sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Mitä ostaa henkilölle jolla on jo kaikkea

Kauppojen tarjontaan tutustuneena voin lohduttaa, että ei ole ihmistä, jolla on jo kaikkea. Tässä lueteltujen joululahjavinkkien hyödyntämisestä veloitan nimellisen euron konsulttipalkkion per vinkki.

Paristokäyttöinen suola- ja pippurimylly (44,90 e)

 
Sano tiukka ei rasitusvammoille! Sopiva lahja miehelle, joka toivoisi, että perseen pyyhkimiseenkin olisi joku kätevä apuväline.


Perunankuorija / salaattilinko (49,90 e)
 
Kuorii jopa kilon perunoita muutamassa minuutissa. Excellent! Sopiva lahja miniälle, joka pitäisi saada innostumaan kokkaamisesta. 

Luin keskustelupalstoilta arvioita vastaavista laitteista. Kommenttien perusteella pottujen pitäisi olla täysin tasakokoisia, jotta homma toimii. Lisäksi kerrottiin, että laitteen putsaamiseen menee niin paljon aikaa, että kuorimishomma kävisi nopeammin perinteisellä kuorimaveitsellä. En usko. Palstoille ovat kirjoittaneet köyhät, jotka haluaisivat pottukoneen mutta siihen ei ole varaa. En tiedä teistä, mutta minä ainakin kirjoitan pukille.


Suklaaputous (21,90 e)

Suklaa sulatetaan ensin vesihauteessa tai mikrossa ja kaadetaan suklaaputoukseen. Laite pitää suklaan lämpimänä ja juoksevana. Suklaaputoukseen voi työntää hedelmänpaloja tms., varmaan myös sormenkin.

Hyvä lahja tuttavapiirin party animalille, koska tuotetta mainostetaan erinomaiseksi tavaksi piristää juhlia. Itse pidän tehokkaana ihan kossupulloa.


Hyvinvointikello (399,00 e)

Hyvinvointikello mittaa aktiivisuutta, energiankulutusta ja uniaikaa. Kellosta on hyötyä kaikille – se sopii himourheilijoille harjoitusten ja palautumisen tarkkailuun ja vähän liikkuville, koska se motivoi liikkumaan.

Suosittelisin tätä pienten lasten vanhemmille. Laitteella voi tarkkailla unen määrää ja laatua. Alle 400 euron hintaan saa vahvistuksen sille, että a) ei nukuta tarpeeksi ja b) kun nukutaan, niin paskasti.


Akupainantatossut (29,90 e)
 
Jo 15 minuutin käytöllä voit vaikuttaa kehon tietyillä vyöhykkeillä sijaitseviin elimiin.  

Olisin kaivannut vähän tarkennusta mihin elimiin ja millä tavalla lipokkaat vaikuttavat. Vaikuttaa silti ihan pätevältä. Jos vaikuttaa siihen elimeen mitä ajattelen (ja tekin pervot siellä ajattelette), tämä on hyvä lahjaidea vähän uuvahtaneelle poikaystävälle/avomiehelle/aviomiehelle.


Sähkökäyttöinen päätäikampa (19,95 e)
 

Kätevä tapa vinkata lapsesi koulukaverin vanhemmille, että voisivat pestä penskansa välillä.


Kasvosauna (59,90 e)
 

Atomisoituneella pienistä nanopartikkeleista koostuvalla 40-asteisella höyryllä voi huolehtia ihon kosteustasapainosta ja ulkonäöstä. Osta tämä elämäsi naiselle, jos olet jo loukannut häntä aiemmin ostamalla lahjaksi imurin tai silitysraudan.


Sähkökäyttöinen lumilinko (109,00 e)Työskentelyleveys liki 30 cm ja lumi lentää 6 metrin päähän . Sopiva tuote kaverille, joka haluaa ärsyttää naapureitaan. Estää myös tehokkaasti hyötyliikuntaa.


Sähkökäyttöinen kiillotusmylly hopeakoruille (195,00 e)
 Myllyn kapasiteetti on 1,3 kg. Hienovarainen tapa kertoa esim. anopille, että hän käyttää liikaa koruja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti