torstai 26. maaliskuuta 2015

Pahoitin mieleni

Tänä aamuna viikon vanhaa jogurttia syödessä tuli mieliteko, että laitanpa mysliä jogurtin sekaan. Otin kaapista Pirkka Kilomysli -paketin. Olin että kylläpä näyttää makoisalta ja runsaalta.Avasin pussin ja välitön reaktio oli: mitä vittua?! Näyttää siltä kuin maissihiutaletehtaalla olisi joku halpatyöntekijä kompastunut ja pussiin ois lennähtänyt vahingossa pari rusinaa ja työntekijän lounaskaurapuurotarpeet.
Joku häpy sentään tuohon paketin suunnitteluunkin, minä sanon teille. Hävetkää.

"En se ollut minä, se oli Pirkka.". Koivuniemen herraa vaan tuommoiselle Pirkalle kun kuluttajia tuolla tavalla jallittaa.
Mutta ei tämä kokemus ihan hukkaan mennyt. Nyt minä tajuan miltä IT-projektin tilaajasta mahtaa tuntua.---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Täydennys 27.3.2015. Lukija epäili että myslin hyvyydet ovat painuneet pussin pohjalle. Minä epäilin, että eivät ole painuneet. Paljastui että olin, jälleen, oikeassa.Pussin sisältö tyhjennetty kippoon. Ei ollut pohjalla yhtään sen parempi tilanne. Päinvastoin.Mahdollisia viisastelijoita varten kuvattu myös pussin keskiosan koostumus.

16 kommenttia:

 1. Sekoita... maissihiutalert ovat kevyitä ja nousevat siksi päällimmäiseksi.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on muista (paremmista) mysleistä päinvastaisia kokemuksia. Kaikki goodness on päällä ja sanotaanko että viimeinen neljännes paketista on vaan hiutaleita.

   Mutta minä lupaan illalla sekoittaa kun taas pihhaan pääsen. Voi olla että pisteet nousevat neljä plussasta vitoseen.

   Poista
 2. http://tarjoiluehdotus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. osu ja uppos vertaus IT-projektin tilaajaan. Nimimerkillä: verkkosivuprojekti alkanut 2,5 vuotta sitten ja hyväksymistestaus on vieläkin vaiheessa.

  VastaaPoista
 4. Alpenin makeuttamaton mysli taitaa olla ainoa kelvollinen kaupallinen tuote. Kaikki muut on tungettu täyteen erilaisia muroja ja sokeria. Kannattaa muuten kokeilla myslin tekoa itse. Silloin tietää, mitä syö. Tekemisestä on muutama juttu blogissani.

  VastaaPoista
 5. Ah, juurikin tästä syystä olen tehnyt jo pitkään itse myslini. Saa enmmän kaikkea hyvää ja vähemmän kaurahiutaletta ja ei yhen ainutta rusinaa!

  VastaaPoista
 6. Onneksi ei ollut mitään kuoriaisia... ;D Toisaalta - sehän olisi ollut proteiinilisä!

  VastaaPoista
 7. Pussissa oli sentään jotakin sisällä. Onnistuin kerran ostamaan pizzapakkauksen johon oli sujautettu pelkkä pahvilautanen.

  VastaaPoista
 8. Nyt sille hra.Pirkalle reklamaatiota! prkl.

  VastaaPoista
 9. Heh! Otit varmaan sen ainoon kilomyslin johon oli heitetty "loput tähteet" :D

  VastaaPoista
 10. Repesin :D Oli kyllä aika h***vetin masentavan näköinen sisältö. Olen joskus itse saattanut erehtyä ostamaan samaisen pussin. Pari vuottahan se siellä kaapissa oli. Odotin, että lihaksi ois muuttunut, mutta ei. Lopulta maltoin heittää roskiin.

  VastaaPoista
 11. Lidlin jokin Luxus Nut -myslipussi on mielestäni ainut suhteellisen pähkinäinen, hedelmäinen ja hyvänsisältöinen pussi, joka vaikuttaa jopa terveelliselle. Ei noista korttipelimarketeista sellaista saa.

  VastaaPoista
 12. Sepä lienee tuo keskimmäisen kuvan karvanaama suorittanut tarkoin kohdennettua napostelua siellä pussilla. Ainakin tuosta puolustuasianajajan ilmeestä päätellen vaikuttaisi olevan ihan asialla.

  VastaaPoista
 13. Meidän kanin ruoka näyttää liki samanlaiselta :D :D

  VastaaPoista
 14. Mulla on samat fiilikset. Valkkasin myslihyllyltä pirkan gluteenittoman myslin jossa piti olla n. 30% muuta kun maissihiutaleita ym pahaa, ja se sisältö näyttää tasan samalta kun sun pirkat. Joka päivä sitten niitä maisseja natustan ja voin henkisesti huonosti.

  VastaaPoista