lauantai 17. elokuuta 2013

Vuoden Siivooja riisui: Tältä näyttää naisen vartalo


Mutta enpähän ottanu kuvia.

Hirmu haloo on taas. Ensin ilmeisesti riisuivat äidit ja nyt sitten perässä synnyttämättömät. Seuraavaksi kun vielä saadaan fotoja synnytyslaitokselta, on käyty koko skaala läpi.

Taitaapa olla monesti ongelmien syy ihan siinä, että kun pitäis väkisin olla sellainen, joka ei pysty mitenkään olemaan. Kai sitä nyt vähemmästäkii stressaantuu. Ei olla samoilla valuilla tehtyjä. Valuvikaisiakin tarvitaan, että näyttää normit täyttävät vielä paremmilta.

 

 Minulla on tämmönen humoristinen kuva treenipaidassa.


Internetissä on nimettömänä hyvä huudella toisten vartaloista. Ei ehkä ihan ekana juolahtaisi mieleen vaikka tuolla Kuopion torilla ottaa ja alkaa arvostella kaikkia vastaantulijoita kovaan ääneen.

Saattaisi niissä talkoissa alkaa joko läski tummumaan tai sitten läskin puutteessa silimäkuluma.

Ollaan immeisiks.
 

10 kommenttia:

 1. Tuo jälkimmäinen artikkeli on kyllä ihan mainio! Sai hyvän fiiliksen, ihanan rento asenne noilla naisilla!

  VastaaPoista
 2. Ihan juuri näin - naisenmalli ja miksei miehenkin - on nykyisin aika haastava. Mallien painoindeksit huitelee alipainon ja nälkiintymisen rajamailla ja sellainen ei voi olla normaalia. Oma fysiologinen painoni palaa aina samoihin, vaikka kuinka yrittäisin hoikistua ja käydä persoal treinerin kanssa salilla! Kunhan pystyy olemaan itsensä kanssa sovussa, niin se on hyvä. En kuvaani kylläkään julkaise...joju roti pitää olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalipainoinen ja suhteellisen järkevät elämäntavat omaava nainen harvoin täyttää ihannevartalon vaatimukset. Kritiikkini koskee sitä että myös naisten, joilla on edellä mainitut asiat ns. kunnossa, pitäisi nettikirjoittelun perusteella ryömiä nurkkaan kuolemaan jos (tai kun) heillä on vaikka selluliittiä. Normaalimittainen nainen ei ole sama kuin mallin tai ammattiurheilijan näköinen nainen.

   Naisten lehdet ja mainoksethan meille näitä ihanteita syöttää. Tottakai markkinointikoneisto haluaa, että jokainen meistä tuntee itsensä huonoksi, koska jokaista vikaa varten on ostettavia tuotteita.

   Poista
 3. Kannattaa lukea tämä: http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/kolumnit/3023131/laskit-ja-rillipaat-alkoot-vaivautuko

  On se, jos naisten saavutuksetkin noteerataan vain, mikäli nainen omaa missigeenit tai sosiaalisen verkoston johon kuuluu joku rolfnordström...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tapaus oli niin typerä, ettei edes sanoja löydy. Raivostuttaa vaan.

   Poista
 4. Ei se liika kehuminenkaan ole hyvästä, pienesti päissäni kaverien saunaillassa erehdyin kehumaan toisten naisten rintoja ja takamuksia siihen malliin että aamulla olivat keskenään puhuneet että onko se bi. Ei ole hyvä mitenkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun ois kato pitäny olla itsestäsi että "hei mä oon ihan läski", "kattokaa nyt näitä alleja" ja "mulla on hirveet makkarat"

   Sitten olisit varmaan sopinut joukkoon, valitettavasti.

   Poista
 5. Ja yhdellä keskustelupalstalla arvosteltiin myös MM-yleisurheilun innoittamina naispikajuoksijoiden vartaloita. Olivat kuulemma kamalia läskiperseitä :-) Minkähänlaisia supervartaloita arvostelijoilla mahtaa olla? :-) Läskiä noilla juoksijoilla tuskin kuitenkaan on. Sallitut/kielletyt lisäaineet on sitten erikseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiinhan semmoset lädet pitäis laittaa, lapset jos näkee ne pyllyt niin vaipuvat heti sikiöasentoon imemään peukkua, eivätkä puhu ainakaan viiteen vuoteen.

   Voi elämä tätä touhua.

   Poista