maanantai 2. maaliskuuta 2015

Säälistä äänestetty?

Iltapäivälehdissä on kirjoiteltu siitä, että olisiko Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen vetämä esitys ollut voittoisa jonkun muun esittämänä. Rivien välistä vihjaillaan että säälistä on äänestetty.

Mulukasepa tätä ja koita olla oksentamatta:Linkki varuilta jos upotettu video ei toimi.

Kyllä minäkin sanoisin, että esittäjällä on merkitystä. En haluaisi että kukaan muu kuin PKN esittää Aina mun pitää -biisin.Niin.15 kommenttia:

 1. �� mitä minä just katoin? Lordi hallelujaa ja joku peto irti. Wtf, missä tämmöinen on tullut :) ihan hirwee, jopa Tuiskun pojalta.

  VastaaPoista
 2. Oksu ei tullu, mutta ei tuo kyllä siihen "tolkun ihminen" -kategoriaankaan pääse. :D Siis onhan tää "Peto on irti" vitsi? Siis tarkotuksella eikä vahingossa? Ku aattelin ekana, että hehehee ja kiva ku ihmiset osaa nauraa itelleen, mutta nyt on jotenki tullu epäilys, että onhan se nyt varmasti huumoriksi tarkotettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräällä nettifoorumilla ainakin joku kommentoi:
   Radiosta tuli viime viikolla Antti Tuiskun haastattelu, toimittajan aiheena juurikin että wtf tämä biisi oikein on? Tuisku sanoi että häntä usein kyllästyttää laulaa niitä saman genren biisejä jatkuvasti, aina uudella levyllä yrittää keksiä jotain uutta ja mielestään onnistuu niissä mutta sitten hehkutetaankin että levy on taattua, ehtaa Tuiskua ja hän toteaa että aha, ei sitten taaskaan onnistunut uudistua. Nyt sitten hän päätti että tehdään p****** niin överi juttu että ihan varmasti ei ole enää vanhaa tuttua! Siitä syntyi tämä biisi ja sanoi vielä että on ollut tosi hyvä olo lukea biisin kommentteja kun toiset hehkuttaa että parasta mitä koskaan on ollut ja toiset sanoo aivan paskaksi ja hän nauttii kun kukaan ei sano että erittäin tuttua Antti Tuiskun musiikkia! Eli tarkoituksella on tehty tällaiseksi ja taisi vielä sanoa ettei ole koskaan tainnut nauraa niin paljon kuin tätä tehdessä.

   Poista
 3. Oksu ei tullu täälläkään mutta päänsäryn sain... Tuli kai siitä kun joku ääni pääni sisällä huuti niin kovaa: MIKSI??!!

  Samaa mieltä olen siitä että esittäjällä ON merkitystä! Hyvä PKN! :)

  VastaaPoista
 4. Ja mä kanssa luulin sitä joksikin huimaksi esitykseksi, kun niin on hehkutettu.
  Ihan paska suoraan sanottuna, en edes loppuun katsonut.
  t. S

  VastaaPoista
 5. Hyi helvetti! Ettäs kehtasitki ton vinkulelun laittaa näytille. Nyt yrjöön ainaski kesää asti, YÖKK!!

  VastaaPoista
 6. Ai luoja tuota Tuiskua. Ehkä pikkuoravaakin voi pedoksi kutsua? Alkuosassa tuli mielleyhtymä heliumia vetäneestä Putaansuusta, kun laittoi hetkeksi silmät kiinni. Loppuun en jaksanut katsoakaan.

  VastaaPoista
 7. Oksu tuli, hässäkästä tuli migreeni.
  Kuka Antti Tuksu?
  Yst. OP

  VastaaPoista
 8. Tuu Antti pois sieltä.

  VastaaPoista
 9. Henkilökohtainen mielipiteeni on (ollut), että punk ei ole kuunneltavaksi kelpaavaa musiikkia. Mutta pkn:n esittämänä se vaikuttaa erittäin uskottavalta. Ensimmäisen kerran olen siis jaksanut seurata jonkin punkbiisin loppuun saakka ja vieläpä useamman kerran. Anteeksi vain punkin ystävät.

  VastaaPoista
 10. Olenpa onnistunut ohittamaan täydellisesti tämän tähän mennessä. Kun kärpäslätkällä tapettava pikku-ukko vetää erittäin homotoonisesti biisiä eteenpäin, alkujärkytykseni muuttui fyysiseen pahaan oloon. Pakottauduin katsomaan 1.23 kohtaan asti, sit oli pakko lopettaa koska korvat vuoti verta ja oksetti... En oo ollu mikään Tuiskufani ikinä, mut miksi se ehdoin tahdoin haluaa tehdä jotain sellaista, mikä saa ihmiset inhoamaan sitä entistä enemmän?

  VastaaPoista