tiistai 25. kesäkuuta 2013

Yllätysarvonta!


Tarinoitani on luettu yhteensä yli miljoona kertaa. Huraa. On siis aika järjestää suuri yllätysarvonta. Palkintoja arvotaan huikeat neljä kappaletta. Neljä, minä kerron teille! 

Yhteistyössä (tietämättään): Oravikosken Kurre-lähikauppa ja Leppävirran ääsmarket

Arvontaan pääset mukaan jättämällä kommentin tähän tekstiin. Muista nimimerkki. Saat kaksi arpaa, jos tunnustat kaivavasi ajoittain nenääsi. Kolme arpaa saat, jos satut muuten vaan miellyttämään minua.Tässä kohtaa vielä muistuttaisin, että palkinnot ovat huikeita. Osallistumisaikaa on 30.6.2013 saakka. 

 

159 kommenttia:

 1. Saako kolme arpaa, kun kirjottaa kommenttia toisella kädellä ja toisen käden sormia käyttää saman ajan nenän kaivamiseen? -Pöö

  VastaaPoista
 2. Nostaisin kädet ilmaan osallistumisen merkiksi, mutta teki mieli kaivaa molempia sieraimia samanaikaisesti. Jos sitten yksi arpa edes.

  VastaaPoista
 3. Voi pojat, miljoona! Olin muistaakseni neljäs virallinen lukijasi, onhan se nyt kolmen arvan arvoista.

  VastaaPoista
 4. Nenääni toki kaivelen, mutten julkisesti toisin kuin eräät. Ystäväni on valtion rautateillä ravintolatyöntekijänä, ja hämmentyi kovasti eräänä päivänä huomatessaan kahvijonossa juuri Kemistä kyytiin nousseen söörin, joka Kiitos 1939-1945 -paita sekä sukka-sandaalit -yhdistelmä päällään kaivoi täysin kasuaalisti ja antaumuksella nenäänsä, jonka jälkeen arkeologisten tutkimustensa löydöksen hartaudella suuhunsa laittoi. Kyllä suomalainen (kemiläinen) mies on kaunis.

  -Aya-

  VastaaPoista
 5. Miljoona, huh huh! Onnea! En tiedä uskaltaako osallistua kuitenkaan. Pelottaa miettiä mitä saattaisitkaan postittaa. Jotain oravinnahkoja ja lampaan osia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin mietin sorkkamukia arvottavaksi, mutta ois voinut tulla ero jos sen aarteen olis postittanut maailmalle.

   Poista
 6. Onhan se osallistuttava. Toki kaivan nenää, sekä omaani että lapsen. Lapsi on vaan niin pieni vielä, että sormeni ei mahdu nenään, vaan pitää käyttää pumpulipuikkoa. Mutta miellyttämään en ala.

  VastaaPoista
 7. Toiset laulaa suihkussa. Minä kaivan nenää.

  -ansku

  VastaaPoista
 8. Kullitetut sohvakangashousut ♥ Tarviiko sanoo muuta..

  Itse hihkuin ilosta kun oman blogin kävijämäärä ylitti 20 000. Nyt meni hymy pyllyyn...

  Että kivat sulle!

  VastaaPoista
 9. Pakkohan sitä on osallistua arvontaan nenän kaivuun ohessa, etenkin kun ei ole pelkoa sorkkamukin saamisesta... :D Näin mainiota blogia lukee mielellään.

  VastaaPoista
 10. Ai niin. Oletteko huomanneet että sormi kuuluu nenään. Ainuat ihmisen osat jotka kasvaa samas suhtees on sierain ja sormi.

  VastaaPoista
 11. Just kaivoin nenää. Tyttäreni, joka kulkee samaa työmatkaa kanssani, häpeää aamuisin, kun täydennän aamupalaa nenää kaivaen. Kuulemma vastaantulijat tuijottavat...

  VastaaPoista
 12. Nenää kaivellaan sievästi salassa muilta. Onhan se ällön näköstä, mut jos kuivan räkäpallon takia ei voi hengittää ja se kutittaa sierainta, nii kai se on jotenki sieltä saatava ulos :D

  VastaaPoista
 13. Osallistun normaalilla ja nenänkaivuuarvalla.

  VastaaPoista
 14. Täälläkin yksi osallistuja jolla sormi eksyy nenään aina toisinaan!

  VastaaPoista
 15. Kaivoin juuri nenää kun luin näitä sääntöjä ja pikkusen alkoi hymyilyttää!:D Mutta yksi nenää kaivava osallistuja täälläkin!

  VastaaPoista
 16. Onko olemassa joku ihminen, joka ei kaiva nenäänsä ikinä?

  VastaaPoista
 17. Miljoona?? Alle kahdessa vuodessa!

  Mieheni ei kaiva koskaan nenäänsä tai en ole ainakaan nähnyt, mutta hänellä on taskut täynnä nessuliinoja, joten ei varmaan kaiva nenäänsä.
  Torun lapsiani, kun he kaivavat nenäänsä, mutta teen itsekin, muuten en pysty hengittämään! Ihmettelen, kuinka sieraimet voivat olla tukossa niiden vihreitten pallukoiden takia, kun aivastan ainakin 5 - 10 kertaa päivässä joka ikinen päivä.

  Pitäisi varmaan pyytää miestä opettamaan minua käyttämään nessuliinoja, mutta en mää viitsi käyttää paperia kun sormea voi käyttää ja pestä jälkeenpäin. Kumpi on pahempi vaihtoehto: tuhlata paperia vai vettä?

  Yhdyn Karamellin kommenttiin, että sormi tosiaankin sopii sieraimen kanssa samalla tavalla kuin miehen ja naisen vehkeet keskenään.

  Niin, onko Hackamanin tuotanto vielä pystyssä siellä Oravikoskella?

  En muuten tiennyt, että Oravikoskella oli kaivos. Pappani oli kaivosmies Outokummussa.

  Niin, ex-savolaisena osallistun kahdella arvalla ja kolmannesta en tiedä.

  VastaaPoista
 18. Kyllä,osallistun.Nenää kaivan enemmän kuin ajoittain mutta salaa yritän.Joskin suomen poliisilla lie kuva kuinka se tapahtuu ylinopeutta ajaessa...

  VastaaPoista
 19. Tämän hllittömän akkalauman jatkoksi hyppään myös minä. Parasta aikaa nenää kaivaen...hitto! meni mälli tuohon näppikseen. Nyt on sitten kaksi ö kirjainta...

  VastaaPoista
 20. Osallistuu myöskin täältä hän. Ja koska et kuitenkaan usko, etten kaiva koskaan nenää, niin tunnustan sitten, että kylläpä hyvinkin kaivan. Onko mitään niin auvoisaa, kuin saada iso kuiva köntti nenästä pois, oikein sellanen lohkare?

  Onnittelut miljoonasta - en yhtään ihmettele suosiotasi, on sun jutut niin mahtavat. Oon lukenu ne ihan joka ikisen - heruiskos siitä se kolmas arpa? *mielistelee* ;)

  VastaaPoista
 21. Arvontaan osallistun. Kaivan nenääni, tarvittaessa myös lapseni nokkaa. Mieheni vetää voiton kotiin nenänkaivuun kanssa, tekee sitä unissaan. Tipauttaa räkäpallerot yöpöydälleen, tai siis luulee tekevänsä niin. Vaihdettiin lapsen syntymän jälkeen sängynpuolia, joten nyt aamuisin räkäpalloja löytyy minun puolelta sängystä, eikä yöpöydältä. Ihanaa! Ennen imurointiin kuului aina räkäpallojen imaiseminen yöpöydältä ja kerran meillä hoidossa ollut beagle vetäs ne hyvällä ruokahalulla suuhunsa. NAM!

  VastaaPoista
 22. Tähän arvontaan on pakko osallistua. :D Kyllä kaivan nenääni enkä tunne yhtäkään ihmistä joka niin ei tekisi. Juuri kaivelin myös kissani nenää, hänelle kun kertyy mustaa räkää nenäpieliin eikä itse siivoa niitä pois... mokomakin.

  Henna.M.Jokinen

  VastaaPoista
 23. Kyllä kaivan nenää, yleensä autossa ja heittelen saaliit lattialle, myönnettäköön sekin. Nyt tosin harrastusta haittaa kun takapenkiltä on alkanut aina kuulua "äiti, ei saa irrottaa kättä ratista."
  Viimeksi tosin kuului "äiti, älä enää kaiva sitä peppua." Jälkimmäistä en myönnä.
  -2,5 veen äiti

  VastaaPoista
 24. Ihan vaan yhdellä arvalla osallistuen. En tunnusta kaivavani nenää. (Paitsi omaa ja kakaran ja välillä muiden kakaroiden ja...) Ja muutenkin oon aika v-mäinen tyyppinä, joten en edes yritä mielistellä. Eli siinä meni se kolmaskin arpa.

  Utelias tiedustelee, että saako näiden yllätyspalkintojen sisältöä tavallinen, arpajaisissa mitään koskaan voittamaton ihminen tietoonsa?

  VastaaPoista
 25. Kaivan nenää ja poikasen nokastakin nypin räkäkokkareet veks.

  VastaaPoista
 26. No ainakin kahdella arvalla mukana, mielellään vaikka neljällä!

  VastaaPoista
 27. Osallistun minäkin, ainakin sillä nenänkaivuulla. Hämmentävää, miten kukaan ei sitä muka tee ja minä ainakin tunnen itseni puhtaaksi vasta, kun nenä on kaiveltu suihkussa tai sen jälkeen.

  VastaaPoista
 28. Nenänkaivuuhan on terveyttä edistävää toimintaa! Osallistun arvontaan :D

  VastaaPoista
 29. Kaivan kärsääni autoa ajaessa ja veskissä. Lapselle sanon toki "YÖÖÖK, tuo on tosi oksettava tapa, lopeta!"
  Mukana ollaan siis huikeassa arvonnassa.

  Katinka

  VastaaPoista
 30. Tottakai teen kaivauksia. Ja pieraisenkin, tosin joskus tilanteen niin vaatiessa salaa, jos siltä tuntuu.

  Hieno Rouva

  VastaaPoista
 31. ohops, piti irroittaa sormi näppäimistölle osallistuakseni.. :D
  Tuo kaivausten tekeminen on jo paha tapa ollu lapsosesta asti..

  Mutta asiaan, Luin silloin joskus loissstavan arviointisi kevätmuodista ja jäin kerralla koukkuun... Voin tunnustaa että tää on toinen niistä blogeista joita säännöllisesti luen ja joka on saanu miun mielenkiinnon kestämään. Kyllästyn katsos nopiasti ;)

  VastaaPoista
 32. Minä en kaiva nenää,ikinä. Enkä ikinä ainakaan pistä suuhun... ;)

  -Toope

  VastaaPoista
 33. Tottahan toki, aamu alkaa nenänkaivuulla. Siitä aamupalat naamaan vaan, kahvin kera.

  VastaaPoista
 34. En kaiva nenää, en koskaan pyyhi kämmenselkään tippaa nenänpäästä enkä ikinä ole pieraissut. Siksi kovin ihmettelenkin mistä jälkikasvu on rumat tapansa oppinut. Tosin kerran menin - puhuin varmaan unissani - kertomaan vitsin siitä, mikä on nopein; viiva, salama vai kakka? Yliälykäs superlapseni tietysti oppi sen välittömästi. Ex-miehen vanhemmat olivat kuulemma ratkiriemuissaan lapsenlapsensa huumorintajun kehityksestä.

  (Norjalainen väitti, että kyllä viiva on nopein. Ruotsalainen puolestaan väitti, että salama. Suomalainen kuitenkin kertoi kuinka oli mennyt viivana vessaan ja vetänyt salamana housut alas, mutta kakka oli jo tullut!)

  VastaaPoista
 35. Usein kaivan verta nenästä... Niin noi kamut ainakin sanoo.

  Pumpukka

  VastaaPoista
 36. Jennyn juttu tuossa yllä ansaitsee bonuksen! :D

  Mutta että yli miljuuna kävijää! :-o
  Ikinä en tule moiseen yltämään omassa tekeleessäni. Onnittelut!

  Osallistun arvontaan... hmmm... okei, tunnustan, että joskus salaa pimeässä vessassa tulee nenää kaiveltua, mutta ei koskaan julkisesti. Ja hyi sitä, joka räkää syö... :-/
  Että kaksi tikettiä vissiin tähän suuntaan. Palkinnoksi voin ottaa yhden niistä sun kesälampaista. Saat sen sitten syksyllä takas. ;)

  VastaaPoista
 37. Totta helvetissä mä kaivan nenää .. joskus jopa oikein kaksin käsin jos ymmärrät mitä tarkoitan. Eli osallistun ja ihan varmasti saan monta arpaa tämän tunnustuksen myötä.

  VastaaPoista
 38. Tällasella rinsessalla (raparipalla) on palvelusväkeä (no, itse asiassa taitaa mennä niin päin että miä oon noitten papukaijootten palvelija) hoitamassa nenänkaivuuhommatkin, ettei tartte omaa siroa kätöstään (no ihan hiton isoa työläisnaisen kouraa) nostaa...joskus kyllä vähän tuo pienimmäinen intoutuu epiloimaan nenäkarvat samalla. Tuntuu keskivertoa terhakkaammalta kun toinen sukeltaa sieraimeen ja repäisee nokallisen värekarvoja juurineen irti. Pskat viinasta, huumeista ja rokkenrollista, nenäkarvojen nyhtäminen se on extremeä!

  VastaaPoista
 39. Toki kaivan ja myös kiskon nenäkarvoja intohimoisesti keskittyessäni.
  Viimeksi eilen kun keskityin siihen etten vaan pysähdy erääseen savolaiseen entiseen kaivoskylään, vaan että varmasti ajan ohi suurinta sallittua nopeutta.
  Toisaalta taas aina tekisi mieli pysähtyä, koska eräs ko. kylän emäntä tekee loistavia lihapiirakoita. Nam.

  VastaaPoista
 40. Osallistun arvontaan kahdella arvalla. Eka hoidettu tällä kommentilla, toka hoidettu myöntämällä tämä nolo tapa. Joka ei lopu vain kaivamiseen. Ehei, kyllä Se vielä kitaan asti uppoaa - paitsi jos siinä on karvoja mukana. Kolmatta arpaa en tiedä saanko. Se on vähän niiku up yours. Ja jos en ansaitse niin evvk... Vai mitäs termiä ne junnut nykyään käyttää. No ihan sama. Jatkan lukemista ja nauramista siitä huolimatta. Ja en pistä loppuun hymiöö. Vaikka sellainen siihen sopis. En pistä. Okei pistän, kun tykkään hymiöistä :D Vaikkase saattoi kyllä syödä voittomahdollisuudet... Evvk ;) :P

  VastaaPoista
 41. Opettaja totesi ensimmäisellä luokalla mulle ihan henkilökohtaisesti, että " nenänkaivaminen ei kuulu kouluun ". Kun ei kerran suoriltaan sitä kieltänyt, niin miksipä oisin lopettanut.

  Niin että saako tällä nyt kaksi arpaa vai mitenkä? Helekatti kun tuossa pitää valita, että millä nimellä kommenttinsa jättää. Ja pitäis muistaa, että missä palvelussa sitä oikeaa nimeään nyt käyttää ja missä ei! No, säkällä mennään. En mä varmaan niin taitava oo ollut sen nenänkaivuun salailussa, etteikö tutut jo tietäis.

  VastaaPoista
 42. Itsehän olen varsinainen nenänkaivuuninja, aina onnistuu oman nenän kaivuu muitten huomaamatta. Olen ajatellut laajentaa repertuaariani koskemaan myös muitten neniä, sillä tokkopa ne sitä sen paremmin huomaavat.

  VastaaPoista
 43. Meni ikä ja terveys lukea kaikkien edellisten kommentit mutta tulipas henkisesti puhdas olo, kun ei olekaan ainut.

  Mielestäni ansaitsen kolmannen arvan, koska myönnän myös kaivelevani korviani! Siinä teille miettimistä.

  Muihin onkaloihin kropassani en myönnä kurkottelevani.

  VastaaPoista
 44. Onnea huikeasta lukijamäärästä. Ja myönnetään että kyllä se sormi nenään välillä eksyy. :)

  VastaaPoista
 45. \o/ Ja mää kaivan nenään aina kun siellä on jotain kaiveltavaa, ja vaimokin kaivaa joskus.

  VastaaPoista
 46. Minä en kaiva nenääni. En ainakaan julkisesti enkä ainakaan tunnusta. Enkä siis osallistu myöskään arvontaan sillä(kään) verukkeella.

  Mutta mää oon kauhia hämmästyny, että miljoona lukijaa. Jos joku paikallislehden toimittaja alkaa kirjoittelemaan lampaista, niin ei kannata odotella henkeään pidätellen, että milloinkahan tulee täyteen se ensimmäinen miljoona lukijaa.

  VastaaPoista
 47. Tämä oli todella hyvä haaste. Tuli jotenkin niin kevyt olo, kun saa jaata jotain näin kiellettyä ja häpeällistä kuin nenäkaivaukset. Onnittelut kävijämäärästä. Tällä saisi jo sponsoreita. Juuri luin lehdestä, että bloggauksen sääntöjä on juuri uusittu. Emiten kuuluu mainita että Oravikosken ääsmarket lahjoitti tätä ja tätä. Sinähän voisit tällä klikkaajamäärällä ja siitä muodostuvalla tuotolla palkata mökkisiivouksiin apulaisen. Siinä odotellessa kaivelisit vaikka nenää. Päälle kunnon tuhnupieru, nautintoa kerrakseen.

  VastaaPoista
 48. Nenäkaivuutalkoisiin osallistun minä täälläkin. Joskus kaivan jopa sitä verta nenästäni. Joten kahdella arvalla (siis toinen tämä nenäarpa) mukana, kolmannen arvan kohtalo on Teidän käsissänne. Miellyttämäänhän en ala, vaikka blogi onkin ihastuttava kuin myös sen kirjoittaja ;)

  VastaaPoista
 49. Yksi arpa riittää. Koska. Olen kerran eksynyt sun alueellesi ja mun piti ostaa itselleni jotain ihanaa kuplivaa juomaa, vissyä tai vastaavaa. Latte ja joku ihana rukiinen toast. Teidän kylän liepeille ( no se oli Juvalla, mutta sama asia) oli vain joku pieni huoltsikka, jossa oli HK:n Sininen lenkki vitriinissä näytillä -voi jumalauta. Ei mitään mitä minä halusin. Toinen kamala juttu sun alueeltasi ( Kuopio, edelleen sama asia ) oli Kauppahalli jossa helmikuussa oli eläviä mateita paljussa ja kun ne myytiin, ne tapettiin kolauttamalla nuijalla päähän. Olivat siis elossa, ennen kuin ne tapettiin :D Vain savolaiset pystyy tuommoiseen. Olin niin vauhkona, että olin soittamassa Greenpeaceen, Animaliaan ja presidentille. Koko autoseurue sai kuunnella teikäläisten julmuuksista monta tuntia.

  Akopupu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että ihan olivat elossa, ennenku tapettiin. HUH! Miten brutaalia!

   Poista
  2. Se on melko karmeaa kuule, kun sitä alkaa oikeen miettimään. Onneksi meillä etelän viherpiiperoilla ei ole tuommoisia ongelmia. Ja esim. Espoon kansallisruoka kalapuikko tuskin on koskaan sisältänyt mitään eloperäistä, niin ;D

   Akopupu

   Poista
 50. aianki kahella arpasella mukana :D meikäläisen synnytys se muuten sit käynnisty samalla kun luin niitä siun juttujas juhannusaaton vastasena iltana..meille sit syntyikin pikkumehtäläinen juhannusaaton aamuna anivarhain..että siinä siulle uutta sulkaa hattuun :D

  VastaaPoista
 51. No nyt se on näköjään sit todistettu, että kaikki kaivavat nenää. Näin mä oon aina vähän ajatellutkin. Pikkumuksuna mutsi koitti multa aina kyseistä toimintaa kieltää, vaan eipä onnistunut. Tekihän se oma isukkikin samaa hommaa, vaikkei äiti siitäkään tainnut tykätä. Kerran sit oltiin menossa mun tädin luokse sukujuhliin, ja hyvin oli tainnu mulle jäädä äidin kieltämiset muistiin, kun totesin automatkalla isukille että kaiva säkin nyt jo matkalla nenää valmiiks, ettei sit tädin luona tartte.

  Terveiset tutuille!

  VastaaPoista
 52. Osallistun ja myönnän kaivavani nenää. Ei siitä mihinkään pääse, en tykkää jos nenässä on kovia räkäkikkareita ja haluan päästä niistä eroon. En ole keksinyt muutakaan tapaa kuin sormella kaivaen. Ei ehkä kovin esteettistä, mutta en teekään sitä muiden katsellessa. Salainen paheeni!

  p.s. Odotan innolla mitä Oravikosken Kurre-lähikauppa ja Leppävirran market ovat arvontaan sponssanneet.

  VastaaPoista
 53. Luotan hannu hanhimaiseen onneeni ja tyydyn yhteen arpaan ja voitan sillä kaikki neljä palkintoa.
  Jos yhdellä arvalla ei voi voittaa kaikkia palkintoja, niin voin nyörtyä ja ottaa pari lisää tai niinikään, jos luulet ettei onni olekaan suosiollinen, niin sitten myös pari arpaa lisää.

  VastaaPoista
 54. No, mä en koskaan kaiva nenää.

  Minusta se on jotenkin brutaalia. Mun mielestä nenänkaivajat on jotenkin ällöjä - erityisesti ne jotka sitten laittavat löytämänsä suuhun. Juu, minäkin olen nähnyt sellaista.

  Joskus olen nähnyt henkilöitä jotka autoa ajaessaan kaivavat neänäänsä. Luuleeko ne ettei kukaan näe tätä toimintaa?

  Lapseni kaivavat nenäänsä, mutteivät onneksi laita löytämäänsä suuhunsa. Joskus ihmettelen kun olohuoneessa imuroidessani kuuluu siitä suuttimesta sellainen rapina - olenkohan selvittänyt sen että mihin ne lapset sen löytämänsä laittavat?

  Joillakin ihmisillä on sellaiset sieraimet, jotka varmasti kutsuvat kaivelemaan - sellaiset isot ja lerpattavat. Onkohan ne sieraimet olleet aina sellaiset - vai tulleet sellaisiksi sen kaivamisen takia?

  No, lopuksi pitää myöntää että joskus on tehnyt mieli kaivaa nenää mutta olen sitten tullut järkiini ja hakenut sen nessun. Niistän sillä, en käytä sitä nenän kaivelun välikappaleena.

  Ikinä en ole ajatellut nenän kaivamista näin paljoa.

  PS. Mä en ymmärtänyt tota valitse profiili kohdassa olevaa juttuu niin mä päätin olla Nimetön. Oikeasti mä olen nella, pienillä kirjaimilla.

  VastaaPoista
 55. Mukana ainakin kahdella arvalla. Nenää tulee kaivettua, kun ei happi muuten kulje. On noi penteleen kokkareet niin tiukassa, että pakottavat käyttämään sormia nenäliinan sijaan. Niistäessä puskee verta nenästä, kuin Esterin p:stä ja sormillakin saa kaivaa niin, että vesi nousee silmiin. Ei kannata tehdä sitä virhettä, että ensin niistää ja sit kaivelee sormet veressä niitä kokkareita...
  Kaikista paras on, että koko aamun on yrittänyt rassata nenää tuloksetta ja töissä huomaa peilistä, että siinähän se kokkare lötköttää ja lepattaa mukavasti tuulessa.

  VastaaPoista
 56. En ihan varmasti kaiva nenää, joten yksi arpa riittää. Sorkkamuki ois ollut niin ihana palkinto, olisi sopinut sisustukseen.

  -Miss Jeni

  VastaaPoista
 57. Kaikkee pitää yrittää vaikka ei tiedäkään mitä saa. Kaikki paheetkin löytyy jos nyt nenänkaivuu siihen osastoon kuuluu. Luin juhannuksen vietostasi, aika samoilla linjoilla mentiin mekin, tarinaa löytyis mutta jääköön pimentoon, edellisvuosista ei olla mitään opittu ja ensi vuonna sama meno jatkuu. Nautinnollista kesää sinne:)

  VastaaPoista
 58. Hehhee! Täytyy heti sanoa, että etenkin autoa ajaessa tulee kaiveltua, mutta aina jos joku tulee vastaan tai tien vieressä on talo niin silloin pitää hillitä. Näin kerran miehen joka osasi tehdä kolmea, siis kolmea asiaa yhtäaikaa. 1. Hän ajoi autoa, 2. puhui samaan aikaan kännykässä ja 3. kaivoi nenää! Kyllä siinä oli monitaitoinen hemmo ;) Kahdella arvalla mukana. Kiitos ja anteeksi!

  VastaaPoista
 59. Peukalo on paras yksittäinen nenänkaivuusormi, tosin parhaaseen lopputulokseen pääsee etusormen ja peukalon vuorotyöskentelyllä. Mutta mitään en tunnusta.

  -Supernaiivi

  VastaaPoista
 60. Kommentti tähän tekstiin:

  Kaivan eli kalastan nenästä lähes päivittäin!

  Nimim. crazy cat lady

  VastaaPoista
 61. Kevätmuodista se kaikki lähti, eikä taso oo siitä ainakaan laskenu. Lupsakkata tekstijä.

  Kullankaivelusta en mittään tunnusta, sillä yritän säilyttää häveliäisyyteni. Ehkä valehtelen itselleni ja olen marttyyri, mutta pärjään yhdelläkin. On niin suunnaton arpaonni. Joka kyläarvonnasta tulee joku perkeleen ruma palikka pöydälle tällättäväksi. Ja kerran voitin Coca-Cola -lippiksen ja -jojon.

  VastaaPoista
 62. Kahdella arvalla matkaan. Itse kaivelen muilta salassa pois todisteet siitä että nenäkarvani ovat tehneet sen minkä kuuluukin ; keränneet itseensä lian ennenkuin se ehtii keuhkoihin. Ja onhan se toki miellyttävämpää omaltakin kannalta kun tietää ettei keskustelutoveri joudu järkyttyneenä tuijottelemaan pieniä vihreitä klimppimiehiä nenässäni. Mutta se hetki on kamalin, kun olet kylässä ja yrität muiden poissaolessa vaivihkaa irrottaa sen klimppimiehen sieraimestasi, ja se mies ei haluakaan päästää irti! Se mies ei anna periksi (todiste että minun klimppimieheni eivät ole suomalaisia) ja sitten joutuu sievästi vaikka verhoon tai mattoon sen laastittamaan. Toivon ettei anoppini katsele verhojaan turhan tarkalla silmällä...

  -Laastittaja & Klimppimiehet OY

  VastaaPoista
 63. Täällä myös kaksi arpaa, joilla kilpaan mukaa olen pyrkimässä :)
  T. Nainen 1977

  VastaaPoista
 64. kinderpehmisjäätelö ja kanaleipä pyrkivät nyt väkisin ylös tän nenänkaivuu-avautumisketjun jälkeen.

  -dyyne

  VastaaPoista
 65. Kaivan nenän lisäksi varpaitakin huomasin eilen. Istuin sohvalla ja mietin että mistä helkkarista tuo kamala haju tulee. Nuuskin kainalot, syyttelin ukkoa, ajattelin että keittiön roskis on alkanut näillä helteillä elämään ihan omaa ekosysteemiään mutta ei. Ne olikin minun pienet söpöset varpaat jotka oli mujunnu kokopäivän kengissä.
  YÄÄHH.

  VastaaPoista
 66. Tunnustan kaivavani nenää useita kertoja päivässä. Sen lisäksi sormet eksyvät myös miehen nenään, jos sieltä pilkistää tavallista pidempiä nenäkarvoja. En voi vastustaa kiusausta, ne on pakko nypätä pois. Mies ei ole asiasta kauhean mielissään (väittää, että se muka sattuu!), joten jos voitan, lupaan luovuttaa palkinnon hänelle kiitokseksi nenäkarvan nyppimiseen uhratuista kyyneleistä.

  VastaaPoista
 67. Kisassa mukana ja kyllä, nenää tulee kaiveltua :D

  @ino

  VastaaPoista
 68. Tuohan on ihan sama saako kaksi arpaa, koska jos kaikki saavat ne niin todennäköisyys pysyy samana :)

  Tämä oli vaan blogistin kiero tapa saada kaikki tunnustamaan haluamansa asian. Olisi voinut laittaa, että pieretkö hississä, niin kaikki olisivat taas tunnustaneet. Tai haisteletko paitaasi että menisikö vielä päivän, tai kopeloitko muniasi (en tiedä mitä naiset kopeloi) jne.

  Itse löysin tämän blogin Nolliksen linkistä ja olen siitä lähtien käynyt säännöllisesti täällä.

  Jatka samalla menolla.

  t. Pauli

  VastaaPoista
 69. Mää tahron kans kissaan mukkaan!

  Nennää tulhoo kaevettua iha aina ku kiireilt joutaa. Tämähän tarkottaa sitte sitä, et ihan mahottoman jatkuvast löytyy soromee sieraimest. Omast sieraimeest ylleensä useammi ku muitte. Iha hirveä hyvvee jää rikkojaa ei keskusteluis ylleensä sua aikasee, jos siul on soromi haastomis kaverin nenääs, mut oon myö sitäki koittanna. Lähestymiskieltoo nuo tuppaa vaa sillo huuttelee. Sivistymäthömät immeiset.

  Sierain kaivuu tervehisin
  ~Tillin tallin taivasalla~

  VastaaPoista
 70. Eihän tähän voi olla osallistumatta. Nenunkaivuusta sen verran että lempiohjelmassani Nolot vartalot suositeltiin nenien kaivuuta, kulkee henki paremmin jossei ole sieraimet liimautuneet umpeen kaikesta mähnästä. Sen sijaan korvien kaivuuta ei suositeltu, net menevät entistä enempi tukkoon siitä ja sit ei kuule. Mä tietty uskon mitä telkussa sanotaan ja jos en itse muista kaivella tarpeeksi tehokkaasti, mun koira tykkää nuolla mun nenää :D

  Nimim. Piparminttu tuoksuu avoimella nenällä

  VastaaPoista
 71. Totta maar, koko perhe kaivaa, minäkin. Tosin tekopyhänä ja tiukkapipo-äitinä kiellän lapsia moista harrastamasta. Kevätmuodista tämä lähti: ikinä en mitään blogia ole lukenut ja nyt pitää joka päivä tarkistaa, onko uutta tekstiä.

  VastaaPoista
 72. Huikee määrä lukijoita! Onnea, mutta ymmärrän kyllä entisenä oravilaisena ja Orpan verkkapukuunkin sonnustautuneena, että olet saanut blogiisi erinomaisen twistin oravikoskelaisuudestasi! Mun palkinnot voi sitten toimittaa oravikosken keltaisiin taloihin, niin noudan ne kesälomallani sieltä pois lojumasta nenää kaivellen :)

  VastaaPoista
 73. Toki kaivelen nenääni. Mutta en julkisesti. Kahdella arvalla siis mukana. Ja saksanmetsästysterrierin omistaja saa vissiin ylimääräisen arpalipukkeen arvontakulhoon? ;) Muitten ei sitten tarvikaan osallistua. Mulla on huikea arpaonni!
  T: T. Eli Tiina

  VastaaPoista
 74. Varovasti (hieman arveluttaa mitä mahtaakaan palkintoina olla) mukaan arvontaan kahdella lipukkeella hyppää hän =)
  Mainio blogi sinulla, enkä yhtään ihmettele huikeaa määrää lukijoita!

  VastaaPoista
 75. No hitto. Jos kerta arvotaan ni aiäm hier to vin! Yhellä ollaa taatusti jo voittolipukkeen syrjässä kii, toinen arpakynttilä otetaan haltuun huolellisilla nenänkaivuuhommeloilla - dig until you drop meinaan. Kolmannen lipukkeen syrjään pääsemiseen (blogin)luoja yksin auttakoon - aamen.

  Nimimerkillä: Rautaseiska

  VastaaPoista
 76. nenää kaivellen mietin mitä jännää tässä olisi mahdollista voittaa!

  VastaaPoista
 77. Aina kesäfestareiden jälkeen kaivelen nenää - sinne nimittäin 2-3 päivää rymytessä kerääntyy huisi määrä mustaa mönjää. Mukana arvonnassa siis. Tai oikeastaan sillä ehdolla, että me ihanat ja kauniit ulkosuomalaisetkin saadaan osallistua. Jos se ei sulle käy niin sitten se ei käy.

  VastaaPoista
 78. Daah, sano Buffy ku vampyyriä seivästi. Eli kiitos yksi ja sit toinen arpa miulle.

  T. Renn

  VastaaPoista
 79. Jo pikkukollina minä olin kuulemma luennoinut äitille, että etusormi on etusormen kokoinen tiettävästi sen vuoksi, että silloin se mahtuu kätevästi sieraimeen. Sen jälkeen olin siirtynyt teorioista suoraan käytäntöön.
  Sittemmin tapani eivät ole osoittaneet paranemisen merkkejä.

  Mainio blogi sulla. Olen ihaillut sitä etäältä jo kuukausia.

  VastaaPoista
 80. Kaik me kaivetaa, myännetää me se si tai ei. Mää ainaki. En meinannu osallistuu ollenkka, mut sit mää näi sivusilmäl jutu siit sorkkamukist, ni aatteli et jos semmone irtois tän Porii..tai jottai muut. Tääl mää osallistu ja ukkoki tos just nöösaas ronkki. -porilaine, ilma sipalii..

  VastaaPoista
 81. Kuinka saatanasti tääl on kommenttei. Meinas sormi puutuu ku painoin sivuu alaspäi.
  Kyl mä kaivan nenää, se on loistava harrastus.
  Kai mä sit otan riskin ja osallistun.

  VastaaPoista
 82. Vaimo käski sanoa et me kaivetaan myös muksun nenää.

  VastaaPoista
 83. Nenän kaivaminenhan on siis aivan loistavaa! Toimii myös erinoimaisesti mikäli haluaa päästä eroon miespuolisista ihailijoista. Kokeilkaapa joskus, jos joku mies ravintelissa käydessä jää oikein antaumuksella tuijottamaan, niin ei muuta kuin sormi nenään. Loppuu se tuijotus.

  Terveisin nimimerkki nenäkaivuri

  VastaaPoista
 84. No NYT on vastustamaton arvonta, pakkohan tähän on osallistua! Ja tottakai kaivan nenää!

  VastaaPoista
 85. Saaks tupla-arvat jos myöntää kaivavansa myös poikaystävän nenää?

  VastaaPoista
 86. Ei jumalauta... Tästä vastaajien laatujoukosta on mahdoton erottua muuten kuin edukseen, mutta vastaan silti, että kaivan nenääni kaksin käsin (en omaani).

  -Kaarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *nenää... Pos.suf.-tauti iski pahaan paikkaan (nenään).

   -Kaarina

   Poista
 87. mie survon sormen nenään mm. jos poliisit on jossain ja mulla ei ole turvavyötä. kamoon, ei ne siinä vaiheessa sitä huomaa, vaan viston akan joka pokkana kaivaa nokkaa.

  Piia

  VastaaPoista
 88. Eiks kaikki kaiva nenää...?! Pakko olla mukana ja tuplata mahdollisuus kaivamalla tässä samalla nenää :)

  VastaaPoista
 89. Ei jeesus täällä on porukkaa! Huh. Osallistun ihan siitä ilosta, että sorkkamuki ei ole palkintona.

  VastaaPoista
 90. Aina sormi nokassa!

  -takkutukka-

  VastaaPoista
 91. Kaivamma lissää! Jos se onni potkasis rehellistä suomalaista naista.

  -takkutukka-

  VastaaPoista
 92. No pakkohan se on arvontaan osallistua. T. Hanks kertoi minulle sen.
  Ja kaikkihan ihmiset ajoittain nenäänsä kaivavat. Enhän minä oikeasti koskaan mutta niin tota ehkä vähän.

  Kesälammas olis aika kiva palkinto?

  Vähän mietityttää, et miten meinaat tunnistaa tyypit. Laitat, että no nyt Lanttulaatikko voitti arvonnan, niin yllättäen sulla onkin tsiljoona lanttulaatikkoa odottamassa sork.. Eikun siis huikeaa palkintoa.
  Vai jääkö sulle joku tunnistussysteemi? :D

  No, miten vaan. Pakko vielä sanoa, että sulla on mahtavia kirjotuksia, saat aina.. No, hymähtämään, jos nyt et aivan nauramaan. Piristää kumminkin aina päivää.
  Huikeaa palkintoani odotellessa tämän perseennuolennan jälkeen.. Eikun..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oivallus tunnistamisesta kyllä olisi palkinnon paikka :9 Onkohan muut tulleet ajatelleeksi :)

   Poista
 93. Kaivellaan kaivellaan, jos nyt ei kuitenkaan verta niin sitten muuten vaan töhkää nekusta (oman lisäksi pienten lasten->OMIEN lasten.Sillä ei ole fetissiä toisten lasten nenien kaiveluun ainakaan vielä ollut havaittavissa.

  Voisko sen voitto mahkun triplata jos tunnustaa et oma kakara näkyy syövän nenänsä tuotoksiaan?

  Mutta on sulla mahti blogi!! Mä en tiedä (vielä) mistä sorkkamukista kaikki täällä puhuu, mutta otan selkoa silläkin uhalla että jos se on palkintona ja on vielä jotain sellaista jota en tahdo, niin ainahan on joku kiva ystävä jota voi muistaa "ei-niin-kivalla-mukilla" eiks jeh? :D

  "Leppävirran city-immeinen"

  VastaaPoista
 94. Nenänkaivuuhan on ihan normisettiä! Tarviiko sitä muuta viihdytystä, hä? Räkäpalloja voi myös singautella inhoittavien ihmisten päälle. :D -Miä

  VastaaPoista
 95. Aion voittaa, mulle palkintoja monta! :)

  VastaaPoista
 96. Kyllä todellakin kaivan! Ja syönkin tuotoksen, ihan vaan lääketieteellisistä syistä. Näin fiksut toimii. Hyvä arpaonnikin mulla on.

  VastaaPoista
 97. Mahtipontisen uppee tää siun ploki!!On kyllä monta kertoo tullu naurettuu lirut housussa näile siun jutuilles:D
  Arvontaanki meinasin osallistuu ja kertoo tähä loppuu nenän tonkimis harrastuksestain...Siinähä on kaikkein parasta niihten saaliitten neppailu/ampuminen sillesti näkysäle, jot voip aina kahtoo lentääkö seuraava pitemmäle:D Rohkeimmat voip ottoo vaikka kisat ukkojen/akkojen kanssa;)

  -mie vuan-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, arvontojen toivossahan sitä blogeja aina luetaan! Kolme arpaahan minä saan, koska minä pidän sinusta, niin sinäkin varmasti minusta :) Ja nenäänkin ehkä kosken joskus, tosin useammin korviin (josta yritän korvalääkärin avustuksella ja käskystä päästä eroon...).
   -RK

   Poista
 98. Kukapa ei nenäänsä kaivaisi. Varsinkin auton ratissa liikennevaloissa kun muut kulkijat tuijottaa. Jäin sarkastisen tyylisi koukkuun tuon legendaarisen kevätmuoti bloggauksen yhteydessä ja aina vaan palaan takaisin! Go girl!
  -Susu-

  VastaaPoista
 99. Kaivan vain ja ainoastaan silloin, kun siltä tuntuu, joko yksin tai seurassa.
  -Nimimerkki-

  VastaaPoista
 100. Jos kehtaisin laittaisin työhakemukseen harrastukseksi nenänkaivuun ja räkäpallojen pyörittämisen + haistelun. Ah, sitä riemua kun ensitöikseen heräämisen jälkeen saa kerätä yön tuotokset pallolle. Parasta on jos on viettänyt esim. leirielämässä aikaa niin nenään kertyy sellasta vähän tukevampaa tavaraa (maapöly tms.). Olen myös huomannut nenänkaivuun olevan loistavaa ajanvietettä esim. ruuhkassa ja liikennevaloissa istumiseen.

  Tästä vois nyt kuvitella et oon teinipoika Nokialta, mutta ikävä kyllä (poikaystävälle) olen ihan tavallinen lähes kolmekymppinen työssäkäyvä nuorehko (!) nainen Helsingistä. En tie kuka nyt tässä voittaa, minä, poikaystävä vai tämän kommentin lukijat.

  VastaaPoista
 101. Arvontaan osallistuminen lienee veren kaivamista nenästä? Osallistun silti. //Vesper

  VastaaPoista
 102. Kaivan päivittäin ja avomiehen mukaan myös öittäin! Tyyppi nukkuu korvatulpat päässä ja silti häiriintyy siitä, kun kaivan unissani nenää ja kuulema sen jälkeen muutakin.

  T: Kaivosnainen

  VastaaPoista
 103. Kaivan ja osallistun kahdella arvalla vaikka mä mitään ikinä voitakaan tuskin siis nytkään.

  VastaaPoista
 104. Miljoona! Vau! Meitsi joutuu plokkaa viäl haudastaki, että sais miljoonaa lukijaa:) Pakkohan ne kaivaustyöt on tunnustaa, mutta ei täs ny mitään arkeologeja olla, että niitä löydöksiä pitäis tarkemmin tutkia. Ihan sivistyneesti vaan nessulla roskikseen.

  VastaaPoista
 105. Tunnustaudun nenänkaivajaksi. Kerran lapsena koitin myös maistaa räkää "koska muutkin syö sitä", mutta oli kyllä niin pahaa mun räkä etten toiste yritä.

  VastaaPoista
 106. Innostuin heti kun luin sinun kirjoittaneen "Saat kaksi arpaa, jos tunnustat kaipaavasi ajoittain nenääsi".

  Nimittäin pikkunäppärä nenäkäs huumorini joskus herättää ajatuksia että kaipaanko todella nenääni. Mutta luettuani tarkemmin huomasin lippujen koskevan vain tilaa jossa nenää kaivetaan eikä nenään kaivata.

  En de-facto kaiva nenääni, mutta toivon että arpoihin riittää satunnainen nenäkarvojen nyppiminen johon välillä syyllistyn. Sakset ja muut härvelit on nynnyille, itse nypin joskus tuponkin kerralla.

  VastaaPoista
 107. Hyvin menee! Jatka samalla pirteällä linjalla.
  -Penni

  VastaaPoista
 108. Mun pitäis voittaa, koska voitin Nordean arvonnasta neljä Filmtownin lahjakorttia ja lähin FT on 300 km:n päässä. Tyypillistä. Varmuuden vakuudeksi pari faktaa:
  - kaivan nenää (joskus)
  - en laita kotona puhtaita pyykkejä kaappeihin kuin jouluksi
  - minulla on jokaisesta kolmesta raskaudesta positiivinen raskaustesti l. pissatikku tallella
  - poltan silloin tällöin salaa tupakkia
  - tiedän missä Oravikoski on
  - inhoan ruuanlaittoa mutta rakastan syömistä (elämä on paradoksi)

  VastaaPoista
 109. Arpa! Tahtoo tahtoo! Ja tottakai nenää tulee kaivettua joskus. Viimeksi tänään.
  ja öö. oot loistava! :D
  - Carmilla

  VastaaPoista
 110. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 111. Minua miellytti nämä kolme sanaa: Kurre, Ääsmarket ja T.Hanks :) Saan siis palkkioksi varmaankin Serlan orava-vessapaperia S-Marketista kiitoosh? =)

  VastaaPoista
 112. Osallistun 2 arvalla :) nenää kaivelen varmaan päivittäin, oikeastaan missä vaan ja milloin vain!

  VastaaPoista
 113. En osallistu arvontaan, en kaipaa mitään turhaa tavaraa. Vittuillakseni kommentoin.

  VastaaPoista
 114. Osallistun, en myönnä mitään. Ensimmäistä kertaa kommentoin blogiisi ja ilmoitan saavani joka kerta oikein makeat naurut lukiessani tätä kyynistä blogia, olet ehdottomasti oiva kirjoittaja. Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 115. Osallistun... Ja se ketä väittää ettei kaiva ikinä nenää, valehtelee!

  VastaaPoista
 116. Hyi hitto, mitä juttuja. Tässä sen näkee, että (isossa) joukossa tyhmyys tiivistyy...

  Elina

  VastaaPoista
 117. Kahdella mukaan ja joskus ehkä tullu kaivettuakin ...;)

  VastaaPoista
 118. Tiiätte sen, että kun on ulkomailla, niin uskaltaa puhua mitä vaan kestä vaan kun eivät ne kuitenkaan ymmärrä. No, joskus se jää päälle ja kehittyneempi versio siitä on myös piereskely ja se nenänkaivaminen. "ei ne nää mua, eikä ainakaan ymmärrä mitä teen (vaikka ripuloin housuun ja syön räkää)". Näin kävi mulle :))))

  VastaaPoista
 119. Ihan ekaksi= jos ihminen ei voi myöntää kaivavansa nenäänsä ajoittain, niin maailmassa on jotain pahasti pielessä. Kyseinen valehtelija on varmasti muutenkin paha ihminen.

  En ole rekisteröitynyt lukijaksesi, koska en minä kuitenkaan muistaisi salasanaani ja vittu blogger on pelottava asia. Jään hekumoimaan potentiaalisia ääsmarket lahjuksia

  -Mombasan suurruhtinas

  VastaaPoista
 120. Mitä noihin nenänkaivuuhommiin tulee, niin mistä toi ajoittain tohon tuli? En kyllä oikeestaa haluis mitää roinaan, mut saimpahan kerrankin kirjoitettua, että oot kyllä pelastanu monta ankeeta tainnuta lapsi uneen -sessiota. Voisitko kirjottaa vähän ankeempia juttuja, ettei koko talo herää mun räkätykseen.
  - Kurjuuden kuningatar

  VastaaPoista
 121. Pakkohan tähän on osallistua. :D Tuleehan sitä nenää välillä kaivettua, tottakai. Kuulostaa muuten kirjoitettuna paljon ällöttävämmältä kuin oikeasti on..

  -Ellu

  VastaaPoista
 122. Terveisiä viidakosta! Myönnän tyhjentäväni tieltä nousevat tomut nokastani mekaanisesti. Viihdytän sinua kertomalla, että sadekausi taitaa kestää tänä vuonna 6kk.

  VastaaPoista
 123. Vähintään kahdella arvalla mukana, jossei ihan vallan neljälläkin. Mä oon aika varma, että mä miellytän sua. Koska lapsen suustahan se totuus tulee - esikoiseni joskus neli vuotiaana oli jäämässä ekaa kertaa mökille yöksi ilman äitiä, mutta vähän pelotti ja niinpä perusteli kotiin lähdön sanoilla "mutta kun äiti sä oot NIIN miellyttävä".

  =p

  VastaaPoista
 124. Mukana ollaan, kaivelen, varsinkin silloin kun heinä aloittaa kesällä kasvamisen.

  VastaaPoista
 125. Sormi nenässä arvontaan osallistuen!

  -Jorma

  VastaaPoista
 126. Mies aina kysyy "Löytyykö Mercedeksiä" kun kaivan nenää, enkä tajua miten ne Mercedekset liittyy asiayhteyteen? Tai vaihtoehtoisesti Jimmyjä. Sit minäkin aina sanon "Hyi sullon hirvee Jimmy toisessa sieraimessa" :D Ja mulla on semmonen kyömytuulenhalkaisijapottunokka että sitä on ilo kaivella :)

  VastaaPoista
 127. Myönnetään. Erittäin rentouttavaa. Mutta toisaalta olen varsin räkäherkkä, mikä ilmenee muunmuassa siten, että näiden kommenttien lukeminen aiheutti voimakasta fyysistä pahoinvointia. Oma räkä, ainut räkä. -Monni

  VastaaPoista
 128. Mulla oli muutama vuosi sitten kesyrottia. Ne putsasivat usein mun hammasvälit. Raudat kun oli suussa niin heille löytyi varsin mojoviakin sattumia.... Nenänkaivuuhomman hoidan ihan ite :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin...mun nimimerkki vois olla vaikka "rottatyttö"

   Poista
 129. Kaikki kaivaa nenää salaa, niin minäkin. Kommentti. Nimimerkki Kanivili. Jos PauliinaN ei ole tarpeeksi spesiaali.

  VastaaPoista
 130. Isälläni on todella iso nokka.VALTAVA! Pienenä äitini pelotteli minut, jos kaivan kärsää saan yhtä ison tuulenhalkojan ku isällä on.toimi, kunnes ymmärsin ettei kärsä kasva kaivamisella.Sen jälkeen olen ottanut vahingon takaisin. Arvontaankin vois osallistua. Rilli

  VastaaPoista
 131. Kyllä, mä kaivan nenään. Enkä pelkästään salassa.. Eli kahdella arvalla matkassa mukana.

  VastaaPoista
 132. Minä en tunnusta mitään, periaatteesta. Kahdella arvalla mukaan sillä olen savolaista sukujuurta, siis miellyttävä. Jotkut on eri mieltä, en ymmärrä miksi.
  Sinun blogisi on pelastanut jo monta surkeaa päivää, suosikkini on edelleen "Kevätmuoti - mitä vittua?!"

  VastaaPoista
 133. Aion voittaa kaiken, mitä voitettavissa on huolimatta siitä, että kaivan kärsäni yleensä piilossa(, koska sangen utelias naperoni on muuten vieressä kärttämässä: äiti, mitä sinun nenästä tuli?).

  VastaaPoista
 134. Kyllä kaivan. Yleensä etusormella, hienosäätö pikkurillillä.

  -Keijo

  VastaaPoista
 135. Osallistun. Kaivan, koska nenäliinaan niistäminen on nössöjen hommaa, eikä sillä saa aina edes sieraimia tyhjäksi...

  Kirsi(k)ka

  VastaaPoista
 136. Osallistun kilpailuun. Aina kannattaa yrittää, vaikken koskaan mitään ole voittanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja henkilötiedot ylläolevaan Anonyymi klo 13.50:

   Poista
 137. Osallistun. Ja kyllä kaivan, kuka muka ei kaiva ? On tietysti eri asia olla niitä tyyppejä jotka tämän operaation jälkeen pyyhkivät ne jonkun hyväuskoisen paitaan tms...

  VastaaPoista
 138. Oonks mä myöhässä, kun tänään on jo 30. päivä? en ole nenänkaivelultani ehtinyt aikaisemmin! suvi

  VastaaPoista
 139. Kaivan jopa molempia sieraimia yhtäaikaa peukaloilla.  t.kaarin

  VastaaPoista
 140. Nenänkaivaminenhan on mun ja siskon yhteinen harrastus! Minä pyörittelen räkäpalloja kun sisko taas suosii nenästä suuhun-taktiikkaa...

  VastaaPoista
 141. Kaivan nenää. Sieltä tulee räkää. Mutta vain silleen naisellisesti. Siihen en lähde, mitä ukkokulta harrastaa, että toisella etusormi-peukalo- pihtiotteella kaivetaan ja toisella etusormi-peukalo-pihtiotteella pyöritellään palloiksi niitä jo kaivettuja tolleroita. Joku raja se on sentään minullakin!
  * Kaneli vm.83 *

  VastaaPoista
 142. Jokojoko arvonta?!?!?

  Viikonloppuna kaupassa muuten otin vaimonkin nenästä pienen räkäpalleron pois kun se ei ite älynny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta on illalla, pitää ensin lomalaisen tehdä työpäivä ;)

   Mattimyöhäisiä arvontaosallistumisia hyväksytään mukaan vielä siihen asti.

   Poista
 143. Mukana! Allergisten oireiden vuoksi olen viime aikoina voinut vain niistää, en kaivella.

  Kolmannen arvan voisin saada siksi, että EN ole tänä vuonna sotkemassa kenenkään heinätöitä. Aika monta kertaa tämä kaupunkilaishiiri on saanut tulla mukaan väkinäisten hymyjen siivittämänä. Lopulta mulle on keksitty joku homma, missä olen vähiten tiellä, vaikka aika montaa vaihetta olen siihen mennessä saanut hidastaa.

  VastaaPoista
 144. Miljoonan kunniaksi voisi järjestää kisat oikein suuren maailman (Tuuri) tyyliin, sillä uskoisin että herra Keskinen lähtisi suojelijaksi Miljoona-Räkä kilpailuun.

  Jokatapauksessa uskon vahvasti että Kurre-lähikaupan hyllystä ostoskassiin tiensä löytänyt täytetty viitostien roadkill -kurre napsahtaa tähän arpaan!

  *peepee*

  VastaaPoista
 145. Viis palkinnoista. Arvaan lukemani perusteella, että tosiaan on jotain huikeaa odotettavissa. Jota en kuitenkaan suurella todennäköisellä tarvitse enkä halua, joten antaa niiden olla. Käytän tässä vain tilaisuutta hyväkseni kertoakseni tarpeettoman mielipiteeni, joka ei maailmankuvaasi heilauta kylläkään puoleen aikä toiseen: blogiasi on hauska lukea. Minulla on samanlainen vähän nurjasti maailmaan suhtautuva epäluuloinen asenne, josta teksteissäsi tykkään. Kiitoksia vaan lukuhetkistä.

  VastaaPoista
 146. Mä voin olla mattimyöhänen vaikka molemmat on pöljiä nimiä! Luen blogiasi aina öisin töissä ja ei tartte kaivaa nokkaa, ku räkäpallerot pärskähtelee näyttöön, kun yritän olla lukiessani asiallisen ja AHKERAN näköinen! Sanoisin, että ukon nokkaa kaivan kyllä, mutta ei pidä paikkansa, vaan puristelen sen näppyjä kun sattuu olemaan... Enkä oikeestaan tarvia muita lahjoja, kun on tää näppyfiksaatio. Että jos pääsis semmoisen mehevän mustapään turisuttamaan/finnin turskauttamaaN? Kun en jaksa ennää kettään miellyttääkään, kun 25 vuotta elämästäni niin erehyin tekemään =)

  VastaaPoista
 147. Yhtenä pitkästyttävänä sunnuntaiaamuna yksin kotona ollessani tunsin nenässäni pientä kutinaa. Hieman sipaisin sisäpuolta ja kutina vain yltyi. Yksinolon rohkaiemana päätin vähän kaivella.. ja syvemmältä nenästäni alkoikin irrota jotain töhkää. Kasasin sitä sormissani pyöritellen aimo annoksen pöydän kulmalle ja etenin pikku hiljaa syvemmälle.. lisää löydöksiä, jotka alkoivat runsastua ja värittyä! Hieman vatsaani käänsi, mutta jatkoin armoa tuntematta kaivauksiani. Kunnes.. lopulta sormeeni sattui jotain turpeita pallukoita ja vetäisin säikähtyneenä sormeni ulos. Käväisin myöhemmin lääkärissä epämääräisten vaivojeni vuoksi. Hienoista ylpeyttä tunsin, kun kuulin, ettei koskaan ennen lääkäri ollut törmännyt urallaan sellaiseen, että peräpukamat vaikuttivat ikäänkuin syntyneen sisältäpäin. En paljastanut kaivaneeni nenääni, sillä sehän on vähän noloa.

  VastaaPoista