sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Sinkkuelämää

Käväisin eilen viihdyttämässä kahta ystävääni, jotka olivat lähdössä illemmalla ravintola Virranpoikaan. Toinen heistä on sinkku. Kyllä on nimittäin miehen etsiminen toisenlaista nykyään. Minäpä kerron teille.

Pitää käyttää semmosta kun Tinder. Tähän aateekoo- ja intternettiseuranhakupalveluun laitetaan lyhyt kuvaus itsestä plus pari kuvaa. Sitten määritellään soidinasetukset eli etsitäänkö miestä vai naista, minkä ikäistä ja miltä hehtaarilta.

Kone antaa hakutuloksia ja siitä vaan käytännössä annetaan joko punaista rastia tai vihreää pumppua. Ihmiskatalogi. Vaikuttavaa.Jos sattuu niin hienosti, että molemmat osapuolet ovat pumputtaneet toistensa profiileja, syntyy Match. Sitten voi viestitellä.

On heleppoo. Ihan kotisohvalta käsin voi deittailla. Ei tarvii laittautua.

Tällaisesta palvelusta kun ensin blokkaa kaikki ukot, jotka aloittavat tutustumisen kysymällä pituuden ja painon, voi löytää esimerkiksi energiahierojan, joka ajaa Hämeenlinnasta asti käyttämään naista syömässä ja sitten tulee tämän asuntoon yöksi ja siveellisen iltapusun jälkeen ryhtyykin ilman mitään varoitusta nuolemaan naisen selkää ja nainen joutuu teeskentelemään että nukkuu. (Ois ees pannut mieluummin, tuumasi sinkkuystäväni.)

Tuli puheeksi miten vaikeaa on löytää tavallinen, kunnollinen mies. En epäile yhtään. Mikäs on sitten semmoinen kunnon mies? Tulipa porukalla määriteltyä.

Unelmien mies:

1. osaa korjata tietokoneen
2. osaa nikkaroida ja rakentaa
3. osaa korjata auton
4. tarkastaa rengaspaineet säännöllisesti
5. on töissä käyvä immeinen ja jos hänellä ei ole juuri nyt töitä, niin hänellä on meininki hankkia niitä
6. iältään yli 30-vuotias
7. on luotettava ja ei koe tarvetta dippailla muissa kipoissa parisuhteessa ollessaan
(8. ei nuole selkää jos ei edeltä jo tätä ymmärretty kriteeriksi)


Sinkkuystäväni on loistavalla huumorintajulla varustettu henkilö. Hänellä on kaverinaan toinen samanlainen. Kerran kävi niin, että tämä kaverin kaveri oli tutustunut vastikään johonniin mieheen ja se sitten kutsuttiin minun kaverin luokse viikonlopun viettoon. Muaseuvulle siis. Naiset menivät pihaan odottelemaan ja samalla keräsivät viinimarjoja. Kosiskelija ajoi ainakin 17 kertaa talon ohi ennen kuin tajusi että noi on muuten ne.

Ai miksi? Koska eukot näytti tältä:Kyseinen ihmissuhde ei jostain syystä päässyt alkua pidemmälle. En ymmärrä yhtään. Jos minä oisin ollu se mies, oisin välittömästi rakastunut.

Annoin neuvoksi sinkkuystävälleni, että hänen pitäisi laittaa Tinderiin yksi ”normaali” kuva ja sitten sarja näitä hahmoja (kyllä, niitä on useampia). Siinä karsiutuisi nopeasti huumorintajuttomat pois.


Ps. Jos täytät unelmamiehen kriteerit ja rakastuit juuri, lähetä minulle sähköpostia ja toimitan herutusviestisi eteenpäin Hahmoystävälleni (kuvassa oikealla). Jos taas olet kiinnostunut Hahmoystäväni kaverista, tässäkin voinemme olla avuksi.
23 kommenttia:

 1. On söpö. Harmi kun sääntö 7. on voimassa.

  VastaaPoista
 2. Kumma, ettei miehet oo ymmärtäny omaa parastaan!?
  Muhun ei päde kuin 6., 7. ja 8., mut oon kyllä myös nainen. Mun mieheen pätee kaikki, mut se on mun.
  T. Helmiina

  VastaaPoista
 3. Lähetä se lyyli länsirannikolle. ASAP.

  Kolmos-kohdassa joudun joustamaan, mutta lähipiiristä löytyy taitava asentaja.

  VastaaPoista
 4. Minun mies täyttää kohdat 5,6,7, ja 8. Muita miehiä tarvitaan kohtiin 1,2,3 ja 4. ja ihan hyvin toimii näinkin. Lisäisin kyllä unelmien miehen listaan: ruuanlaittotaidon, hieronnan ja turhat kyselyt pois osion.

  -pelinainen-

  VastaaPoista
 5. Binko! Passista katottuna 6. napsaehtaes tosin vasta muutaman kuukauven piästä, mutta koskaan ei oo haravakseltaan alakoholia ostettaessa papereita kysytty, joten nykynoromiston mukkaa oon ollut jo viimeset 10v yli 30v. Oikein puolimmainen kelepais ns. ulukosilta tekijöiltään hyvinnii. Varmaan tuo luonnekin mätsäis ku kotoseutu on sieltä samoilta suunnilta ja tuommonen pukeutumismeiniki ei haettoo yhtää. Päevastoin, saattasin asiassa avittookin. Tässä on vaan se yks mutta: mie en ennee asu sielläpäi ja tiältä on turuha lähtöö takas sinnepäinkää, ku työt' ei siel oov.

  VastaaPoista
 6. 2.1 kohta, nikkaroi ja rakentaa aina kun nainen saa hyviä ideoita mitä voisi rakentaa ja nikkaroida. Tulee muuten paikat kuntoon.

  VastaaPoista
 7. Helevetin pitkällisessä parisuhteesa eläneenä voin vain todeta, että onneksi tuli aikoinaan tehtyä hommat siihen malliin, ette tarvihe parsia. On se vain niin hurjan vaikeeta nykyään - tunkea itsensä deittisivulle, perustaa uusia anonyymejä sähköpostiosoitteita, vastailla ihme hiippareille ja fetissien valtaamille hyypiöille illasta toiseen. Oh tsiisöös - onneksi lykky potkaisi persuuksiin ajoissa.Ei olis minusta nykyisille lihamarkkinoille...

  VastaaPoista
 8. Tää oli kyllä sellainen myyntipuhe, että heti kun saan omalta emännältäni luvan, niin kirjoitan herutuskirjeen. Tosin jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin luvan kanssa menee kyllä jonkin aikaa...

  VastaaPoista
 9. Hemmetti, jos oisin akkaa hakemas, ni heti ottasin noista sen enempi itteni näkösen!
  Huumorii näyttää piisaavan, et saattais kestää mun matkassa. ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai nii, kaikki muu passaa muhu paitti kohta 5. En oo enkä aijjo mennä.

   Poista
 10. Kinkkuelämää en tunne, vaikka ihan itsellisenä elelen. Joulu on kyllä aika pian tulossa, joten parasta hankkia sinappi ajoissa.

  VastaaPoista
 11. Jumalauta, enpä olisi tätäkään päivää uskonut näkeväni. Olen unelmien mies.

  VastaaPoista
 12. Kelpais noi molemmat, jos edes toinen sattuis joskus olemaan suostuvainen... Ei kai kavereiden kesken tuo vieraan kupin käyttö haittaa? Ai nii, ei sittenkään - kahdesta naisesta saa kaksi anoppia...

  VastaaPoista
 13. Sudeettisavolainen pongasi tämän päivän Satakunnan kansasta seuraavan mainoksen: Vesileppis mainosti tanssipakettia Turmion kätilöt nimisen tanssiorkesterin keikan yhteydessä. Voitko käydä paikan päällä ja raportoida miten tuollainen uudentyyppinen tanssipaketointi onnistui, se on 31.10.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin hämmentynyt tuosta tanssipakettijutusta etten osaa sanoa mitään.

   Poista
  2. Sinun pittää mennä kahtommaan!

   Poista
 14. Heh, erittäin hauska posttaus :D
  Minulle suositeltiin tätä blogiasi ja oikkeessa oli!
  Seuraan! :))
  -Marsku-

  VastaaPoista
 15. Oho, veljeni on unelmien mies ja hänen eräs hahmonsa jopa muistuttaa kuvassa näkyviä daameja. Tosin 1. kriteeri on vähän miten sen nyt tulkitsee. On se osannut tulla laittamaan mun koneeseen töpselin seinään, kun ei millään käynnistynyt. Täyttänee vaatimukset. Laitanko Matkahuollolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soppii! Leppävirralle vaan, siitä maksuton jatkotoimitus kohteeseen.

   Poista
 16. Ei ole vielä postissa se veli tullu:D onkohan se hukkuu johonkin. Terkuin mummo oikealla:D

  VastaaPoista