sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Havuja, perkele!

On ollut tämä marraskuun loppupuoli tunteellista aikaa. Ja minä en ole yhteensopiva tunteiden kanssa. Ne ovat häirinneet elämääni ja estäneet saattamasta loppuun tärkeitä asioita, kuten Sons of Anarchyn kuudennen tuotantokauden. Otetaanpa muutamia esimerkkejä.

Hyvä ystäväni muuttaa Tampereelle. Hän on viimein löytänyt miehen, joka vaikuttaa pisteytyvän lähelle Vuoden Siivoojan määrittelemää parasta miestyyppiä eli tolokunseksuaalia. Väittäisin että ainakin neljä pistettä saa tuosta taulukosta. Ja kuulkaahan juttua! Miehellekin puhkeaa satunnaisesti huuliherpes, joten ystäväni ei tarvii omaansa jännittää tai hävetä. Nyt jää vain 254 muuta stressin aihetta, jonka perusteella virus voi aktivoitua. Minä hetkenä hyvänsä, muistuttaisin.

Puhutaan menestystarinasta.
Mutta kyllä tähänkin vielä jotain draamaa saadaan kehiteltyä. Kun kaverini on saanut asuntonsa vuokrattua, tehnyt kipeitä kattovalaisinkompromisseja ja alkanut asettua uuteen työpaikkaansa, ukko todennäköisesti löytyy jonain aamuna keittiöstä paistamassa kananmunia naisten alusvaatteissa.


Konttoritöissä puolestaan menee niin vahvasti, että kun mentorin kanssa pidimme kuukausittaisen tapaamisemme piäkaapuntiseuvvulla, hän totesi tarinaa kuultuaan että nyt kuule otetaan päiväkonjakit. Piristykseksi hän näytti kuvaamansa mäyräkoiravideon, jossa heidän putkikoirapentunsa pääsee jälleen tapaamaan toista pentueen jäsentä. Suosittelen mentorointia kaikille.
Ja sitten kuulkaa on vielä tämä sukulaisten ja päihde- ja mielenterveysongelmien valloittava yhdistelmä. Ja nämä kaverit ovat yleensä ajoituksen mestareita. Jos olet menossa johonkin kivaan tapahtumaan, tässä tapauksessa pikkujouluihin, ja olet vilpittömästi hyvällä tuulella (lue: sinua ei hetkellisesti vituta), mikä onkaan mukavampaa kuin saada syyllistävä oksennusviesti. Mieltä ylentää kuulla että koska et käy tarpeeksi usein eli et siis selvästikään välitä, on tämän henkilön syytä alkaa ryyppäämään uudelleen, että "ehkä sitten hän pälkähtää mieleesi useammin". Ja kaikenlaisten muun syyllistämisen päälle on näyttävää lopettaa viesti loppukaneetilla: "Itkien uneen meen." Klassikkoainesta.

Olen ihan oikeasti sitä mieltä että jos halutaan jotain uutta planeettaa ryhtyä asuttamaan, olen vapaaehtoinen kokeiluun.Mutta jos on ollut tunteita, niin on tapahtunut jotain hauskaakin. Tapasin Mensan jäsenen. Hän siis kuuluu parhaaseen kahteen prosenttiin älykkyystestillä mitattuna. Ei siinä sinänsä mitään, mutta sanonpa vaan että eipä kaveri silti tajunnut laittaa kaljoja kylmään.
19 kommenttia:

 1. Tässäkin pääsisi helpommalla jos olisi se tykkää nappi. Muutenkin sellainen saisi olla olemassa joka paikassa. Paitsi kaupassa. Siellä se on kyllä turha. En todellakaan mene painelemaan mitään hymynaamoja mitä on joku ebolaa sairastava laps käyny nuolemaan koska vapaa kasvatus. Ja ei koko kauppareisua pysty arvioimaan siinä kassan jälkeen. Mutta asiaan. Mä niin tykkään sun tavasta kirjottaa. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän vaivannäöstäsi ja miellyttävästä palautteesta!

   Poista
 2. Olipas hauskaa luettavaa näin harmaana pyhäpäivänä. Onkos näistä seksuaalityypeistä laajempaakin tutkimusta saatavilla?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaana pyhäpäivänä ehkä Tokmannin mainoksenkin lukeminen olisi virkistävää. Valitettavasti tarkempaa perehtymistä en ole tehnyt, koska pidän yleistämisestä ja siitä uskosta, että kerralla hutaisemalla saa riittävän tuloksen.

   Poista
 3. ei voinut olla sitten mensan jäsen, ei mitään järkeä touhussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi aihetta testin päivittämiseen. Sovinkin jo Vilkkaan miehen kanssa, että perustetaan oma kerho, jonka sisäänpääsytesti erottaa paremmin jyvät akanoista. Kerhon nimi voisi olla Möhnä.

   Poista
 4. Saisitko mentorilta sen mäyräkoiravideon tänne katsottavaksi? Kovasti ilostuttaa aina mäykyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten vois laittoo mutta siinä näkkyy immeisiäkii :(

   Poista
 5. hahahaah tunnen tommosen naisen, on ihan läheistä sukua, ihme tapahtui sekin löysi mihen, tilastotieteilijän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolokunseksuaalin vai sukulaisen, jolla on päihde- ja mielenterveysongelmia?

   Poista
 6. Mahtitaulukko :D. Sen mukaan mulla on yhden pisteen mies. Tai oikeestaan ei voi tietää :D.

  VastaaPoista
 7. Ihana löytö tämä sun blogisi!
  Täydellisen virkistävä - tänne jään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Olet selvästi laatutietoinen ja hyvällä maulla varustettu yksilö. Tervetuloa!

   Poista
 8. Ei ole kyllä aiemmin tullut mieleen, että näppäryys kalja-asioissa korreloisi mensan pisteiden kanssa.

  VastaaPoista
 9. Nyt on kyllä kysyttävä, mihin viittaa viimeisen kohdan "Ei nuole selkää" tuo * tuolla? :D

  VastaaPoista
 10. Peesaten edellistä - kerro lisää tuosta "Ei nuole selkää" jutusta???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiältä löytyy! http://not-the-life-i-ordered.blogspot.fi/2014/10/sinkkuelamaa.html?m=1

   Poista
 11. No nyt oli kyl timanttista settiä :D Jäykähkö, mutta hyväntahtoinen jaxuhali täältä sinne.

  VastaaPoista