maanantai 27. tammikuuta 2014

Esittelyssä uusi hahmo: Palomies

Hyvän ystäväni siskon mies on ollut esillä blogissani aiemminkin, mutta ilman sen kummempaa lempinimeä. Juhannuksen vesileikit ja makuupussiyöpyminen pihamaalla eivät olleet niin ihmeellistä settiä, että hän olisi erillisen bloginimen ansainnut. Mutta nyt kuulkaas on materiaalia.

Tämän viikonlopun palomies aloitteli kaatamalla kuorma-auton peräkärryn. Tapahtuma kirvoitti kovan janon ja janon sammutus vuorostaan pari hyvää ideaa. Palomiehen kaverilla on useamman sadan hevosvoiman ajoneuvo, jota tämä sitten oli palomiehen mieliksi autotallissa vähän yösydämellä pyöritellyt. Tällaisessa tilanteessa humalaiselle ei tule mieleen kuin yksi asia. Onko pakosarja kuuma?

Ja olihan se. Tuon ajatuksen ja toiminnan välisenä lyhyenä hetkenä kukaan ei ennättänyt reagoimaan riittävän nopeasti ja estämään auton pakosarjan käpälöintiä. Ja sittenpä olikin TK-reissu vuorossa.

Tapasin palomiehen ystäväni syntymäpäiväjuhlilla lauantaina. Ilmeisen rankka oli tuo perjantai ollut, koska seitsemän aikaan illalla palomies veteli jo hirsiä ylensyönnin päälle. Huomatkaa näyttävät kääreet käpälässä.


Koska alkoholia oli nautittu perjantaina sen verran voimakkaasti, ei palomies uskaltautunut rattiin vielä kolmen aikaan iltapäivästä, kun piti alkaa tehdä matkaa kohti seuraavia kinkereitä. Mutta paluumatka piti hoitaa. Siinä ennen puoltayötä palomies piti vielä tarpeellisena varmistaa, että edellisillan promillet olivat haihtuneet.Kiitän palomiestä varoittavana esimerkkinä toimimisesta. Älkööt kukaan yrittäkö näitä temppuja kotona.


6 kommenttia:

 1. Jee, uusi hahmo galleriaan, se on aina kivaa!
  Ihan mielenkiintoista olisi tietää, minkä verran tarinoissa esiintyviä henkilöitä informoidaan etukäteen näistä jutuista ja kuinka moni tietää esiintyvänsä täällä? Hyväksytetäänkö tarinat peräti etukäteen? Hahmoiksi lienee valikoitunut sen verran huumorintajuisia yksilöitä, että kovin kattavaa ennakkosensuuria ei tarvittane?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Onko esiintynyt epäilyksiä, että tänne kirjoittavat henkilöt olisivat robotteja, kun on kommenttien julkaisuvaiheeseen ilmaantunut tuommoinen robottitesti? :D

   Poista
  2. Palomieheltä on lupa kysytty, suhtautui asiaan hyvin ja huumorintajuisesti.

   Robottiesto oli pakko lisätä. Alkoi tulla päivässä semmoset 30 roskapostia. Sitten kun tätä rallia oli kestänyt muutaman viikon ajan, meni hermot.

   Poista
 2. Minä katoin ensin, että uusi hahmo on panomies :D Olisi ohjautunut blogi ihan uusille urille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina mainitaan (tai siis ainakin minulle) naisista ja niiden älystä "ämpärissä" -onneksi miehilläkin riittää noita "ämpärijuttuja" ! Toivon kuitenkin pikaista paranemista ja että palomies ei ole vasenkätinen. Muistothan saattaa jäädä noin arpien muodossa :)

   -pelinainen-

   ps. panomies ois aika heviä...joskin ehkä kunniakkaampaa?

   Poista
 3. Hienoja älynväläyksiä :D Penskana muistan, kun iskä oli jotain tehnyt liedellä ja varoitti, että elä sitten koske sitä levyä niin eikös vaan välkkynä mukulana työntämään käsi levylle. Nykyään poltankin kädet aina ruoanlaitossa mitä erinäisin tavoin. Tulipa sitä lapsena nuoltua talvella vasaraakin (ei sentään pylvästä), mutta vähän vanhemmiten on sitä kai vähän viisastunut, kun ymmärtää pysyä metallista kaukana, oli se sitten jäistä tai tulista ;D

  VastaaPoista