tiistai 27. tammikuuta 2015

Akka ratissa

Ajelin eilen aamulla parkkihallissa, kohteena vakiopaikkani. Vastaan tuli toinen ajoneuvo, molemmat oltiin "omilla puolillamme" ajosuunnan mukaisesti.

Vastaantulija kurvasi parkkiruutuun ja hiljentelin että kaveri mahtui parkkeeraamaan. Parkkeeraus tapahtui h-i-t-a-a-s-t-i samalla minua "akka ratissa" -ilmeellä tuijottaen.
Kun kampesin itseni työpisteelleni, huomasin saaneeni tekstarin:

Mies: "Oli annettu liian iso auto jollekin naispuoleiselle autoilijalle."

Vastasin että "Ja miehelle auto jossa ei oo vilkkua."

15 kommenttia:

 1. ...siis oikeesti? Tyyppi etsi sun puhelinnumeron käsiinsä vain sanoakseen ton? Junttius sai juuri uuden ulottuvuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohtui sanoa että henkilö oli tuttu mutta minä en tunnistanut autoa enkä immeistä hallissa :D

   Poista
 2. Näitä on ...
  Ja olikohan siltä mieheltä unohtunut vilkun lisäksi että autossa on kääntyvät etupyörät... ja oman auton mitat tais olla myös hukassa kun parkkeeraaminen tapahtui hitaanlaisesti... tai sitten vain varmisti katseella ettet tahallaan kaahaa päälle. ;)

  VastaaPoista
 3. Olisko sun pitänyt ajaa sen eteen, kun oli kääntymässä? Ja taas olisi tullut sanomista.....pöljä ukko.

  VastaaPoista
 4. Öö.. miksi pitäisi käyttää vilkkua ruutuun ajettaessa? Vai missasinko jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. On kätevämpää arvailla jatkaako toinen suoraan vai kääntyykö eteen.

   Poista
  2. Anonyymi, onko sulla ajokortti?

   Poista
  3. Elina, miltä vilkunviiksestä tuntuu kun siitä painaa?

   Poista
  4. Ha ha, on mulla ja 20 v ajamista takana. En ehkä sisäistänyt minkälainen parkkis on kyseessä, itse pidän esim urpon näköisenä kun ruudusta peruutetaan pois vilkun kanssa. Mutta totta, tuossa tilanteessa vilkku olis varmaan ollut ihan jees.

   Poista
  5. Kyllä miulla on tapana käyttää vilkkua, jos olen kääntymässä parkkiruutuun. En ymmärrä mitä outoa siinä on? Miusta se kuiten on selkeämpää, varsinki jos perässä on joku tai olen kääntymässä vastaantulevan kaistan yli. Käytän välillä selvyyden vuoksi vilkkua myös peruuttaessani pois parkkiruudusta ja muuten vähät välitän vaikka se jostain oliskin urpon näköistä. En siis oleta, että perässätuleva tai vastaantuleva osaisi lukea ajatuksiani tai omaisi muuten kristallipallon. Ja juu, olen nainen ja ajokortti ollut reilusti yli 20 vuotta.

   Poista
 5. Jään innolla odottamaan mitä miehen vastaus tekstariisi sisälsi. )

  VastaaPoista
 6. Ja joo, muotopuali hymiö tuli. Tässä se kokonaisena: :)

  VastaaPoista
 7. Ehkä tilannetta edelsi Siivoojan hitaat sekoilut edellisissä useissa liikennevaloissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä? Enkö ajanut tarpeeksi kovaa? Ai saatana. Ja näin jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt ehdottomasti vaan kiilata sen tyypin ohi joka oli suoraan ajavien kaistalla mutta jäi risteysalueelle aikomuksenaan kääntyä vasemmalle.

   Poista
 8. Urokset...huokaus....oli liian monta asiaa yhtä aikaa tehtävänä ja eihän siitä mitään tule. Pitäisi kai olla omat parkkihallit miehille ja naisille, niin homma voisi toimia (tosin en haluaisi nähdä miesten parkkihallia....).

  VastaaPoista