perjantai 3. lokakuuta 2014

Kuinka pilata koskettava viesti

Aamulla huomasin Facebookin uutissyötteessä koskettavan kuvan.

Tein siitä oman versioni.
10 kommenttia:

 1. Nuo on niitä "nimityksiä" mitä valitettavasti kuulee ihan yleisillä paikoillakin. Olen useasti pahoittanut mieleni kun olen kuunnellut esim. ruokakaupassa vanhempien kommentteja lapsilleen. Jos on lapset käyvät niin paljon hermoille kaupoissa niin olisiko mitään keinoa päästä sinne ilman jälkikasvua, esim. toinen vanhemmista kotiin lasten kanssa ja toinen kauppaan. Yksinhuoltajilla on tietysti hankalampaa mutta please, isät ja äidit: puhutaan vähän kauniimmin lapsillemme, niin metsä vastaa kuin sinne huutaa (ja kandee muistaa että osat voi vaihtua kun olemme vanhoja ja avun tarpeessa). Nojoo, osaa ne lapsetkin olla kamalia....

  VastaaPoista
 2. Huutonaurua!! *onk se väärin* =D

  VastaaPoista
 3. Ruokaostosten kotiinkuljetus joka puolelle Suomea niin vähenee kanssashoppaajien hermoja stressaavat kauppareissut. Täällä Briteissä maaseudullekin kuskataan ostokset parilla eurolla. Ei tarvi käyttää noita korvikenimiä. Tai no, kyllä niihin lapsiin hermot menee, vaikkei ehkä kauppareissulla enää:-)

  VastaaPoista
 4. Niin. Parasta pitää lapset kotona, poissa ihmisten ilmoilta, että oppivat käyttäytymään. :P

  VastaaPoista
 5. Tosta tuli mieleen, ett aika monen koiran nimi on Suomessa Perkele tai koko nimi Rakki Perkele;D Kai nyt lapsetkin ansaitsevat lempinimiä jos koiratkin sellaisen saavat;)

  VastaaPoista
 6. Joskus tuntuu, että jotkut vanhemmat tuntuvat olettavan, että heidän kuuluukin käyttäytyä etenkin julkisesti lapsiaan kohtaan juuri noin. Jos lapsi ei käyttäydy juuri toivotulla tavalla, vanhemmat yrittävät pelastaa omat kasvonsa nöyryyttämällä lastaan "kasvatuksen nimissä". Halutaan varmistaa, että ympärillä olevat aikuiset näkevät, että vika on lapsessa, ei vanhemmassa...

  VastaaPoista
 7. Meillä yleisesti käytetty on 'aina sua saa hävetä' ;)

  VastaaPoista
 8. Luin joskus Bill Cosbyn elämäkerran. Hän kertoi veljensä kanssa luulleensa melko pitkään että heidän nimensä ovat Jesus Christ ja God-damnit ;-)

  VastaaPoista