torstai 8. elokuuta 2013

Taas ryskää

Vakuutusyhtiön kanssa on tänäkin kesänä saanut asioida. Viime viikolla taas vaihteeksi pamahti. Avomiehen oli määrä tulla hakemaan minut Hiacella töistä. Sanoi että soittaa kun lähtee tulemaan. Soittihan se ja käytännössä heti käytiin tällainen dialogi:

Avomies: "Voi vitun vitun vittu, voi saatanan vittu."
Minä: "No?"
Avomies: "Vitun vittu. Minä soitan sulle kohta."
Minä: "Mi-"
*tuut-tuut-tuut*

Hiacen taakse oli sopivasti ajanut juuri viereiseltä pajalta tullut auto. Siinähän se vetokoukku sitten otti ja upposi Mustangin kylkeen. Hiaceen ei tullut (uusia) ruttuja. Sitä on ammuttu, se on peruutettu pyöröpaaliin ja traktoriin ja nyt se on keihästänyt urheiluauton. Tuosta historiikistä voi laittaa helposti 500 euroa lisää auton hintaan myyntitilanteessa.


15 kommenttia:

 1. Tuolla taustalla Hissu on himoittua kamaa markkinoilla. Paljonko ois myyntihinta sisältäen tuon historialisän? Vai raskisitko luopua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perushinta rutut huomioiden vois olla joku 4500 e. Tuolla historiikillä vähintään kuus tonnia.

   Poista
 2. Meillä Kotitohtori peruutti parkkipaikalla ruosteisen jeepin nokkaan. Audiin naarmut, vankka jeeppi vain hymyili vinosti päälle...

  VastaaPoista
 3. Tästä tapauksesta TÄYTYY kuulla yksityiskohtainen reportaasi.

  VastaaPoista
 4. Kyllä multa olis tullu pal enempi ja rumempii kirosanoi tollasses tilantees.
  No, autohan se vaa on, onneks ei peruuttannu ketää henkiltä.

  VastaaPoista
 5. Tuosta vaan näkee ettei urheiluautoissa ole kunnon peltiä ja Hiacessa kunnon peräkoukku! Onneksi Hiacelle ja tavaroille(?) takakontissa ei käynyt ilmeisesti kuinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takakontti on nyt muuten poikkeuksellisen tyhjä. Hiace tyhjennetään ja siivotaan kerran vuodessa, heinäkuussa. Isä lainaa aina sitä kun osallistuu kesäpilkin MM-kisoihin. Laittaa takakonttiin sängyn ja vetää siellä hirsiä. Asuntoauto.

   Poista
 6. Mun kosla kerran liukui jäisellä parkkiksella mersun kylkeen. Oli papin auto ja pappi vei halpaan korjaamoon auton, kun jätin pyyhkijän alle lapun mistä mut voi tavoittaa. Sanoi että oli elämänsä ensimmäinen kerta, kun kolhija ilmoittautui. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko pappi siunaillut kun näki mersun kyljen?

   Poista
  2. Joo, ensiks oli sydän pomppinu, ku jänis pellolla. Mutta sitten oli huomannu mun jättämän lapun
   ja lienee pulssi tasaantunu. :D

   Poista
 7. Mielestäni tuo miehesi kommentti kertoo vain lähinnä siitä että teillä ON varaa tehdä noin vaikka sitten vahingossa. Vai lieneekö se ollut sitten paremminkin "vahinko". ;)

  Kyllä teidän Hiace on nyt kuumaa tavaraa, ei muuta kuin myyntiin vaan!..eiköhän sillä sais ainakin 2hengen parin vuoden lomamatkan verran-sikäli kun kerrot mitä kaikkea sille on käynyt. Ja kaupanpäälle-jos ukkosi raaskii millään luopua, niin ostajalle se sorkkamuki! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän epäilytti kyllä tuo homma kun ukko on yrittänyt aivopestä minua luopumaan Hiacesta ja ostamaan paremman auton. Mitenniin paremman? Eihän niitä oo.

   Poista
  2. Niin no toisaalta, tunnearvohan on aina mittaamaton. Jos ukko sattuis pettämään niin samaa ei voine odottaa siltä teidän Hiacelta ;)
   Että ehkä on parempi että et ihan vaan piruuttasikaan anna myydä sitä autoa- et vaikka mikä olisi/tulisi! :D

   Poista
 8. Itsehän olin lähtenyt peruuttamaan ultrasöpöllä ja katu-uskottavalla Fiat Pandallani porukoiden alapihalta. Tuttu homma, tehny saman asian monesti ;)
  Eli tarkoitushan oli peruuttaa Fiude ulkoautotallista, sisäautotallin eteen ja siintä sitten keula eeltä ylämäkeen ja ulos pihalta.
  En vain tiennyt (muistanut) isäni jättäneen moposkootterinsa siihen sisäautotallin eteen. Hyvin kaatu moposkootteri!! Siinä 10'ssä sekunnissa kun iskä juoksee sisältä ulos raivon vallassa kerkeää keksimään yllättävän monta selitystä... Tietenkään Pandaan ei tullut kolhun kolhua ja moposkootterista irtosi peili.. ja nykyjään jos siihen tulee yhtään mitään vikaa ni yritetään vierittää syyt miun niskoille et eiköhän tääkin johdu siintä pikku tönäisystä.
  perkule kun iskä osaa olla pitkämuistinen....

  VastaaPoista