keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Kumppanin kanssa puhuminen - virhe!

Ei hemmetti. Keskustelimme aviomiehen kanssa eilen. Muustakin kuin raksan materiaalitilauksista. Ei olisi kannattanut. Tuumasi että eikös sitä leikkikaveri pitäis ipanalle tehdä.Olenkin aina ollut sitä mieltä, että keskustelu parisuhteessa on yliarvostettua.

Nähdäkseni yksi ikätoveri arviolta 20 km säteellä riittää. On aivan ihmeellistä, että samalta kylältä löytyy pari kuukautta vanhempi vauva. Kävimme tutustumisreissulla. Vierailu meni odotetusti, näin pienet eivät juurikaan osoittaneet kiinnostusta toisiaan kohtaan ja ruikin äidinmaitoa vahingossa heidän verhoihinsa. Eivät ole olleet yhteydessä sen visiitin jälkeen.

Sosiaalisten taitojen lisäksi vauva-aika on verottanut merkittävästi ajotaitoja. Vetäisin ojaan peltoaukealla kun en muuta keksinyt. Virallinen selitys on, että en erottanut tietä, koska oli tuiskuttanut niin paljon. Hevostilallinen ja kunnallisvaaliehdokas kävi vetämässä minut pois jontkasta. Ei ottanut mitään rahaa ja sanoi että kannattaa antaa tuon hinauslenkin olla puskurissa kiinni.

Saattaa olla, että ääneni tänä keväänä menee hänelle.Lammasfarmari on lomittajan tarpeessa leikkauksen takia. Luonnollisesti pienyrittäjänä hän ei ole oikeutettu minkäänlaisiin lomituspalveluihin, vaikka olisi käsi polovesta poikki. Suunnittelimme, että muuttaisin ipanan kanssa siihen vähäksi aikaa asumaan ja lammasfarmari tarjoaisi ohjelmapalveluita sillä välin kun käyn navetalla.

Viimeaikaisten keskustelujen perusteella ei välttämättä ollenkaan hassumpi idea nukkua yönsä jossain muualla.


13 kommenttia:

 1. 😄 jostain syystä tää pariviikkoinen flunssa ei just nyt vituta yhtään 😄

  VastaaPoista
 2. Jos oikein hyvä mäihä käy, sitähän pullauttaa vaikka tuplat leikkikavereiksi. Siinähän se menee kaksi missä yksikin... :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverilleni kävi juuri noin. Halusi pienellä ikäerolla toisen lapsen, koska itsekin oli niin läheinen siskonsa kanssa. Esikoinen oli sitten 15 kk kun kaksoset syntyivät... :D eikä kuulemma/näemmä ole vieläkään helpottanut, kun pojat ovat iältään 6, 5 ja 5. Mut eiks niin että meille annetaan vain sen verran kuin jaksamme kantaa .. ;)

   Poista
  2. Hohoo :D Aviomiehen sukuun napsahti kolmoset. Se on justiinsa laajennettava taloa ja ostettava lestabussi. Ja yritettävä pärjätä päivästä toiseen siinä kaaoksessa. Ne selviäis varmaan mistä vaan tuon läpikäytyään.

   Poista
 3. Kyllä sitä voi naida ilman että lisää lapsia tekee, yks piisaa ihan hyvin...mutta jos tekee toisen niin heti perään.

  Minäkin ajoin ojaan samasta syystä, mutta oja oli sen verran matala että kun samantien polkasin kaasun pohjaan ja riuhtaisin rattia vasemmalle, niin pääsin samantien ylös. Auto on saman merkkinen kuin sulla, mutta paljon painavampi. :)

  Mukavaa jatkoa teille sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkii yritin mutta ei noussu. Sitten kun telekkusin ees-taas, tilanne vain paheni. Osaaminen.

   Poista
 4. On tuossa pointtia - onko sulla itellä sisaruksia? Ne on mahottoman mukava riesa elämän varrelle. Siis sisarukset toisilleen. Äiti jää siihen kamelin osaan.

  Mä tein kaksi, ja siihen se sitten jäikin. Ykköspainos oli maailman aurinkoisin tapaus, kakkonen on haastanut siitä edestä koko 16-vuotisen uransa. Ipanan ollessa noin kaksi kuukautta päätin lopullisesti, että jos TÄSTÄ selvitään niin taivaspaikka on taattu kuin Fordin omistajalla. Kaksi +n vuotta lusimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksosveli löytyy. Aikamoista nahistelua oli välillä.

   Tää oma on niin helppo ollu vrt mitä voisi olla, ja salama ei varmasti iske kahdesti samaan paikkaan tässäkään asiassa.

   Poista
 5. Minunkin mielestäni kaikenlainen puhelu ja juttelu on aivan turhanpäiväistä. Kyllä sitä voi ilmeillä ilmaista mikä on päivän fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos puhuu liikaa, voi olla että puhe loppuu kesken - ei riitä elämän ehtoopuolelle. Pitää säännöstellä.

   Poista
 6. Muistan, että itselleni tuli joskus myös tuollainen lipsahdun suusta. Onneksi tajusin virheen viiden sekunnin kuluttua ja peruin heti sanomiset.

  Diili lammasfarmarin kanssa kuullostaa todella hyvältä :)

  VastaaPoista
 7. varoitan myös lapsen kanssa puhumisesta sitten kun se sellaista osaa. Meillä eilen kuultua: "kuka sinun masussasi seuraavaksi kasvaa äiti?" Kiitti vaan kolme vee.

  VastaaPoista