torstai 20. kesäkuuta 2013

Moderneja juhannustaikoja


Vanhalla kansalla oli tapana tehdä juhannustaikoja. Monissa niistä oli perimmäisenä tarkoituksena löytää se suuri rakkaus tai vaan juoksennella pitkin kyliä alastomana. Tässä teille muutama kokeilemisen arvoinen modernimpi taika, nakuilua unohtamatta.
 
Jos juhannusyönä pelaat beach volleytä, saat kutsun polvileikkaukseen parin viikon sisällä
Jos juhannusyönä yrität laittaa ykkösen silmään, löydät autosi aamulla ojan pohjalta

Jos juhannusyönä haet henkilöautosta juomaa, löydät sieltä seuraavana aamuna koiran
Jos juhannusyönä kierit laitumella lehmän paskassa, saat ilmaisen puutarhaletkupesun pihamaalla


Ja vielä yksi teille miehille out there:

Jos juhannusyönä nakupainit veljesi kanssa, näet järkyttyneitä lapsia

 
Hauskaa juhannusta ja malttia niiden bensakanistereiden kanssa!

19 kommenttia:

 1. Ai hitto, nämä oli hyvällä tapaa pahoja!
  Pitäskö ite repästä juhannuksena (huomenillalla) ja haastaa joku Valamon munkki nakupainiin? (Olen itse kuitenkin nainen...)
  Mitähän tästä tykkäilis oma mies-joka on lähdössä sinne lapsiamme unohtamatta mukaan lukien. Veikkaatko että hän ottais ritolat Lintulaan haastamaan sieltä vastaavaan jonkun? xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan se munkki maistuu. Jään odottamaan kuvallista raporttia :)

   Poista
  2. Saapahan nähdä lähteekö se munkki painille minun kanssa ;D Vaikka eikös sanonta kuulu jossain päin jotta "uskovaset on pahimpia"(joka suhteessa siis... mitä/millaista käytöstä pidetään uskovaisilta tavallaan `kiellettynä`/`paheksuttavana`ja mitä heiltä/heistä ei niin ehkä odoteta.
   Saa nähdä saammeko elinikäisen porttikiellon sinne ("taivaaseen") tämän juhannuksen jälkeen :D

   Poista
 2. Jos juhannuksena on hevosen paskaa järven jäällä, on viileä kesä. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Tee vaihteeksi makkaranuotio mökin lattialle ja kas, näet aamuyöstä pihallasi monta komeaa palomiestä letkut ojossa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomainen vinkki, olikohan tästä omakohtaisia kokemuksia ;)

   Poista
  2. Valitettavasti ei. Kun ei ole sitä mökkiäkään.

   Poista
 4. haha..ja jos katson juhannuspäivän aamuna kaivoon ja näet siellä miehesi niin hukkunu se on perkele XD

  VastaaPoista
 5. Ja lisää... jos juhannusyönä syöt alastomana vuoteessasi näkkileipää, tiedät taatusti aamuun mennessä missä murusesi on!

  VastaaPoista
 6. voi jeesus helevetti miun tena pettää ihan näillä näpyköillä näiden siun juttujes kanssa.tartee mennä pikaisesti vaihtamaan yksi pisara siihen laitos mallin housuvaippaan, ennen kuin jatkan lueskeluja. huippu blogi..jäin pysyvästi muonavahvuuteen XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa :) Sinun pitäis muuten enemmän kirjoittaa sun touhuista malliin "lattiakaivon ritilä". Kelpasi ihan kympillä se juttu :D

   Poista
  2. haha..no palatakseni tohon tenaan ni se oliki sit lapsivettä :D heeheehee...

   Poista
  3. :D

   Onnea tosi paljon teille! Hyvä ilta syntyä.

   Poista
 7. Juhannustaika miehelle: Jos juhannusyönä nouset veneessä seisomaan, aukaiset sepaluksesi ja katsot rannalle, voit nähdä siellä tulevan leskesi.

  VastaaPoista
 8. Jos juhannusyönä taikayrttejä poimiessasi tulee mieleesi taltioida kukkaloistoa kameran muistiin ja ripustat silmälasisi sangasta taskun reunaan voidaksesi tiirailla näkymää kameran etsimestä, niin sulhasta et näe, mutta koko elämäsi vilistää silmiesi edestä filminauhana, koska rillit (ne ainoat, jotka omistat) ovat poissa - kaiketi jossain siellä pöheikössä. Taika jatkuu siten, että ryömit polvillasi heinikossa ja rukoilet, ettet osu rillien päälle ja kuule hirveää rusahdusta. Tällä kohtaa vilisee silmissä pankkitilin saldo. Riitti on voimallinen vain jos konttaamisen näkee riittävän moni ennestään tuntematon sulhaskandidaatti. Kuten kaupungin jättömaalla, missä liikenne hurisee ohitse, joten kiinnostuneita katsojia riittää.

  Tapahtui tänään Helsingin kantakaupungissa. Yrttejä ei ollut seitsemää sorttia, mutta tähän riittiin riittää pienempikin määrä, jopa yksi vaivainen kukka, sillä maaginen voima syntyy kaikkien vaiheiden oikeaoppisesta suorittamisesta. Itsellä käytetyt yrtit olivat rakennustyömaalta löydettyjä jotain kakkaroita. Oikeaa lajinimeä en tiedä (te maalaiset voitte kertoa sen), mutta näyttävät siis päivänkakkaroilta. Uskon tähän taikaan vahvasti sillä rillit löytyivät - ehjinä. Pistän tässä seuraavaksi loton vetämään.

  Ja pitää muuten paikkansa, että rillipäät on melkein aina vähän huvittavia (toisten mielestä, itsestä ei niinkään), mutta kai se Raamatussakin lukee, että sokeat ne vasta näkijöitä on!

  - Gillette

  VastaaPoista
 9. Hyvät ohjeet - kaiken pahan seuraamuksen välttämiseksi (sisältää rillit ja aurinkorillit) jäimme cityjuhannusta viettämään. Taika: Mitä seuraa, kun yrittää pestä suihkuseinää ensin jollakin ihmeaineella (ei tehoa), sitten etikalla (johan lähti, mutta aine loppui), sitten ruokasoodalla (sekin loppui) ja lopuksi silitysraudan/kahvinkeittimen puhdistusaineella? Lasiseinän läpi näkee nyt paikka paikoin. - Ja muuten olen "aineissa". Ilmaiseksi. Jos ei lasketa sitä, että etikkaa ja ruokasoodaa pitää hankkia.

  VastaaPoista