sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Jääkiekosta ja S&M-liigasta


Hämmästyttää tämä jääkiekko taas.
Ei oltu valmiina peliin. Jep. Nämä matsit tulevat yllätyksenä. Pitääpä heti ensi tilassa lahjoittaa maajoukkueelle seinäkalenterit ja pari tussia. "Achtung! Peli huomenna." "Muista, peli alkaa tänään klo 17:00."
Erikoista on ettei osata ampua kohti maalia. Ammattimiehet kuitenkin kyseessä. Vähän sama asia jos ukko alkais kyntää pihatietä pellon sijaan.

Herätään pelaamaan vasta kun ollaan mukavassa tappioasemassa. Aletaan toivoa. Epäonnistutaan.
Mutta ei tämä MM-kevät tuntunut mitenkään pahalta. Olen meinaan kokenut pahempiakin pettymyksiä. Lopetin SM-liigan seuraamisen viime vuonna. Johdettiin ottelusarjaa 3 – 0. Hurmos oli valtava. Niiralan montussa nähtiin sinä keväänä ehkä ekat aallot ikinä. Hävittiin se ottelusarja 3 - 4. Hakkasin kuvassa näkyvällä pahvilärpykkeellä otsaani koko viimeisen erän ajan. Kotiin päästyäni laitoin fanituotteeni varastoon (kuvassa).
 


Pohjalla lukuisat jännittämiset vuosien varrella, että säilytäänkö sarjassa. Rämpimiset sarjataulukon hännillä. Pilkkaa menestyvien joukkueiden kannattajilta. Sitten viimein ollaan tilanteessa, kun voitetaan runkosarja. On lupa odottaa paljon. Ja sitten heittäydytään selälleen ja antaudutaan. 
Voi joko ostaa KalPan kausikortin tai laittaa tikun varpaankynnen väliin ja potkaista seinään. Tuska on sama, mutta jälkimmäisessä säästää vajaan tonnin.
 

                     

8 kommenttia:

 1. No mut mietipä jos olis lähtenyt katsomaan peliä Stokikseen. Siinä ei tonni edes riittäis. Laivamatkat ja baarit yms. Suomen puolella taas tonnilla ei neljä-viishenkinen perhe olis välttämättä päässyt edes MM-katsomoon. Ainakaan kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tonni on pieni raha MM-kisoissa, se on totta. VR:llä ja Finnairilla jos vielä matkustaa niin helposti menee koko raha jo pelkästään julkisiin :D

   Poista
 2. Reps*

  Joku muukin taitaa tuon dramatiikan, mitä jääkiekkoon tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en juurikaan ymmärrä jääkiekkoa, mutta minä elän sitä. Tai elin.

   Poista
  2. Nyt kuulostaa pahalta... Olen seurannut lätkää yli puolet elämästäni ja ajatuskin siitä, etten seuraisi -huhuhuh! Ymmärrän täysin, miltä tuntuu oman joukkueen rämpiminen vuodesta toiseen sielä pahnanpohjimmaisena ja nähdä se poika kauden päätteeksi jonkun muun kuin oman kipparin käsivarsilla.

   Ja kysymykseni: Miten selvisit kun erosit lätkästä? Tuliko vieroitusoireita?

   Poista
  3. Yllättävän vähän. Odotin pahempaa. Ehkä mielenterveydelle hyväksi on tämä paussi :D

   Poista
 3. Kaksi sanaa... Espoo Blues :)

  VastaaPoista
 4. Likimain moisista syistä lopetin koko hemmetin urheilun seuraamisen 25v sitte ja hyvä on ollu olla. :)

  VastaaPoista