torstai 1. tammikuuta 2015

Paras Juhlapöydän konvehti

Monia varmasti askarruttaa Juhlapöydän konvehtien parhausjärjestys. Siitä on monia mielipiteitä. Nyt kaikkien helpotukseksi asiasta ei tarvitse enää kinastella.

Seuraavassa konvehtitutkielmassa olen ryhmitellyt perusrasian sisällön kolmeen ryhmään. Virallisena valvojana toimi Rehtori, jonka nenä vahvisti ryhmittelyn toteamalla ykköskategorian ylivertaiseksi.Avomies kävi näpelöimässä tutkielma-aluetta ja antoi täten oman näkemyksensä parhausjärjestyksestä.


Päätöksestä ei kuitenkaan voi valittaa. Olen ilmoittanut tuloksesta myös Pandalle Facebook-sivujen kautta.


ps. Onneksi kohta pääsee taas töihin.

18 kommenttia:

 1. Toi vadelmasydänhän on tosi hyvää! Muuten olen kyllä samaa mieltä.

  VastaaPoista
 2. Apua, toihan on ihan väärin :-D

  VastaaPoista
 3. Tuon ekan kuvan ":(" osastohan on paras, muut voi suoraan nakata roskakoriin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli idea. Unohtakaa deittailusivustot monimutkaisine profiileineen. Selvitetään asia kerralla konvehtimieltymysten avulla.

   "Minä syön Juhlapöydän konvehdeista seuraavat maut: Vadelmasydän ja Suklaatryffeli. Olethan mies/nainen, joka jättää ko. maut suosiolla rauhaan."

   Poista
  2. Pitäsiköhän mätsi hakea sopivuuden vai sopimattomuuden perusteella. Viittaan aiempaan kirjoitukseesi Vastakohdista (http://not-the-life-i-ordered.blogspot.fi/2013/03/vastakohdat-vituttavat-toisiaan.html).

   Poista
  3. Mä olen ehdottomasti sitä mieltä, että tässä asiassa vastakohdat täydentävät toisiaan. Mä olisin aika hyvä pari VS:lle, sillä sun :) -kategoria jäisi ihan kokonaan sulle itsellesi. Parisuhteessa miehen pitää tietää mistä suklaasta nainen pitää ja olla itse syömättä niitä. Helpompaa se on silloin kun itse syö mieluummin jotain ihan muuta.

   Poista
 4. Kyllä ei mennyt oikein. Toffee/karamelli paras. Poistivat sen toisen. En enää osta (tai siis sanon mummoille, että kymmenvuotisperinne on nyt loppu, eivät en osta niitä). Tämäkin pilalla. Kehveli. Että niin.

  VastaaPoista
 5. Toi suklaatryffeli on todellakin pahaa. En ymmärrä ihmisten kitinää pahasta ananaksesta, kun siellä on se suklaatryffeli.

  VastaaPoista
 6. Meillä on selvästi ihan sama maku <3

  VastaaPoista
 7. Hetelmät ja marjat ei sovi suklaan sekaan. Minttukin on siinä rajamailla. Toffee, pähkinät, suklaacrisp ja suklaatryffeli NAM !

  VastaaPoista
 8. Juhlapöydän konvehteja annetaan vaan niille henkilöille joille halutaan v**tuilla. Rasiassa ei ole ainuttakaan syötävän arvoista konvehtia. Moinen kaakaon pilaaminen pitäisi kieltää lailla, varsinkin kun maailmasta alkaa kaakao kuulemma loppua. Pitäytyköön Panda lakritsissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlapöydän konvehtien lisäksi myös muut riistokaakaosta (lapsityövoima, surkeat työolot ja viheliäisen huono palkka ovat tavallisia kaakaon tuotannossa) valmistetut tuotteet pitäisi kieltää lailla.

   Poista
 9. Maraboun Paradise on nyk. ihan karsee, olivat menneet muuttamaan hyviä makuja.
  Panda ihan ok, perussuklaata. Hyvä Vaajakoski!
  Fazerin tuplapaketissa ihan hyviä, yllätti pitkästä aikaa.
  Geisha-cappucino..ei maistunu cappu.
  Enkä todellakaan ole marmelaadi-ihmisiä.

  VastaaPoista
 10. Kiistely voidaan lopettaa tähän paikkaan, sillä universaali faktahan on, että Pandan konvehtirasiassa ei ole YHTÄKÄÄN huonoa konvehtia. Kaikki menee.
  Fazerin rasia sen sijaan on kamalaa kuraa. Buu Fazer!

  VastaaPoista
 11. Pakko puolustaa Suklaatryffeliä! Se on hyvää!
  Sen sijaan Ananas ja toi ihme Vadelmasydän on ihan kuraa. :P

  Kummasti ne kaikki aina silti tulee syötyä... jännä juttu. ;)

  VastaaPoista
 12. Väärin meni :D Vadelmasydän, suklaacrisp, minttu ja tuo normitoffee on parhaat. Loput on sitten harmaassa maastossa, että syötyä tulee, mutta ei ole niin hyviä kuin muut.
  Ja kuten joku aiemmin sanoikin, niin Fazerin rasiat: buu! niissä ei ole yhtään hyvää konvehtia, mutta ei sen puoleen kyllä huonoakaan vaan kaikki on välimaastossa.

  VastaaPoista
 13. Nyt meni hymynaamat väärinpäin. Vahinko varmaan vaan.

  VastaaPoista