maanantai 26. marraskuuta 2012

Kaamos-arvonta

Blogit ovat täynnä mitä ihastuttavimpia arvontoja, kts. esimerkiksi Jennijeen pikkariarvonta (pervoille tiedoksi että pikkari tarkoittaakin pikkujouluja - itsekin petyin).

Näin kaamosmasennuksen kunniaksi selvitin hyvin palvelevasta Rautiasta mitä köyttä kannattaa käyttää hirttäytymiseen ja minkä verran sitä olisi hyvä varata. Tehokkaimmin homma hoituu kolmen metrin pätkällä polyeteeninarua (12 mm, palmikoitu). Hyvälle asiakkaalle lupasivat vielä 500 g purkin valjasrasvaa kaupan päälle!
 
 

Tähän huippuarvontaan pääset mukaan jättämällä blogiini kommentin.
1 arvan saat jättämällä kommentin (jätä nimimerkki, jos kommentoit anonyymina)
2 arpaa saat olemalla tai liittymällä lukijaksi (oik. reunasta)
3 arpaa saat jakamalla kuvan omassa blogissasiLisäpisteitä saat kertomalla mieleenpainuvimman pikkujoulumokan. "Kaverille" sattuneet tarinat hyväksytään myös. Pisteytys epäreilu ja mielivaltainen.
Osallistumiset viimeistään pe 7.12.2012! Onnea arvontaan! :)

6 kommenttia:

 1. Googlettaminenkin voi olla raskasta näinä synkkinä aikoina, joten tässä voittajalle suoralinkki oikeaoppisen solmun tekemiseen:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Hangman's_knot

  -El'Pee

  VastaaPoista
 2. Jos ei mistään löydy paikkaa hirttäytymiselle, niin ohessa myös ohjeet oikeaoppisen hirttotelineen valmistamiseen:

  http://www.wikihow.com/Build-a-Gallows

  Telinettä varten Rautiasta tarvitsee kyllä aika paljon nauloja ja kakkosnelosta, jos ei omasta metsästä riitä kaadettavaksi asti. Askarrellessa pitää kuitenkin varoa, ettei vahingossa saa uutta virtaa elämään innostuessaan työnsä tuloksista. Pidä varmuuden vuoksi kuitti taskussa, jotta pystyt virittäytymään oikeaan mielentilaan, jos meinaa posiviisia ajatuksia alkaa mielen sopukoihin hivuttautumaan.

  -Leväsen Sheikki

  VastaaPoista
 3. Mä aion nyt katsoa sun bluffin ja osallistua KOLMELLA arvalla mukaan. Sattui valjasrasvakin tuossa loppumaan.

  Koska olen nykyään nuhteeton äiti-ihminen, muististani on pyyhkiytynyt alkoholinhuuruiset pikkujoulukämmellykset. Liekö niitä koskaan ollutkaan? Sen sijaan kerron IBM:n lasten pikkujoulujuhlista, jotka ovat Suomen hienoimmat. Siellä on mm. Suomen Tivolin karuselli eteisessä, jättimäinen liukumäki portaissa, videopelit, onginnat jne. Tarjoilu on lasten makuun: pullaa, jätskiä, karkkia ja limua. Ensimmäisellä kerralla esikoinen oli 3 kk vanha, eikä voinut vielä nauttia antimista. Minä imettävänä ja jatkuvasti nälkäisenä huoltajana ahdoin herkkuja naamaani niin paljon, että se jonkun mielestä oli varmasti noloa. Minulla oli nälkä ja otin sen, mikä meille tavallaan kuului. Niinku perheenä. Enkä ollut nolo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet toiminut ihan oikein ja ekologisesti - ei ole hyvä jos herkkuja menee hukkaan.

   Miksä tuo tuommoinen IBM on ja mitenkä sinne pääsee töihin? Jos limu vaihdettais drinkkeihin, niin ois aivan voittava formaatti!

   Onnea arvontaan, tämä ei ole bluffi! :)

   Poista
  2. Koodaat satunnaislukugeneraattorin tämän arvonnan voittajan ratkaisemiseksi, eiköhän siinä ole meriittejä työnhakuun.

   Poista