perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ovatko kainalosi liian tummat tai onko sinulla muita vakavia länsimaalaisia ongelmia?

Nyt-liitteessä kerrottiin että nyt on syytä huolestua kainaloista. Dove on tuonut markkinoille yövoiteen, joka tasoittaa kainaloiden väriä. Eihän siinä, loogista. Johan sitä on persereiän ympäryksiäkin värjätty, joten olen itse asiassa aika yllättynyt, että kainalosavotta alkaa vasta nyt. Vielä kun joku kauneuskirurgi keksisi miksi on syytä alkaa leikelläkin niitä, koska häpyhuulet ynnä muut irvotukset alkaa olla jo praktiikoilla koluttu. Uutta saksittavaa ja imuroitavaa pitää löytää! En muuten tiedä, että voiko naisella ylipäätänsä olla niin vastenmielisen näköinen alapää, että mies keskeyttäisi aktin siihen paikkaan. Raportoikaa jos olette kuulleet näin joskus käyneen.

Mutta joo. Kesälomarahat ovat tulleet varmaan useimpien tileille. Tässä pari vinkkiä.


Miehille! Tissileikkaus 1600 e. Mikä ero entiseen!Kaksarileikkaus vain tonnin! En tiedä onko sopivasti varjostava hiusmalli kuulunut hintaan.Ratkaisevasti paremmannäköinen pylly 2000 - 3000 euroa.
Muutama satanen tiskiin ja huulet voivat näyttää näinkin hyvälle. (Varmuuden varalta, vasemmalla Ennen-kuva ja oikealla Jälkeen-kuva).


Loppuun vielä houkutteleva kesätarjous.


Helsinki pride. Kyllä tällainen maalaisylpeys tulee paljon halvemmaksi.


20 kommenttia:

 1. No olisivat nyt kunnolla photoshopanneet noita jälkeen-kuvia, niin mainoksen uhrit luulisivat saavansa oikeasti rahatukulleen vastinetta.

  Itse en kyllä oikeasti ymmärrä, miksi noita ennen-kuvissa näkyviä normaaleja ihmisvartalon osia on tarvinnut muokata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Varsin normaalin näköistä sakkia. Olisi tietysti kiva kuulla miten se elämänlaatu tuosta parani. Voihan olla että näin on käynyt.

   Poista
 2. Kyllä minäkin lähtisin tuohon pyllyhullutukseen mukaan, jos ihoni olisi noinkin vihertävä kuin pylly ennen-kuvassa. Kyllä tuosta viehättävästä porsaanpunasta kannattaa jo vähän maksaakin!

  VastaaPoista
 3. Mitä ihmettä tuossa toisessa kuvassa on leikattu? Tulee jotenkin sokea olo kun ei huomaa. Selkeästi "money well spent". :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä minusta parasta on se peräreiän valkaisu. (Ei suinkaan omakohtaisena kokemuksena!). Siinä on kuitenkin paikka jota ei ihan jokaiselle esitellä ja kysellä, että näyttääkö tämä kamalalta, että olisiko se nätimpi valkaistuna...

  Tää on kyllä paras blogi ikinä! Piristää kummasti kahvitunteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä vaiheessa jos minun parisuhde-elämä on persereiän sävystä kiinni, niin lopetan koko toiminnan kannattamattomana.

   Poista
  2. Ai niin, ja lämmin kiitos kehuista! Jäin miettimään persereikiä niin intensiivisesti, että unohdin käytöstavat.

   Poista
 5. Minä en tajunnut YHDESTÄKÄÄN kuvaparista, kumpi oli ennen ja kumpi jälkeen! :D

  VastaaPoista
 6. Voi että nyt harmittaa tämä opiskelu ja sitä myöten tiukat kukkaronnyörit. Mutta jahka töihin pääsen nää korvalehdet lyhenee välittömästi 3mm. Ehkä jo ensi kesänä!!!

  VastaaPoista
 7. Ken tarpeeksi vanhaksi elää,kaiken näkee. Enpä olisi tätäkään tietänyt, jos olisin eilen kuollut..

  VastaaPoista
 8. Kiitos, tätä tietoa olen kovasti tietämättäni kaivannut! Nyt säästämään, että pääsen eroon tummista kainaloistani ja muista kamalista ulkonäköongelmistani (joista en ole ollut ennen tietoinen). Silmäni ovat auenneet! :D :D :D

  VastaaPoista
 9. Jokohan jalanpohjille on oma käsittelynsä? Mutta itse voisin ennen uuden suhteen intiimiksi menoa laittaa napaan jonkinlaisen lasisilmän - se olisi eetvartti kokemus ainakin maan ulkopuolisen elämän vierailuihin uskovalle... Sitä voisi ehkä vahvistaa peräreiän vihertämisellä (mahtaisiko onnistua omatoimisesti karamellivärein?). Toisaalta tokihan valkaistu anus kaipaa huomiovaloja, jotta sen hohteen taatusti huomaa, eli ennustan kainaloiden jälkeen tulevan valkaisu- ja kaunistushoitojen kohdevalaisun. Ei tarvitse tyytyä enää pimeässä peiton alla -mentaliteettiin, kun on kunnon kohdevalaisu - kenties fluoresoivin valoin? Black light apuun?

  VastaaPoista
 10. Kiitos tästä ja 285:stä aiemmasta kirjoituksesta. Tällä on pelastettu 16,5 kuoleman hiljaista toimistopäivää 20:stä. Nyt täytynee vain keksiä mitä tehdään lopujen 3,5 todennäköisesti yhtä hiljaisen toimistopäivän aikana. Loma lähenee...

  ~DuraCellPupu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa keskittymistä... kommentti piti kyllä tuleman heinäkuun neljänne jutun "Pahoitin mieleni" -jutun kommentteihin, mutta taitava mikä taitava... Selkeästi loman tarpeessa...

   ~DuraCellPupu

   Poista
  2. Eipä menny horinat taaskaan hukkaan! Ilahduttavaa, että olet pysynyt hereillä toimistossa näiden avulla. Mukavaa loppukiriä töihin!

   Poista