sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Vinkit onnistuneeseen ylioppilasjuhlaan

Pari lomapäivää on sijoitettu hyvään kohteeseen. Laiteltiin avomiehen siskon tytön ylioppilasjuhlia ja sen tiimoilta minulla onkin teille monia käyttökelpoisia vinkkejä.Hopeisen kakkulapion saa kiillotettua kätevästi asettamalla sen folion päälle, ripottelemalla päälle soodaa ja peittämällä koko setti vedellä. Muuten hyvä, mutta soodan tilalla piti myöhemmän internetperäisen tarkastelun tuloksena olla suolaa ja veden olisi kuulunut olla tulikuumaa.Liinassa olevan reiän......saa peitettyä pienellä kukkamaljakolla. Sijoittelu näyttää tarkkaan harkitulta.
Rucolan huuhtelu käy kätevästi laskemalla vettä säilytysrasiaan, jonka pohja on rei'itetty. Paitsi ettei ole.Kahdeksanvuotiaalle on hyvä idea antaa uusi puhelin juhlajärjestelyjen aikaan. Jos sattuu niin, ettei äänenvoimakkuutta voi puhelimessa olevan vian takia säätää, poika saattaa ottaa ja purkaa puhelimen sillä seurauksella, että etsitään internetistä räjäytyskuvia osien paikalleen saamiseksi. Myös kolvi olisi hyvä apuväline. Ei mahda takuuseen enää mennä.
Kodinhoitohuoneeseen voi pinota kaiken, mikä on tiellä tai ei ole riittävän viehättävää esillä pidettäväksi.Mikään ei inspiroi joulukoristeiden alas ottamiseen kuten kesäiset valmistujaiset.Tuoreelle ylioppilaalle parhaan lahjakombon muodostaa alkoholi ja veitsisarja.
Itikat häviää viikoksi tontilta kun laittaa Vilkkaan miehen säätämään sekoitussuhteet trimmeriin.


Näillä ette voi epäonnistua.


9 kommenttia:

 1. Kauheeta sanoo, mut sit ku tuore ylioppilas juovuspäissään puukottaa jonkun niin tiedämme ketä syyttää. Ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummo toi viinat, veitsisarjasta en tiedä varmaksi. Onneksi tämä ylioppilas on rauhallinen ja hyvätapainen nuori. Tietääkseni.

   Poista
 2. Saanen antaa nämä vinkit Tyttärelle.Esikoisen rippijuhlat heinäkuussa likentelee yo-juhlan spektaakkelimaisuutta. Ihan k o r v a a m a t t o m a n h y v ä t ohjeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, ihan iliman muuta! Rippijuhlat ovat ihan yhtä paineentäyteiset, olin meinaan niitäkin järjestelemässä samaisessa huushollissa. Minusta tuntuu, että olemme avomiehen siskon kanssa kehittyneet juhlanjärjestäjinä, olimme valmiina hyvissä ajoin edellisenä iltana.

   Poista
 3. Teksti sisältää tuotesijoittelua (kukkamaljakko)

  VastaaPoista
 4. Me nimettiin yksi komero persereiäksi. Kun joku siivotessa kysyi mihin joku esine pistetään vastaus oli lähes poikkeuksetta persereikään. Juhlat menivätkin sitten pimeässä hohtavia ruusuja ihmetellen. Ihmettely tapahtui tietenkin puolen suvun voimin pimeässä vessassa.
  -menninkäinen

  VastaaPoista
 5. Sun blogi on aivan huippu. Niin monet hyvät naurut olen saanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Elämä on semmoista ettei tiedä itkiskö vai nauraisko, joten valitsin jälkimmäisen. :D

   Poista
 6. Sama täällä, käyn blogissasi säännöllisen epäsäännöllisesti viihdyttämässä itseäni. Kiitos!

  VastaaPoista