sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kuinka teet mielenkiintoisen Facebook-päivityksen?

Tiedät tunteen? Jos et, niin ei huolta. Minä neuvon. Voimme yhteisesti sopia että vältämme jatkossa tämäntyyppisiä päivityksiä:

Okei. Mitäs sitten pitäisi laittaa tilapäivitykseksi? Minä neuvon tässäkin. Seuraavassa muutamia ehdotelmia mielenkiintoisista ja rehellisemmistä malleista:

Vilpittömästi sinun, Vuoden siivooja.


21 kommenttia:

 1. :D No hitsi, kun lähetin vaan tekstarilla kuvan kärähtäneistä pikkuleivistäni miehelleni, joka ei ole facebookissa! Hänen mielestään ne näytti rapeilta.
  Julkaisin kyllä kuvan uunissa tuleen syttyneestä leivinpaperista, mutta en älynnyt lisätä JAA-kehoitusta. Ja tuleen syttyneestä patakintaasta en edes ehtinyt ottaa kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehityskelpoinen olet! Menitkö muuten paniikkiin kun leivinpaperi syttyi? Nimimerkillä kerran pyörinyt keittiössä edestakaisin hokien "apua, apua" kun naanleipien valmistus grillivastuksen alla ei mennyt suunnitelmien mukaisesti.

   Poista
  2. Juu, kyllähän sitä apua tuli huudettua. Mies tuli ja otti pellin pois uunista. Patakinnas oli liekeissä eri kokkaussessiossa.

   Poista
 2. Ooh! Hienoja jaettavia tekstikuvia! Haluaa jakaa heti.

  VastaaPoista
 3. Erityisesti repesin Irmeli Salosen läsnäololle bileissäsi. Ei ole kyllä voinut olla huonot juhlat.

  VastaaPoista
 4. Hyi helvata mitkä kynsisienisorkat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan että kiinnitit huomiota yksityiskohtiin! Entinen työkaverini auttoi kuvankäsittelyohjelmansa avulla kesken kiireisen it-työpäivän toteuttamaan visioni.

   Poista
  2. Meinasin sanoo saman ku Heidi, mut nythän mun ei enää tartte. ;DDD

   Poista
 5. Mä voisin heti jakaa 1-5 ja 7. Ja keksiä muutaman hyvän lisää.

  Jaa, jos sinulla on paksut, perseeseen yltävät hiukset ja harjaat ne korkeintaan kerran viikkoon, kun ne ovat huopuneet yhteen möykkyyn. Peset niitä kyllä useamman kerran viikossa, joka pahentaa takkua.

  Jaa, jos et tiedä missä teidän imuria säilytetään.

  Jaa, jos et muista koska olet viimeksi pessyt pyykkiä.

  Jaa, jos on tullut pari kiloa lisää painoa, farkkujen nappi ei mee enää kiinni ja ostelet ja syöt suklaata kun se on tarjouksessa.

  Ai niin, mähän oon kohta nelikymppinen äiti-ihminen... En taidakaan kehdata julkaista. ��

  VastaaPoista
 6. Imurointikuva osui! Mulla on Facebookissa ihan liikaa ylireippaita sporttimimmejä ja siirappisten elämänviisauksien jakajia. Varpaita tuli kesällä ruudulle useammin kuin näin kyseisten ihmisten naamoja, joten väkisinkin tulee mieleen pitäisikö tyhjentää kaverilistasta puolet pois tai vaihtaa vaikka Twitteriin.

  VastaaPoista
 7. Onko tuossa syy että se on entinen työkaveri :)

  VastaaPoista
 8. :)) Kiva! Mä kysyin ihan hiljaa ja vaivihkaa tänään fb-päivityksessäni että "kerro rehellisesti kuinka usein siivoat pyykkikoneesi tiivisterinkulan välit". Ihan selvää jaa-matskua. Kaikille uusavuttomille. Ja huomaatko. Ei yhtään huutomerkkiä eikä isoja kirjaimia. Tässäkään kommentissani. Oikein pidättelin itseäni. (poistin kaikki huutomerkit).
  t
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
 9. Just nii! Lisäksi ottaa päähän itseään korostavat, omaa erinomaisuuttaan ylistävät. Ei kiinnosta kenenkään urheilu/kuntoilu tulokset. Selfiet eikä belfiet. Eikä lomahehkutukset mistään kolkasta. Ja vielä nämä uudelle levelille pääsyt Candy Saga Crashissä tai vast.

  VastaaPoista
 10. Vain lasten ja eläinten "hassut" kuvat ja päivitykset puuttuu. Tai jotku puskat, jotka just mulla on intoutuneet kukkimaan ihanan erityisesti tänä vuonna.

  VastaaPoista
 11. Flunssapäivitykset! Miksi, oi miksi kukaan kuvittelee, että muita kiinnostaa?!

  VastaaPoista
 12. Sekä "mitä kivaa ostin tänään". Tässä lenkkarit, jos ette ennen ole nähneet.

  VastaaPoista
 13. Mun ihanat vaateostokset: farkut ja t-paita. Jee!

  VastaaPoista
 14. Tulipa mieleen, että aikoinaan eksyin sivuillesi päivitykseen, jossa esittelit vaatekasoja kuntopyörän päällä ja kuvat olivat oikeasti teiltä kotoa. Siitä jäin het koukkuun, rehellisyyteen.

  VastaaPoista
 15. Humoristisia kuvia aamukahviteksteillä ei myöskään sovi unohtaa. Hirveen hauskaa kun samalta tyypiltä tulee kerran viikossa muistutus siitä että hän ei sitten herää ilman aamukahvia ja tältä mäkin näytän hei ennen ja jälkeen aamukahvin, heh-vitun-heh.

  Ihan oman maratoonikommentin voisin näpyttää myös näistä "HEI SINÄ"-alkuisista päivityksistä, joissa puretaan kokemaansa suurta vääryyttä "saa jakaa"-kehoituksen kanssa. Lempparini tähän saakka on ollut ehdottomasti postaus, jossa huolestunut äiti oli ottanut kuskin paikalta kuvan takana ajavasta autosta, joka ajoi takana liian pienellä turvavälillä. Tytärtäkin kuulemma pelotti takapenkillä lähellä ajava auto, mutta ei sitten vissiin se kännykällä taaksepäin sihtaileva ratissa istuva äiti. Onneksi saatiin tällainenkin vääryys taas kaiken kansan tietoon, kyllä on taas maailmaa parannettu.

  Vaikka myönnettäköön, että muutama raskas tapaus roikkuu edelleen mun kaverilistalla ihan vaan siksi, että saan syytä ärsyyntyä. Ammattivittuuntuja kun olen, hukkaan voisi mennä hyvät kierrokset jos etusivu olisi täynnä vaan oikeasti tärkeitä, mielenkiintoisia ja hauskoja asioita.

  VastaaPoista