjoitusta "parhaaksi, jota on aikoihin nähty". Tämä muistetaan kertoa myös mainostajalla presentaatiossa, että sekin sanoi niin. Sen jälkeen hiljenevät nekin, jotka ovat hiljaa itsekseen alkaneet epäillä käsiksen hyvyyttä. Ja valhe kasvaa. Ennen kuvauksia käsis muuttuu vielä huonompaan suuntaan kun joudutaan tekemään ikäviä kompromissejä mm. budjettisyistä. Kuvauspäivänä raavitaan kasaan jotain ja yritetään pelastaa mitä voidaan. Jälkitöissä mainostaja sotkee pakan vielä lopullisesti vaatimalla lisäyksiä, jotka eivät millään tavalla sovi kyseiseen rainaan. Ja lopputulos tuodaan 400 tonnin mainosbudjetin turvin suomalaisiin olohuoneisiin. Ja kauppa käy. Tai sitten ei.

    VastaaPoista
  23. Eniten vituttaa kyllä nämä nettimainokset. Sama mitä videota/ohjelmaa katot, niin ensin tulee 3 klippiä joita ei voi ohittaa. Vielä pahempia on ne mainokset, jotka on haudattu salakavalasti johonki sivustoon. Jos hiiri osuu (tai vaikkei osukaan), pärähtää yhtäkkiä soimaan joku infernaalinen fanfaari volyymiluokituksella paskahalvaus. Kyllä on kiva illan loppupuolella täräyttää semmoseen kun toinen paahaa-aavistamaton jo vetää s4-unta kuulaan makkarin puolella. Ja avokonttorisa, sepä vasta! Eipä kukaan huomaa että teit jotain muita ko töitä ko satapäinen puhallinsoitinorkesteri tumauttaa nutturat vinoon.. sittu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. True dat. Ihan sama mitä klippiä haluaa katsoa, on pakolla katsottava pari mainosta. Ei juuri herätä ostohaluja.

      Poista
  24. Te-boil saa veren kiehumaan. Retardit alkaa kyhnyttää ja nylkyttää pensamittaria ku saa 2 c halvempaa menovettä. Ja sitte ne nuolee sitä paskasta pömpeliä ja nainen tarjoo haarukkaakin! Perverssi. Perverssimpi. Pervertein. Menikö oikein?

    VastaaPoista
  25. Nyt on sanottava sananen mainosten puolesta. En siis mitenkään ole mieltynyt mainoksiin sinänsä, mutta mä en sais ainoatakaan astiaa tiskattua, jos ei olisi mainoskatkoja. Ihan sama, mitä mainostetaan ja melkein parempi vaan, että on oikein huonoja pätkiä, niin kuolee kaikki ostohalut eikä synny kiusausta KATSOA niitä mainoksia. Näin meillä säästetään!

    Gillette

    VastaaPoista
  26. Kylla hermot palaa noiden mainosten takia paivittain... aivan kasittamatonta tuubaa! Mut pitanee linkittaa tallanen: http://www.youtube.com/watch?v=wH3OEi4mG8g onneksi jotkut osaa tehda mainoksia kieli poskessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ainakin tuli telkkarista semmonen ohjelma, jossa esiteltiin mainosten parhaimmistoa eri maista. Kyllä täällä puhuvien lehmien maassa sai kateellisena katsoa.

      Poista
  27. Wellan ikivanha gorillamainos sai mut aina räkättään hallitsemattomasti: http://www.tvspots.tv/video/3383/. Wellalla on gorilla, Arlalla on puhuvia oravia. No okei, eri tuoteryhmä mutta molemmissa on elukoita.
    Carlsbeerin Big Ad on ehkä maailmankaikkeuden paras mainos ikinä http://www.youtube.com/watch?v=eH3GH7Pn_eA. Meillä "melkein saatiin". O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tosi! Just tuo Big Ad on myös minun all time favourite. :D

      Poista
  28. hahahahahahahahahah, asiaa. PAITSI että mä rakastan sitä Always-mainosta XDDD se on niin loistava.

    VastaaPoista
  29. Siis se Vivuksen mainos.. tai ne KAIKKI! Jumalauta.. Viivusviivus viivus, aina vitutttaa! ARGH! Kyllä vaihtuu kanava meillä..

    VastaaPoista
  30. tää varmaan helpottaa tota antiexem-vihaa mutta siinä alussa kun sitä naista kutittaa käsiin ja se pistää sitä rasvaa, niin lopussa ku se lapsi makoilee sängyssä ni se on sillee "KUTITTAAKO" ja sit ne kokoaika näyttää väärää kättä mihin ei ees aluks kutittanu!!! äh.
    tohon kun kaikki oli kommentoinut mitä vihaa tai rakastaa niin kaikkien aikoiden paras on ollut... http://www.youtube.com/watch?v=vhAhQ3Jvu34

    VastaaPoista
  31. Activia! Se Miia Nuutilan jeejee mun maha sitä ja tätä ja vihreetä väriä! Mä ennen pidin Miiasta, nyt INHOAN sitä ämmää!!!

    Viime syksynä Nizzassa näin paikallisessa teeveessä Zalando-mainoksen (ranskaksi, tietty), jossa NAINEN oli se, joka kiljui ja MIES tilaili kaikkea!
    On niin ärsyttävä tuo Zalando, etten jo ihan periaatteesta tilaa sieltä KOSKAAN MITÄÄN!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Word. Miia on sotkeentunut vaikka mihinkä typeryyteen, on maku menny koko immeisestä jos minulta kysytään.

      Poista
  32. Pakko sanoa että noi activia mainokset on nii ärsyttäviä. Eniten ärsyttää sen muijan pärstä :D

    VastaaPoista
  33. Enpä ole omistanut telkkaria varmaan kuuteen vuoteen, eikä semmoista rakkinetta minun kotiin kyllä varmasti koskaan tulekaan. Jos tulee, niin siitä katsotaan vain leffoja. En siedä mainoksia missään, valitettavasti varsinkin netissä niiltä on kuitenkin tosi hankala välttyä. Mainosten takia ei tule radiotakaan kuunneltua, kivempi kuunnella levyjä kun saa itse päättää musiikit eikä tarvitse kuunnella typeriä juontoja ja korvanraiskausmainoksia ja -musiikkia. Vielä kun tienvarsimainoksista pääsisi eroon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun autossa kuuluu keskimäärin kuusi radioasemaa. Välillä jokaiselta niistä kuuluu joko puhetta tai mainoksia. Joskus joutuu paniikissa kuuntelemaan jotain Anssi Kelaa jotta välttyy juonnoilta ja jingleiltä.

      Poista