torstai 5. kesäkuuta 2014

Miesten fiksaatio palasaippuaan

Olen pitkään miettinyt miksi miehet (ainakin maaukot) ovat usein kovin viehtyneitä palasaippuan käyttöön.

Vihdoinkin sen keksin.Palasaippuaan kiinnittyvät kaikki karvat. Ei mene nimittäin viemäri tukkoon. Jos ei olisi Sunlight-saippua käytössä, sehän automaattisesti tarkoittaisi, että pitäisi mennä polvilleen lattiakaivoa aukomaan ainakin kerran vuoteen. Harvempi yli kolmekymppinen haluaa polvillaan tarpeetta könytä.


15 kommenttia:

 1. Joo hyörgh. En käytä palasaippuaa IKINÄ (en tosin kyllä ole mieskään), mutta hyi silti. Ratkaisu karvattomaan lattiakaivoon on SINI-lattiakaivosuodatin! Siitä voi sitten kivasti yhtenä paakkuna kerätä kaiken, ei tarvita palasaippuaa ja mielenterveys säilyy suihkussa käydessä meillä karvattomilla (köh) osapuolillakin! :D

  VastaaPoista
 2. kyllä sunlight on sunlight. se pirkan palasaippua kun kuulemani mukaan haisee ihan mehtälutikalle :D

  VastaaPoista
 3. En käytä palasaippuaa, mutta näin karvaisena miehenä todettava, että "kerran vuoteen" on aika karkea arvio. Itsellä on lattiakaivon keritsiminen edessä vähintään kuukauden välein, jos sen ei halua näyttää märältä majavalta.

  VastaaPoista
 4. Kun karvoja ei ole kuin p*******ä, ei ongelmaa juurikaan. En käytä palasaippua. Koskaan.

  VastaaPoista
 5. Koska mulla yksinäisellä naisihmisellä (pakko hoitaa lattiakaivo itse) on hiukset peppuun asti (nostan pytyllä istuessani ne olkapäälle) niin alan tästä lähtien tietysti pestä hiukseni palasaippualla!!! Kiitos upeasta vinkistä!

  VastaaPoista
 6. No ehkä niinkin, mutta kun ei niillä nestesaippualitkuilla lähe työmiehen käet puhtaiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kuulemma lähde hienhajukaan. Kainaloista, ei käsistä.

   Poista
  2. Niin kuulemma tulloo kaapuntilaisista suihkusaippuoista kelemu nahkaan, ee puhistu. Jos joskus hätätilanteessa joutuu palasaippuaan turvautumaan, tuntuu että naama halkeaa siitä kuivuudesta pesun jälkeen.

   Poista
  3. Ostin joskus erään luonnonkosmetiikkamerkin kasvosaippuan, joka oli kahdesta vaihtoehdosta vielä se herkälle iholle tarkoitettu. Ei tarvinnut montaa käyttökertaa kokeilla, kun kuvailemasi kaltaisen seurauksen takia lahjoitin saippuan silloiselle miehelleni suihkusaippuaksi. Palasaippua mikä palasaippua, ei pysty käyttämään!

   Poista
  4. "Marseille -saippua" on ehdoton ykkönen! Voi leikata sopivan sikkareen ja laittaa pesulapun sisään tai sitten ihan raakana. Haju tietty ei ihan ehkä ole hemaiseva, mutta parfyymit on keksitty. Ruumiin nahka voi hyvin, joka on tietty se pääasia puhtauden lisäksi..

   -pelinainen-

   ps. Ja on muuten halpaa ja pala kestää...samalla saippualla voi sitten pestä "hienot hepenet", nahlalaukut yms. Kerrankin olen taloudellinen.

   Poista
 7. Jos ratkaiset senkin arvoituksen, miksi miehillä on fiksaatio teksti-tv:n lukemiseen, niin kerro ihmeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Appiukolla on tämä taipumus, mutta en ole muiden osalta tähän ilmiöön törmännyt. Se varmaan johtuu siitä, että kotipaikalleni hommattiin teksti-tv:llinen televisiovastaanotin vasta 5 vuotta sitten. "Mahonkitelkkari" oli lujaa tekoa. Eikä sitä mennä vaihtamaan uuteen, kun vielä entinen pelaa.

   Appiukko selaa teksti-tv:tä kunnes kapula tippuu lattialle nukahtamisperäisenä seurauksena.

   Poista
  2. Just kattelen ihmeissäni tässä työpaikalla kun nuori kolleega (mies tietysti) lukee teksti-tv:tä NETISTÄ! Ja kännykästä kuulemma löytyy teksti-tv app... Vastauksena kysymykseen "Miksi ihmeessä?!" oli "no kun se on vaan niin hyvä" Just! :D

   Poista
 8. Viisi vuotta on lyhyt aika saada mitään iskostumaan selkärankaan saati vaikuttamaan evoluution suuntaan! Sitä paitsi eikös se ole niin, että käyttöohjeita ei tueta eikä lueta... Eli onko teksti-tv:n käytettävissäolo edes valjennut kaikille asianosaisille vielä kuluneiden viiden vuoden aikana?

  Vaikea uskoa, ettei teksti-tv:n käyttö sittenkään olisi koodattu Y-kromosomiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en käytä txt-telkkaa ku en muutenkaa pal telkkaa tuijjottele.

   Mutta sunlight. Kun iho on siihen reilut 50v tottunnu, ni ei sille mikään muu kelpaa. Varsinkaan veellä lantratut nestelitkusaippuat.

   Kyhäse palasaippua saattaa herkkäpillusten nahkan saaha syyhyymää.

   Palasaippua on ehottomasti paras.

   Poista