lauantai 4. lokakuuta 2014

Säälipostaus

Oli töissä vähän tylsää ja jätin sitten sormeni oven väliin. Nakki turposi puolitoistakertaiseksi ja kärvisteltyäni pari päivää sydämen tahtiin sykkivän sormen kanssa kävin tohtorissa kysäisemässä että pitäisköhän se kuvata. Pitäähän se.

Tässä on nyt yksi kuva alkuun.Lääkäri kysyi, että jätitkö sormen sarana- vai kahvapuolelle.

Minusta ihan perusteltu kysymys.

Sormi estää ikävien kotitöiden tekemisen, mutta ei vaikuta esim. shoppailuun. Säälipisteiden keräämiseksi jaan tarinan kanssanne ja odotan teiltä kommentteja, joissa osoitatte tukenne.


33 kommenttia:

 1. Ompas hienon väriin sormi.
  Sääli, sääli. :D

  VastaaPoista
 2. Sääli, ettet voi tehdä kotitöitä. Kuka teillä nyt siivoaa?

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Paljon jaksamisia ja voimia tämän koettelemuksen kanssa. *voimahalitussss*

  VastaaPoista
 4. Näyttää pahalta. Kaikenlainen nostaminen, kantaminen ja muukin työnteko on mahdotonta ainakin kaksi viikkoa, mielummin kuukauden.

  VastaaPoista
 5. On kumpi käsi tahansa, niin aina voit pyytää apuja. Jos on käyttökökäsi, niin tiedät ite miten toimit! Kaikkea ja etenkin hyvää ja kaunista....

  VastaaPoista
 6. I feel you, miä viime viikolla leikkasin sirpillä vekin sormee ja koko viikon ollu tosi vaikeeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuiko tämä kotiseutumuseossa vai mistä löysit sirpin? :D

   Poista
 7. Kun mä olin lapsi nii juostiin siskon kanssa jouluaattona ees taas ulos kurkkimaan, että jokohan sitä pukkia näkyis. No sit kävi niin, että pidin oven saranapuolelta kiinni kenkiä riisuessani, ja sisko veti oven kiinni. Auts. Niinpä lähdettiinkin ensiapuun ottamaan kuvia kädestä, ensin vedettiin kiireellä vähän jouluruokaa itkua tuhertaen, kädessä väliaikainen lasta legopaketista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut varmasti ikimuistoinen ruokahetki :D Puuron mantelista tuli karvasmanteli.

   Poista
 8. Onneksi ei ollut tuo sormussormi. Olisit tarvinnut sivuleikkuria.

  VastaaPoista
 9. Onhan tuo nyt helveltillinen tilanne ja elämän käänteentekevä tapaus... Tiedän kokemuksesta kun pudotin varpaankynnelle tavaraa ja kynsi mustui. Samalla mustui elämä ja ajattelin, että kuolen kynnen irtoamiseen. En kuollut, mutta tiedä että oli lähellä. Lääkärin mukaan en ollut lähelläkään. Mitä se muka tietää... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä pelottaa.

   Kokemusta on täälläkin varvaspuolelta. Yhtenä kesänä lähti molemmista ukkovarpaista kynnet ja muistan kyllä kun piti nostaa kynnet paikaltaan ja nyhtää että lähti...

   Poista
 10. Etpähän töki tolla etusormella enää ketään...vähään aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä nyt mieleni pahoitin, kun olit noin pahasti itsesi telonut.

   Lohdutukseksi tositarina tältä viikonlopulta. Toivottavasti piristää...
   http://kukkakedonelamaa.blogspot.fi/2014/10/vmp.html?m=1

   Poista
 11. Komppaan keskeneräistä, kummalle puolelle? Tai niin joo, saranapuolelta sulla voisisis olla erilainen tassu, akuankkakäsi neljällä sormella...

  Mutta säälipisteet ilman muuta saat, itelle kun muutama viikko sitten kävi tolla lailla, se kamalin tunne oli, kuinka koko keho oli tuskissa, jalkapohjatkin huusi pelastajaa...

  VastaaPoista
 12. Tämä on tukea osoittava kommentti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Minä niin toivoin että joku kirjoittaisi just näin. Nauratti. Ihana <3

   Poista
 13. Hyvä että kuvattiin kuitenkin.

  VastaaPoista
 14. Kahva- vai saranapuoleltako O.o

  Multa lääkäri kysyi, että "omituinen tutkimus, mutta saanko haistaa sun villapaitaa". (Lopi haisi kuulema maakellarille. Epäili hometta kotona - missä se pusero on siis ollut ja missä kukaan muu kuin minä ei oireile, mutta ei epäillyt hometta työmaalla, missä oireilee puolenkymmentä ihmistä. Logiikka? En minä tiiä, en minä oo lääkäri. Minä kyllä epäilen, että kaupunkilaislääkäri ei ennen ollu haistanu täysveristä lampaanvillavaatetta.)

  Sääli, sääli, sympatia, sympatia! Tuo sormi on paljon pahempi kuin pitkittynyt flunssa ja poskiontelontulehdus, joskin nekin saa ihmisen työkyvyttömäksi.

  VastaaPoista
 15. Sääl sääl!

  Mun varvas näytti yhtä hienolta, kun olin potkassut sen lattialla maanneeseen, umpirautaiseen punttiin. Sen jälkeen käveltiin pari viikkoa pelkät crocsit jalassa.

  VastaaPoista
 16. Menikö kynsi? Ajattelen esteettisti tulevaisuutta, aluksihan pärjää ihan lakalla, mutta jos sen joutuu poistamaan. Ei taida rakennekynsikään pysyä.

  -pelinainen-

  VastaaPoista
 17. Paras hoitokeino on paljon lepoa ja viiniä! Tsemppiä :D

  VastaaPoista
 18. Meillä on kyllä kahva liki kaikissa ovissa, jotta jäipä kummale puolen tahansa niin on siinä aina kahva sillä puolen..
  ELLEI sitten jätä sormiaan jääkaapin oven väliin-missä kahva on aika loogisesti vain ns. "ulkopuolella" xD

  Sori!
  Oli vaan pakko vähän viisastella.
  Saanko tällä jo jäsenyyden MENSAAN? xD

  VastaaPoista
 19. Miten ihminen onnistuu säästämään sormissa ja varpaissa aina ympärillä olevat vammoitta? Meinaan, että itsekin oon murtanut keskimmäisen varpaan kerran muiden ollessa ihan mukavan ehjiä. Voimia sen sormen kanssa! "Kylmää ja kohoasento", sanoisi mun traumatologian erikoislääkäri. Punanaamiosta voi tilata varmaan Kuningatar Elisabet -setin ja sitten voi harjoitela kuninkaallista vilkutusta käsi koholla.

  VastaaPoista