torstai 7. helmikuuta 2013

Ime parsaa!


Kävin Oriflamen entsyymi-illassa. Meikkien, lahovoiteiden ja selluliittirasvojen lisäksi myynnissä oli led-avaimenperiä, usb-lamppuja ja mm. sydänmuotti kananmunien paistoa varten.

Olin hämmentynyt. Tilasin paniikissa jalkavoiteen, joka sisältää 10 prosenttia ureaa. Toimitus viikon päästä.
Esittelijä oli aikamoinen sähköjänis, se posmotti lähes satasivuisen kataloogin läpi parissakymmenessä minuutissa. Tai ehkä siirryimme jonkinlaiseen aikapoimuun ja aikaa kului oikeasti kaksi tuntia, en tiedä. Elämäni joka tapauksessa vilisi filminauhana silmieni edessä. Ja se oli ihan paska.
Valikoimissa oli myös laihdutusvalmisteita. Meille syötettiin kahta erilaista dieettisoppaa: tomaatti-basilikaversiota ja parsakaaliversiota. Toinen kerta elämässäni kun olen joutunut palauttamaan ruoan takaisin keittiöön. Osa porukasta tykkäsi, osa ei. Yksi tilaisuuteen osallistuneista syötti parsakeiton koiralleen. En voi osoittaa syyttävällä sormella. Totesin että näiden eväiden jälkeen on kyllä kovat odotukset emännän kahvileipiä kohtaan.
Vaadin, että tässä pakkauksessa aletaan käyttää luonnon varoitusvärejä (esim. musta-keltainen). Välttäkää kaikin keinoin. Järkytyin tuoksusta, mausta ja koostumuksesta niin paljon, että piti heti kotiin tultua ottaa piparitaikinaa sulamaan. Se on nam.
Avomiehen kummityttö käytti tilaisuuden hyväkseen ja myi sokerihumalaisille kutsuvieraille lopuksi läjän sukkia. Oli kyllä sen näköisiä sukkia, että lupasin antaa sitä luokkaretkirahaa ihan ilman vastiketta.
Oriflame-lahko nielaisi illan aikana kaksi uutta jäsentä. Alaikäisiä tyttöjä, joilla on vielä elämä edessä.
Olen kuullut, että kosmetiikka-, vaate- ja Tupperware-kutsujen lisäksi on myös seksivälineiltoja. Eipä ole niihin kutsu käynyt.
 

3 kommenttia:

 1. Olen itse lupautunut lähtemään ko. kekkereihin vain siinä tapauksessa, että viinitarjoilu on rajaton. Ei ole kutsua tullut... Jännä juttu!

  VastaaPoista
 2. Tässähän ei auta muu, kun sun järjestää ne seksivälinekutsut!! Teet munan muotoisia muffineja sinne ominpikkukätösin ja jääpaloissa sama teema (sellasia muotteja oon nähny).
  Ja sitten kirjaat kiltisti kaikki tänne :)
  En tiedä vaatisko sun kaverit naaman kohdalle sellasen mustan palkin, kun laitat kuvat tänne vehkeiden testailusta.

  VastaaPoista
 3. On niitä vaate kutsujakin ja sit on ne kynttilä. Kaikkea löytyy maan ja taivaan väliltä. Ei se oo tyhmä joka myy ;)

  VastaaPoista