sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Korkeakulttuuriraportti

Paikallisessa yökerhossa päästiin nauttimaan viikonloppuna korkeakulttuurista. Itsekin ihan innostuin ja päätin mennä juomaan tukiaisiani Tukiaisten keikalle.


Tarkkasilmäiset ravintolan asiakkaat kritisoivat shown mainosta ja toivoivat esiintyjästä vähän tuoreempaa kuvamateriaalia.


Toimitettu lisämateriaali on saattanut vaikuttaa joidenkin ostopäätökseen. On muuten aika hyvännäköinen leivos tuossa. Söiköhän se sen?
 
Illan esiintyjät viettivät valtaosan illasta punaisin verhoin rajatulla alueella. Yökerho oli tarjonnut suuren maailman tyyliin naisille laadukasta purtavaa ja juotavaa. Kakkupaperia ei ihan kenen tahansa turaperseen takia keittiön laatikosta kaiveta.En suoraan sanottuna tiennyt mitä esitykseltä odottaa. Pohdin tulisiko se olemaan laulua, eroottista tanssia tai jopa stripteasea. Sanotaanko niin, että kaikkia noita yritettiin. Elokuvista tuttua setelien työntämistä kalsareihin ja tissivakoon ei tapahtunut, koska kukaan ei juomarahaa tarjonnut. Turvamies oli pitämässä huolta siitä, ettei esiintyjiin koskettu. Työttömäksi jäi.
 

 
Megaseksikästä kiemurtelua kapakan pöydällä. Jännitin koko ajan antaako huonekalu periksi.
 
 
Sylitanssiesityksestä pääsi nauttimaan Tukiaisten shown juontaja/rekvisiittamies. Huomatkaa ultratyylikkäät roiskesuojalasit.
 
 
Woman on woman –actionia. Tuo Tukiaisten possen tuntemattomaksi jäänyt ”Fuck me I’m famous” –paitaan pukeutunut hintelä mieshenkilö tyytyi tässä kohtaa juomaan kahvia pysyäkseen hereillä.
 Ei lisättävää.

24 kommenttia:

 1. Hyi saatana! Oikee värisyttää.

  VastaaPoista
 2. Herranen aika, eipä mulla muuta. Verkkokalvoja pakottaa. Hauska blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Tajusin just, että ei kannata samassa kappaleessa arvostella Tukiaisen siskoksia ja kehua sun blogia. Se näyttää vittuilulta blogia kohtaan :D Mutta siis hauska blogi sulla, löysin se Täti-ihmisen kautta. Luin eilen yhdeltä istumalta läpi.

   Poista
  2. En minä osannut sitä vittuiluna ottaa :D Kiitoksia vaan, kiva että oot tykänny. :)

   Poista
 3. Apua en meinaa naurultani pystyä kirjoittamaan ;D Aivan hulvatonta!! Jaksan aina ihmetellä et kuinka Kukaan tai Mikään tilaa Tukiaisia keikalle TAI Matti Nykästä laulamaan, mutta aina niitä vain tilataan?! Käsittämätöntä. Piste,

  VastaaPoista
 4. Jumalani jumalani, miksi minut hylkäsit? Nyt tiedän, miltä minä näyttäisin tuon lajin ammatinharjoittajana. Itkettää ja pahaa tekee.

  VastaaPoista
 5. Jeesus ja KIITOS! Jos joskus mietin Suomeen palaamista, niin nämä kuvat saavat mut ajan tasalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinkin blogillani on tarkoitus. Olen pelastanut yhden elämän. :D

   Poista
  2. Joo, nama kuvat pitavat myos minut tiukasti ulkomailla, suojassa Tukiaisilta.. huhhhhuh!
   Ja todellakin, mainio blogi!

   Poista
 6. Molo! Tulin vaan kehasemaan et siulla on ihan mahtava ploki, ehkä niiku paras ja upein! Löysin tän eilen (kulutusjuhla.fi-sivun kautta) ja rupesin heti faniks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin, kunnianosoitus loistavasta tervehdyssanan käytöstä: Molo! Toinen suosikkini on Moron! (yksi asiakas tervehtii minua aina sposteissaan noin, pitäisikö siitä päätellä jotain?).

   Mutta joo, tervetuloa vaan mukaan, otan mielellään vastaan itsetuntoani nostattavia kommentteja myös jatkossa.

   Poista
 7. Ai hitto et sulla on hyvät jutut!
  Oli kyllä niin illan piristys löytää tää :)
  Kiitos, jatka tällä tiellä!

  VastaaPoista
 8. Terse! Innoistuin lueskelemmaan näitä juttuja ku melkosen naseva oli tuo muotipostaus. tuli vähän sellanen sielun sisko tunnelma! Mutta ai vittu että silmiä särkee, ihan tuntuu että verta vuotaa ku tuota ihmispaskaa kahtoo. Ja jos henkisesti vois oksentaa, niin tekisin. Olinki unohtanu tuon tursakkeen, miten kuvottava voi ihmisolento olla, siis aivan susiruma.hyi. Mutta sulla on kyllä niin napakka tyyli ilmasta asioita että ihan katteeks käy! Vähä tulee mieleen juha vuorinen.. :) Jatka toki hyvää työtä piristit ainaki minun paskaa arkea!

  VastaaPoista
 9. Jäi vähän etomaan tuo ajatus siskoksista, jotka harrastavat one on one -erotiikkaa keskenään. Sukurutsa ja silleen... Sekös se on seksikästä, ainakin Tukiaisten mielestä.

  VastaaPoista
 10. Ehkä näytös edustaa burlesque tyyliä, jossa kaikki vartalotyypit ja naamavärkit hyväksytään. Niissä on tosin yleensä se pieni itseironia ja kieli poskella asenne joka vapauttaa katsojan nauramaan ja nauttimaan. Tällä näytöksellä ei näyttäisi siis olleen kyseisiä ominaisuuksia.

  VastaaPoista
 11. Huh Huh! Aikamoista! (veti hiljaiseksi)

  VastaaPoista
 12. Huh Huh! Aikamoista! (veti hiljaiseksi)

  VastaaPoista
 13. Loistava blogi, sulla on sana hallussa! Tukiaiset = Myötähäpeä

  VastaaPoista
 14. Ristus. Pohtii tässä, miten tämän kaiken selittäisi varhaisteinille tyttärelle... Aisti pientä kysymysmerkkiyttä

  VastaaPoista
 15. HYI!*huutoyrjöä* nähdessäni tuon viimeisen kuvan en voi kuin lainata Eläkeläisten biisin sanoja nähdessäni sen:
  "..Kannat kattoon..- YKÄ MATTOON!"
  En kyllä kykenisi selvinpäin moista esitystä mennä katsomaan. Ja sen vuoksi EN päätautiakaan kyllä ottaisi tai saisi samaan keututukseen olla jo muutakin syytä kuin se, että JOUTUISI katsomaan näiden tuksujen keikistelyä. HYI HYI HYI, en voisi kuvitellakaan koskevani heistä kumpaankaan edes pitkällä tikullakaan!!!*vilunväreet kulkee ja kaiken myötätuntoni saa kyllä Arto tässä asiassa...- Mitä hyvä mies aikanaan ajattelit ulkoiluttaessasi tämän sortin buudelia?
  Vastauksetta jään, tiedetään. Mutta olen niin shokissa nähtyäni tämän postauksesi että en kykene ehkä nukkumaan viikkoon. Mielenrauhani on suistettu raiteiltaan.

  VastaaPoista
 16. hupsista, kun sinne pääsi kirjoituserhe.
  "keututukseen" piti sanomani/kirjoittaa että `KETUTUKSEEN`

  ...vai sainko jonkun LUKIhärön tämän postauksen luettuani. Verkkokalvoni taisi savuta räpäleiksi tai aivoni ei vain suostu yhteistyöhön käsieni kanssa...

  VastaaPoista