torstai 30. tammikuuta 2014

Nomen est omen

Annettiin koiralle Norocarp-nimistä särkylääkettä aamulla.


Oli kuulkaa päivän aikana tapahtunut eteisessä semmonen paskaräjähdys, että oksat pois. Siinä oli rapattu lattia, seinä, ovi, Pirkka ja Hobby Hall yhdellä kertaa.

En ees kuvaa älynny ottaa.

Suosittelen valmistetta lemmikeillenne.


13 kommenttia:

 1. meillä söi tihulainen kaksi viikkoa noita kun herra vähä ajeli jänistä niin kynnet irtosi siinä ryminässä..muuta apua ei ollu kun se että yritti karata koko ajan kun ei koskenu mihinkään..mie manasin nuo pillerit justiinsa niiden tehokkuden takia alimpaan persereikään..onnex ei tullu paskaräjähystä samalla..

  VastaaPoista
 2. Tässä jokunen aamu sitten hädin tuskin heränneenä soittivat radiossa tämän kappaleen. Menin ensin ihan ulalle, että mitä hem... ja sitten ratkesin ihan totaalisesti. Videon alussa oleva mainoskin on hyvä. Jotkut saattavat järkyttyä tai pahoittaa mielensä, joten anteeksi anteeksi, mutta te muut saatatte tykätä.
  - Gillette
  http://www.youtube.com/watch?v=Q35KSkAy-4c

  VastaaPoista
 3. Kiitos älyttömyydestäsi, en ehkä olisi halunnut nähdä niitä kuvia.

  VastaaPoista
 4. Norocarp-laihdutuslääke antaa varman ja nopean tuloksen. Huomaat vaikutuksen konkreettisesti jo muutamassa tunnissa. Ryhdy sinäkin norokarppaajaksi!

  *tuote on testattu eläimillä

  VastaaPoista
 5. Johan tuon valmisteen nimessäkin on noro, ja kaikkihan tietää millaista on olla noron kourissa...

  VastaaPoista
 6. Voisin nähdä kuvan, mutta meilläkin samanlainen tilanne ilman norokarppia. Pentuna koiralla oli jotain vatsaongelmia ja huomasimme, että sillä oli kauhea hätä, joten mies nappasi ison pennun syliin, mutta se ehti ripuloida eteisen, rappukäytävän, hissin ja ekan kerroksen käytävän lattiat ja seinät paskaisiksi. Arvatkaa, miten kova homma meillä oli siivota ja haju jäi vielä leijumaan viikoksi enkä älynnyt laittaa lappua rappukäytävän taululle, että sori, että koiramme paskoi ripuliakkakkaa joka paikkaan ja haju saattaa häiritä asukkaita vähän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, lemmikkien ilot. Ens kerran kannattaa ottaa muovipussi ja laittaa koiran peräpää sinne. Damage controllia.

   Poista
 7. Täytyy pistää muistiin tämä tuote ;o)

  VastaaPoista
 8. Minoon aina halunu kirjottaa tänne kännissä. Meneeko lotto läpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ollunna hirveessä maistissa, koska läpäisit kuitenkin robottiportin.

   Poista