lauantai 18. toukokuuta 2013

Rautarouvan dieetti

Kilojen kanssa kamppaileville on tarjolla jos jonkinlaista dieettiä. Keräsin tähän hyvin päteviltä vaikuttavia kuureja. Sokerina pohjalla maailman ensi-illassa Rautarouvan dieetti.
Ananasdieetissä syödään kahtena päivänä viikossa pelkästään ananasta. Kahden ananaspäivän aikana paino laskee kaksi kiloa, pääasiassa nesteiden muodossa. Tällä menetelmällä luvataan että kuukaudessa lähtee kymppikilo. Tehokasta. Jos ananas kyllästyttää, voi annosta pimpata lisäämällä neljänneskiloon ananasta 100 grammaa porkkanaraastetta, 100 grammaa kurkkusuikaleita ja 50 grammaa appelsiinia. Maustaa saa pippurilla ja soijakastikkeella. Kuulostaapa helvetin herkulliselta!
Kivennäisvesidieetissä ohjeena on juoda kolme litraa kivennäisvettä päivässä ja lisäksi syödään niukkoja, tarkkaan määriteltyjä aterioita. Tällä menetelmällä luvataan painon putoamista ensimmäisellä viikolla, mutta toinen viikko ei tuo merkittäviä lisätuloksia. Näin maallikkona veikkaan, että syy tähän on dieetin seitsemännessä päivässä, kohdassa "illallinen":
7. päivä
Aamiainen: teetä ja sitruunamehua
Lounas: iso noin 200 gramman pihvi ja hedelmiä
Illallinen: saat syödä mitä haluat
Hyvä ystäväni ottaa usein erän lentoemännän dieettiä. Siinä aamupalaksi vedetään puolikas greippi ja kahvia tai teetä ilman maitoa ja sokeria. Nam. Onnistumisen edellytyksenä on, että dieettiä noudatetaan orjallisesti. Epäonnistuminen kohtaa, jos ensimmäisenä päivänä et toimi näin:
Päivällinen: kaksi keitettyä kananmunaa, 170 g vihreitä papuja ja puolikas greippiä. Lämmitä pavut, muserra toinen muna päälle ja mausta miedosti yrteillä
Jos et muserra toista munaa papujen päälle, lihot kolme kiloa!
Ja sitten hetki, mitä olette odottaneet. Esittelen teille Rautarouvan dieetin. Raudat ja korokepalat suuhun ja viikoksi kotiin. Näillä asetuksilla kolme kiloa lähtee hups vaan.
 


* = Leivät nautitaan pieninä palasina, nielemällä. Lubrikanttina käytetään tuntuvaa kerrosta Oivariiniä.
** = Elintarvike muussataan haarukalla, nautitaan nielemällä
 
Varoituksena, että dieetti generoi järjettömän lihanhimon. Minusta tullee Oravikosken ensimmäinen kulkija tätä menoa.
 

9 kommenttia:

 1. Dieetit yleisesti ottaen on vaan kehon kiduttamista ja tommosella jutulla saa itselleen ikuisen jojodieettijutun vain aikaseksi. Ja koska tollasten jälkeen on sika nälkä, syö normaalia enemmän ja kehittää lisää rasvasoluja. Ja rasvasoluthan ei koskaan katoa vaikka tyhjenisikin.. Ihmisten typeryys on suorastaan ihmeellistä xD Hyvä postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sitä ihmiset pääsääntöisesti tietää, millainen hyvä ja terveellinen ruokavalio on. Minäkin tiedän. Silti haluan, että minun suussani pidetään juhlia usein. :D

   Poista
 2. ...entä jos soseuttaisi sauvasekoittimella k a i k e n normaaliruuan, josta ehkä se kokoliha olisi unohdettava, jauheliha vois vielä hyvin mennä, ja imaisisi pillin kanssa kitusiinsa? Ei ehkäkaikkein houkuttelevimpia sössöjä, mutta ravintoarvot saisi kohilleen. Pillikeittoa, pillikastiketta, pillimuusia, pillikiusausta, pillityätekakkua, pillijauhelihapataa jne. Lurps.

  Ps. Toi toimi joskus itellä 14-vuotiaana,kun oma äiti helppasi nielurisaleikkauksen jälkeen syömistä. Nakitkin meni sellaisella vanhanaikaisella muusivekottimella :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatus ruskeanharmaasta pirtelöstä ei oikein houkuttele. Vielä. Mutta tätä elämää onkin takana vasta kaksi viikkoa. ;)

   Poista
 3. Varmasti alkaa paino pudota kun noudattaa samaa ruokavaliota kuin Thatcher nykyään...

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans ollu raudat aikuisiällä..... ja 15 kiloa lähti hoidon aikana. Mulla on hektinen työ ja lounaat tuli hoideltua mehukeitolla koska suun puhdistaminen kaikenlaisista räyskäleistä kesti aina niin kauan, ettei siihen viittiny/ehtiny ryhtyä. (Muutaman kerran kun on traumapotilasta ottanu vastaan persiljat ja kinkut suusta roikkuen...ni .. no niin) Rautasuudietti on paras mahollinen. Ei voi silleen repsahtaa mätöstämään ku ei kertakaikkiaan pysty eikä kykene ;)

  VastaaPoista
 5. Aikoinaan paikkakunnan lääkäri sanoi diettivinkin kylän läskille - syö vähemmän ja pasko enemmän.

  VastaaPoista
 6. Mies on pussikeittodieetillä, eli tarkoituksena on korvata päivän ateriat niillä keitoilla ja pirtelöillä jne. Ekana päivänä kysyin, et millasta oli. Noo hän oli unohtanut keitot kotiin niin ei aloittanutkaan sitten. Toisena päivänä katoin, niin samat pussit lojui keittiönpöydällä. Nooo kun ei ollut se pullo puhtaana, missä ne pitäis sekoittaa, niin ei aloittanut vieläkään. Kolmantena päivänä oli jo muistanut raahata keitot töihin. Kotiin tullessaan paistoi eka paketin pekonia, söi viinirypäleitä, juustoa ja sitten alkoi suunnittelemaan jo ateriakorvikkeen tekemistä :D voi jesus vie kun on toimiva dieetti, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 7. Hyvä Blogiteksti :)
  Kato myös http://www.fitextreme.eu/2015/07/3-week-easy-diet.html

  VastaaPoista