sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Bakkanaalit paikallisessa


Viikonloppuna vietettiin Leppävirta-päiviä. Tervehenkisille ihmisille oli tarjolla liitosaappaanheittoa, rantaongintaa ja negrospirituaaleja. Meitä muita varten paikallisessa yökerhossa oli elävää musiikkia ja juopuneimpien iloksi oli lisäksi tarjolla tatuointi- ja lävitysmahdollisuus. Ykkösartistit olivat lähteneet joukoittain kiertämään Suomen parhaita bilemestoja. Paikallisen yökerhon myöhäisillassa esiintyi perjantaina Lord Est ja lauantaina Tommi Läntinen. Huikeaa.

 
Avomiehen serkulla oli kaksipäiväiset talonmaalaustalkoot. Pensselöintiurakkaan valmistauduin käymällä perjantaina baarissa Erityisen Ystävän kanssa ja pitihän sitä sitten kymmentuntisesta työpäivästä palautua lauantaina samassa paikassa. Nurmeksesta lähtöisin oleva talonomistajan pikkuveli oli mielissään siitä, että pääsi pitkästä aikaa kotoisaan ja mukavaan yökerhoon. Ihan eri juttu kuulemma kuin kaupunkien persoonattomat ja tylsät paikat. Käytän tässä tarinassa hänestä nimeä Pahaa-aavistamaton poika.
Kun seurueessa on Vilkas mies, tapahtuu. Se yltyi taas tervehtimään kielisuudelmin miespuolisia ystäviään ja avaamaan naisten rintaliivejä. Sukulaisnaisten. Loppuillasta istuin Vilkkaan miehen ja Pahaa-aavistamattoman pojan kanssa pöydässä. Vilkkaan miehen kaveri, ystävien kesken kuulemma Igor, tuli jututtamaan häntä. Pahaa-aavistamaton poika tarinoi minulle miten hän oli kerennyt illan aikana nähdä vaikka mitä outoa. Oli hirveen tyytyväinen. Sanoin sitten että nyt kun tuolleen sanoit, niin katopas tuohon vierees. Viereisellä baarituolilla oli nimittäin penis. Luonnollinen seuraamus siitä, kun Vilkas mies oli pyytänyt Igoria näyttämään mulkun.

Tuijotin itsekin tattia hetkisen mutta jäi huomaamatta pääasia. Pippeliin oli kuulemma tatuoitu sana Manual.
 

13 kommenttia:

 1. Mä haluan sun kans baariin.

  VastaaPoista
 2. Siis täällä päin Turussa ei ikinä tapahtu mitään vastaavaa. Ellei erikoisuuksiin lasketa terasseilla istuvia yläosattomissa istuvia miehiä.

  VastaaPoista
 3. Turussa ei tosiaan tapahdu mitään n ä i n ihmeellistä juuri k o s k a a n. Tai johtuuko se siitä, ettie koskana ite ole missään sellaisessa paikassa, jossa voisi jotain ihmeellistä tapahtua? Teillä on mukavat retket siellä. Ja talkoot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinkin alkaa järjestää seuramatkoja paikalliseen yökerhoomme.

   Poista
 4. Nurmeksen poika on päässyt verestämään muistoja Obotasta ja Nurmeshovista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta alkaa kesäloma, pitäisköhän lähteä opintomatkalle Nurmekseen.

   Poista
 5. Paikkoja, joita mainitessa kuuluu liittää mukaan sana legendaarinen. Ihan vaan varoituksena.

  VastaaPoista
 6. Voi ei, taidan tietää Igorin! En kuitenkaan tunnistanut mulukkutatuoinnista (onneksi en ole joutunut nuin lähikontaktiin sen kanssa!), mutta nimi ja tyyli täsmäävät! Siis sikälimikäli entinen porno-Igor, nykyinen tatuoija ja Rokkisedät Oy:n jonkinlainen toimija (järjestävät mm. Kuopio Rockin). Vuosia sitten istuin Henkassa Igorin ja sen kavereitten seurassa RockCock-festareitten päätyttyä, ja pari hemmoa, jotka sillä oli matkassa, rupesivat harrastamaan julkisesti oraaliseksiä eli niinsanottua mulukunimentää siinä Henry's Pubin tupakkikopissa. Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Minä en tunne Igoria, joten en ole varma onko kyseessä sama jorkki. Ei välttämättä suuria hinkuja tutustua tarkemmin x)

   Poista
 7. Vai tatuointimahdollisuus... On Leppävirta-päivät näemmä kehittyneet sitten 70-luvun. Sitä pakkopullaa ei kestänyt millään, tanhuja ja käsityönäyttelyitä.

  VastaaPoista